имам нужда от помощ

• 1 898
  • 26
  •   1
Отговори
Здравейте,искам да питам нещо.Синът ми е на един месец и яде АМ.Искам да знам нормално ли е да ака зелено.

# 1
На АМ какво е?
Има такива с повишено съдържание на желязо и може от това да е.

# 2
Може и от АМ-то да е, може и при раждането да се е нагълтал с около-плодни води(обикновено и тогава акото е зелено).Ако е от второто скоро трябва да отмине.Може да се консултираш с педиатъра, би трябвало той най-добре да каже.  Peace

# 3
Е, цял месец е абсурдно да се задържи нещо, погълнато отпреди раждането. А и водите трябва да са били зелени, което пък е идникация сериозен проблем.

Синът ми е на един месец и яде АМ.Искам да знам нормално ли е да ака зелено.

Не, не е  Peace Може да се случи, но постоянно - не. Опиши по-подробно какво мляко пие, откога го пие, колко зелено, има ли слуз, течно ли е, какъв е цветът, колко често се изхожда...

# 4
И двете бебета са на Prenan понеже се родиха по 2250  и 2100.Само момченцето ака зелено ,на два дни и е твърдо.Смомичето нямам проблеми.

# 5
НАН може би е най-гадното мляко на пазара  Rolling Eyes Както каза Съншайн за желязото - НАН е наблъскано с него, освен това почти всички деца се запичат ужасно  Rolling Eyes
Бебчетата са ти малки, но аз лично бих сменила млякото незабавно. Не знам обаче какви млека Пре се предлагат в България  Thinking - Лактана, Аптамил, Милумил, Хумана са все хубави.  Peace Евентуално и Хип.

# 6
  • София
Аз забелязвам, че при моя син се получава така, когато пропусне един ден (пие Хип). Тогава изпражненията са зелени, но меки. Ако се изхожда всеки ден са или жълти, или има зелено само в началото. Мисля си, че цветът зависи и от това колко дълго е престоял "материалът"  Wink

# 7
На Камелия й се е случвало да не ака и по 6 дни, но не е имала зелено тогава  Simple Smile (вярно, че само на кърма, де, но пак).

# 8
  • София
При моя син се беше получило така при смяна на пробиотика. Но после бързо се оправи, като свикна с новия.

# 9
  • Русе
Ние също имахме зелено аку временно, педиатърът каза,че се дължи на количеството ензими,това отмина само. Ти пишеш,че е твърдо - да не би да се е запекъл ? Моят се запече когато му смених пробиотика ( пихме Лактулоза за запека ), педито препоръча да сменим и млякото от НАН на Аптамил.  При всички положения е най-добре да го обсъдиш с педиатъра  Peace !

# 10
Съвсем скоро, малката, в продължение на 3 дни имаше тъмно зелени, със сив отенък изпражнения. изглеждаха толкова неестествени, сякаш имат метали в тях. Педиатърът каза, че са от колики, друг доктор, работи в Пирогов каза да спирам Био гаята, а трети гастроендролог ми каза да спирам Фризовома. С една дума не ги слушайте тези лекари, след три поредни дни, моите притеснения отшумяха с появата на нормални изпражнения. Не промених нищо и те пак се нормализираха. На мен най-логично ми звучи версията с желязото в млякото.
Изчакайте няколко дни, дано се нормализират нещата. Но ти съчуствам защото знам какво изпитах аз тези дни.  Hug

# 11
Все пак всеки случай е и частен случай.
Зорето, обсъди с педиатъра  Peace!

# 12
Вчера бяхме на консултация и ни смениха млякота Prenan на НАН сензитив защото сме пораснали достатъчно.И двете бебчета за един месец са наддали по 900 грама.А за акото докторката каза че е нормално и само ще се оправи.

# 13
Вчера бяхме на консултация и ни смениха млякота Prenan на НАН сензитив защото сме пораснали достатъчно.И двете бебчета за един месец са наддали по 900 грама.А за акото докторката каза че е нормално и само ще се оправи.
Пиши като се нормализират тези акита. ДАно е по-скоро!

# 14
  • тук
По-добре ли е момчето вече? Моят син акаше зелено, въпреки че беше само на кърма. Мисля, че когато няма слуз в изпражненията и промяна в честотата не е толкова голям проблем.

Общи условия

Активация на акаунт