Отговори
# 330
аникол, и мен това ме тормози няма как да съм в 4г.с. и да ми пусне тоновете. той дори не ми изчисли кога ще ми е термина ,само установи бременността и то със вагинален ехограф понеже не можа да го види.надявам се всичко да е наред сега на кръвните и да нямам таласемия(майка ми и сестра ми я имат) Praynig

# 331
 Здравейте момичета! Добре дошли на всички нови мами с коремчета!
tuitito честито!
Да ви кажа и аз нямам симптоми освен някоя и друга спазма в корема. Надявам се гаденето да ме подмине.

# 332
tuitito, насълзиха ми се очите от радост, като прочетох, много, много се радвам за вас! Сега трябва да се пазиш двойно  Hug А за количките, мога да ти пратя един файл, който правих преди 2 години за етърва ми, със характеристики и мнения за колички за двама. Тогава това щеше да е подаръка от нас и аз го взех много сериозно и следях темата за близнаци много изкъсо  Laughing

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 17:04 от new leaf

# 333
Здравейте и от мен на всички бъдещи мами. Записвам се и аз в темата, макар да не съм видяла още тупкащо сърчице. И аз като Princessa SS в сряда съм лекар за да чуем сърчицето. Миналата сряда видях само плодово сакче. Нямам почти никакви симптоми, за което май трябва да се радвам (поне за сега). Поздрави на всички които вече са чули сърчицето, а някои и две Simple Smile.
За първи път ми е и ми е много притеснено, но вярвам че всичко ще е наред.

# 334
Имам чувството , че само аз останах дето не съм чула все още сърчице  Tired

Не си само ти - и аз не съм още, а следващия ми преглед е след 3 седмици Heart Eyes

tuitito, супер новина! Още едни близначета в групата. Mr. Green

soho doll, радвам се, че се разписа и сте добре. Почивай и всичко ще бъде наред Hug

ushana, добре дошла! Пиши на автора на темата ЛС и ще бъдеш допълнена

# 335
И аз не съм го чула това желано сърчице, чак след 2 седмици, дай Боже !

# 336
Момичета много ми е тежко на стомаха, направо не мога да дишам. Все едно съм преяла, а не съм. По принцип не ходя много редовно , а сега направо хич. Май само това ми е симптома Simple Smile и че ми се спи.
Пиех чай сена преди от време на време, но сега не смея. Някакви идеи?

# 337
Момичета много ми е тежко на стомаха, направо не мога да дишам. Все едно съм преяла, а не съм. По принцип не ходя много редовно , а сега направо хич. Май само това ми е симптома Simple Smile и че ми се спи.
Пиех чай сена преди от време на време, но сега не смея. Някакви идеи?

Прясно мляко? newsm78

# 338
Никаква сена, че с нея са правели аборти в миналото. Питай в аптеката за някакъв чай или свещички, но да не е нещо силно, предизвикващо големи контракции в червата. Така си мисля.

# 339
Аз съм на преглед за сърчицето чак в петък, как ще устискам не знам. Иначе сега правя 7 пълни седмици и почват наченки на гадене - сутрин и вечер особено силни. С предната бременност по същото време почнаха, но май вече бях чула сърчице.

Аз пък какъв стрес в петъка - излизам с един колега да си купим плодове и ми звънят точно от АГ-то. И аз  Shocked Реших, че ще ми кажат че ми отменят часа, пък няма как да говоря с колегата до мен. Оказа се обаче само, че са дигнали цените на прегледите  ooooh! Но аз съм с допълнително осигуряване така че не ме вълнува особено, защото прегледите са ми безплатни. Само дето се стресирах излишно. Още не знам как ще процедирам и дали ще запиша лекар по ЗК, ще говоря с моята лекарка първо, че си е прекратила договора с касата.

# 340
Моето гини ми изписа сироп ЛАКТУЛОЗА-MIP. Каза, че е абсолютно безвреден, може да се пие дори всеки ден ако се налага. Пие се сутрин след закуска. Започва се от 5 мл. Ако няма ефект на следващия ден се пият 10 мл. Така докато се определи твоята доза колко е. Увеличаваш с по 5 мл всеки следващ ден. Има мерителна чашка в опаковката. Разтваря се във вода или чай. Сладък е и е много приятен за пиене. Струва м/у 9-10 лв. Успех!!! Grinning

# 341
ани_здраз използвам "колон ц",той е на билкова основа и би трябвало да не вреди. надявам се да съм помогнала  Hug

# 342
Кога ще спре гаденето? Като съм гладна ми се гади, като хапна малко също  Sick Изядох 1 домат, малко сирене и 2 ф. хляб Бонус и все едно съм изяла едно кило пържоли.  Tired

# 343
Кога ще спре гаденето?
hahaha Най-късно през септември

# 344
Момичета, какво ще кажете за този колан за бременни  за автомобил http://kasida.bg/predpazen-avtomobilen-kolan-za-bremenni-besafe-323-3649.html ? Налага се да използвам всекидневно автомобил, пък и мъжо не е от най- спокойните шофьори. Чудя се дали да го поръчам.

Общи условия

Активация на акаунт