Отговори
# 345
veselotof, принципно бременните могат и да не слагат колан - и когато шофират, и когато се возят....и не подлежат на санкция. Ако вече искаш за твоя безопасност и сигурност -поръчай си...изглежда добър.

# 346
veselotof, принципно бременните могат и да не слагат колан - и когато шофират, и когато се возят....и не подлежат на санкция. Ако вече искаш за твоя безопасност и сигурност -поръчай си...изглежда добър.

Никога не съм се возила или шофирала без колан. Така съм свикнала. Чудя се дали в напреднала бременност с колана в автомобила ще ми е некомфортно и да поръчам този сега? Пише, че може да се използва от втория месец.

# 347
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
veselotof, няма смисъл от такива щуротии. Просто слагай твоя си колан да минава точно под корема (не през него) и нямаш ядове. Аз така пътувах цяла бременност, а вярвай ми, корема ми беше огромен  Laughing

# 348
  • До морето :)
Влизам само за кажа, компютърът ми се развали, затова не пиша.

# 349
Влизам само за кажа, компютърът ми се развали, затова не пиша.
Това е много лошо Tired.... и липсваш ужасно!
Ценя включванията ти! А дано скоро да се оправи тая машина....

# 350
Добре дошли на новите мамчета  Hug
Принцеска не си само ти миличка и аз не съм видяла още сърчице чак на 07.02 съм на преглед а до тогава Crazy.
За колан и аз с първата бременност не съм слагала колан ,а и милото ми е много внимателен шофьор  Flutter. Титинка честити ти две сърчица  Hug
Момичета имам един въпрос откакто сте бременни усещате ли си кожата и косата по-мазни , на мен направо косата ми е ужас измия я и на другия ден мазна ужас сега не я третирам нито с маски нито балсами, лакове и др.  newsm78
Дани как си мила?

# 351
Хелоу,и аз най накрая имам нет.Принцеске,и аз не съм видяла още сърце,на 06.02 съм на преглед,споко сичко ще е точно.

# 352
За по-мазни не знам, но съм се изринала като тинейджър. Чудя се дали да не си взема розова вода и да си почиствам лицето само с нея. А ръцете ми са много сухи, знаете ли какъв крем мога да използвам? Обикновено ползвам най-обикновения Dave.

# 353
new leaf  , аз ползвам Glysolid - чудесен е!
Аз отново имам зацапване кафеникаво ....... и вече съм в командировка. В петък се връщам на преглед във Варна.

# 354
Ани, Рая,  Hug Олеква, когато знам, че има и други като мен! Разбира се, че всичко ще е наред...просто нямам търпение да го видя и чуя!
Райче, моята коса е много суха по принцип и не забелязвам омазняване...слушала съм обаче че има такива ефекти понякога. Не се коси - ще мине!  Hug

# 355
За по-мазни не знам, но съм се изринала като тинейджър. Чудя се дали да не си взема розова вода и да си почиствам лицето само с нея. А ръцете ми са много сухи, знаете ли какъв крем мога да използвам? Обикновено ползвам най-обикновения Dave.
И на мен лицето ми е за розова вода , благодаря ти мила ще си взема тогава щом помага, а за ръцете и на мен са ми доста сухи и се мажа с един крем с бадамово масло и помага  Peace

# 356
Аз отново имам зацапване кафеникаво ....... и вече съм в командировка. В петък се връщам на преглед във Варна.
Случва се понякога.... даже често. Почивай си повече, ако можеш. Като количество много ли е? А болки?

Аз ползвам крем за ръце на Гарние - червена тубичка. Страхотен е за зимата....

# 357
Момичета много ми е тежко на стомаха, направо не мога да дишам. Все едно съм преяла, а не съм. По принцип не ходя много редовно , а сега направо хич. Май само това ми е симптома Simple Smile и че ми се спи.
Пиех чай сена преди от време на време, но сега не смея. Някакви идеи?

Аз бях така в началото... от нищо неможех да се изхождам.. яж круши... иди и си купи от аптеката Дуфалак - то е за бременни за отпушване .. трябва да пиеш два три пъти на ден по една мерителна лъжичка не е гадно.. сладко е такова сиропче и разкарва..

# 358
При мен кожата на краката, под коленете стана много суха. Не знам с какво да я мажа?
Направих си пресен сок от грейпфрут и 2 портокала. Лелеле... супер освежаващо и зареждащо ми подейства.  #Crazy

# 359
  • София
new leaf, ползвам лосион за лице и крем за ръце на Нютроджина и двете горещо препоръчвам.

Общи условия

Активация на акаунт