Отговори
# 300
  • София
Здравейте, момичета!
Първо благодаря за милите думи. Извинявам се, че чак сега пиша, въпреки че ви чета и ви се радвам. Към Yorka:  не се притеснявай излишно, преди да направят нормален преглед с вагинален ехограф и при възможност при друг доктор. Защото преди две седмици на мен едно от светилата на гинекологията ми заяви „кухо яйце”, с препоръка да се маха. Една седмица не знаех на кой свят се намирам. Добре, че отидох при моята си докторка, която не само ми показа бебока, ами и чухме тоновете. Имам си проблеми де, прокървявания, бебето върви по-малко с една седмица, но за сега си е там, което е най-важното.
Не се включвам за да не ви занимавам, но ви чета.
Успех на всички и повече положителни емоции.

# 301
Успехче, само да ти кажа, че приемането на каквито и да било медикаменти /дори и антибиотици/ нямат никакво влияние върху плода, защото в началото още няма плацента и то си си храни от хран. матерал на клетките /всъщност е съвкупност от клетки още/. Така че не се притеснявай въобще. Това не е стигнало да бебето. Аз също пих антибиотик и доки каза да не го мисля.
Мама на Раличка, благодаря за линкчето за фетална морфология. Много ценно!  Hug
sealover, много си права за притесненията...и ще ги има докато не излезе бебето и не го видиш. После пък идват грижите...и пак притеснение.
new leaf, успокой се!  Hug Не помагаш на никого така - нито на тебе , нито на бебето. Каквото е писано-това е! И аз съм уникален шашкалник, но знам че Господ си знае работа и ще се погрижи за всичко!
Лече, как е при вас обстановката днес? А ти как си? Драйфуцаш ли още?
Момичета аз днес ще се размажа от мързелуване. Мъжо е на работа и нямам некакви грижи и задължения. Обичам такива дни!!! Хубав снежен ден желая на всички мамчета!!!

# 302
Сохо, радвам се , че се включи и всичко с теб и бебето е наред. Пиши ни! Занимавай ни... нали затова сме се събрали. Така се обменя опит и все нещо е полезно за някого!!!
Прегръщам те!  Hug

# 303
soho doll Много хубави новини. Радвам се, че въпреки трудностите бебока си е там. Спокойствие и почивка и всичко ще е наред. Ще си имате малък борец.  Hug
Лек и приятен ден на всички.

# 304
  • София
Благодаря момичета! Това правя - лежа и почивам по цял ден, дано всичко бъде наред.

# 305
Здравейте.  bouquet

# 306
ето ме и мен отново едвам успях да вляза вчера бяхме на лекар видяхме сърчицето и всичко е наред  Heart Eyes много съм щастлива сега се връщам да ви чета  Confused

# 307
  • Варна
soho doll  Hug

monika_p ,честито сърчице Heart Eyes

Момичета,аз официално да се "похваля" -от днес сутринта вече официално надградих неприятното чувство гадене и преминах към фаза повръщане  Mr. Green  Съвети?

# 308
  • Варна
baby.one.more.time ,добре дошла  Hug  Щом ти е по-приятно тук,заповядай Peace

# 309
Здравейте и от мен милички  Hug
в този снежен ден е само за гушкане и мъркане  Blush , връщам се да ви чета  Hug

# 310
здравейте,бъдещи мами!моят последен цикъл беше на 22.11 ,ходих на лекар в средата на този месец и ми каза че съм в 4 седмица,но в същото време ми пусна тоновете на детето. нещо не  ми е ясно,а той и не обяснява.сега в понеделник ще ми правят кръвното изследване,за което мисля че е рано.аз съм в Гърция. благодаря ви предварително Hug

# 311
 newsm44 newsm44 newsm44 Вчера бяхме на преглед и....Двеее сърчица не само едно! Не ги чухме ,но са там! Едното е било срамежливо и се е крило Laughing   Hug Моника честито туп-туп!
 Hug Добре дошли на новите мами славна дружинка се заформя Hug  bouquet
Сохо ако тук не се оплачем,къде???
Цитат
То аз май още не мога да повярвам и да се зарадвам
И аз вчера до прегледа все тръпнех ,живо ли е развива ли се , а те си се гушат двете и хич не им е какво си мисля hahaha
Колко хубаво време, отивам clean clean че мен ме мързи ама паяка не спи Joy                              Лек ден момичета !

# 312
Туитито, каква изненада!!! Hug Браво!!! да са ти живи и здрави двете тупкащи сърчица!!!
Много си радвам!
Имам чувството , че само аз останах дето не съм чула все още сърчице  Tired

# 313
Ехаааа, Туитито, супер. Чак до 8-9 седмица ли може да се крие? Каква изненада, страхотно Simple Smile
Принцеса, и аз не съм го чувала още, видях го само 2-3 пъти, но важното е да е там и да се развива.
Дидка, моя ПМЦ беше на 25.11, така че абсурд да си 4 г.с. Аз съм 9 седмица вече. Дори погледнато от датата ми на зачеване са минали 7 седмици. Нещо е различно в смятането или е много късна овулацията.

# 314
туитито поздравления Hug голяма радост наистина Grinning
 Сохо дол аз ако бях на твое място щях да ида при тази лекарка и да и кажа,че тя е КУХА ЛЕЙКА,как може така бе...представям си какво ти е било в душата. Мъжа ми какво щеше да я направи не ми се мисли #2gunfire Ядосах се от разстояние Laughing
 Хубав ден момичета Hug

Общи условия

Активация на акаунт