Звездни компромати-161

• 55 953
  • 738
  •   1
Отговори
# 420
# 421
"Най-важните хора в живота ми са Марая и Хриси и си пожелавам винаги да сме здрави и да сме заедно”,  , а майка и къде е в цялата схема? Дето цял живот и подгъзува и и отгледа детето до степен, че в едно  интервю Марийка в изблик на любов призна,че Марая казвала "мамо" на баба си.

# 422
 Мария обаче не спира с изцепките. Нали тя беше изтърсила, че Вихрен Палас в Банско (хотелът на бившия и съпруг) е строен без кредити  Mr. Green На нея и на експриятелката и Цветелина Янева трябва да им забранят да говорят. Скоро и четох на нея интервю, дето я зачекват за Андреа и както не иска да коментира , така и сума ти тъпотии по нейн адрес.

# 423
Да, точно тя беше и тук в темата го коментирах това с кредитите и че бил на стойност 11 милиона, простотията и взима връх във всички интервюта.

# 424
# 425
# 426
# 427
# 428
# 429
  • в пералнята
Точно на тази снимка,не ми харесва роклята на  Харпърчето, иначе не може да има и сравнение със Сури.
 Crazy

# 430
# 431
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Снимки от червения килим на снощната церемония по раздаването на наградите на гилдията на актьорите в Холивуд
Клеър Дейнс, Джулиан Мур и Марион Котиард са със страхотни рокли Heart Eyes

# 432
# 433
# 434

Какво липсва?  Crazy

На първата снимка прилича толкова много на Алисия, че дори самата Алисия не прилича толкова на себе си!  Crazy  /схванахте ли ми великата мисъл  hahaha /

Общи условия

Активация на акаунт