Отговори
# 360
 Рая, Мама на Раличка благодаря за мненията. Ще помисля за колана.
 Кожата на тялото ми е суха, най- вече гърдите. Косата ми е нормална.

# 361
Здравейте мили мои  Simple Smile Как изкарахте този студен снежен ден ?
Ние а моят мъж днес  пълен релакс  , малкото зверче е при майка ми от снощи , а и тази нощ ще спинка там. По едно време чак ни стана скучно. Сега си спомням колко повече свободно време има човек без някакво мъниче постоянно да те човърка за нещо Grinning
Леле ако знаете мен как започват  някви работи да ми се дояждат и особено кисело  Crazy Снощи ядох кисело зеле , и това ми се стори най-вкусното нещо на света .  Mr. Green
Аз през моята бременност ( първата де ) винаги съм си слагала колана и не съм имала проблем .
Боже искам и аз вече на преглед , и май в понеделник ще отида за направление , немога повече да чакам ...дано да не ибързвам само.
Лека нощ от мен , аз отивам да гледам филм  Sunglasses

# 362
За по-мазни не знам, но съм се изринала като тинейджър.

На мен целия гръб ми се е изринал и деколтето, лицето и дланите ми са ужасни сухи и се сдобих с пърхот - страхотни екстри. Laughing

# 363
Здравейте момичета!
Тоитито, честити ти две сърцица! Много хубаво, срамежливкото се е показал вече! Hug
Добре дошли и на новите момичета, честито и на чулите сърчицата! Hug
Рая, добре съм мила, днес цял ден на работа и нямам време да пиша, но вече ще я понамаля работата. За косата и кожата, още не съм усетила разлика!
Принцеске, спокойно мила, всичко ще е наред и сърчицето ще чуеш! За симптоми, не се притеснявай, и аз нямам никакви, само пишкането и гърдите пораснаха малко.  Mr. Green Вече ти казах, че и с първата бременност нямах никакви симптоми! Hug
Кристиша, не е писала днес! newsm78 И Нинка също не е писала!
Лече, дано се оправи компа скоро! Hug

# 364
Ей, Дани, стига с тая работа... кога почиваш по принцип  newsm78
Аз днес се размазах от почивка: цял ден на дивана с лаптопа, гледайки как си вали на вън снежецът. Мъжо е на работа и аз отмарям за двама  Wink Много обичам почивните дни, когато нямам никакви задачки....

# 365
Ей, Дани, стига с тая работа... кога почиваш по принцип  newsm78
Аз днес се размазах от почивка: цял ден на дивана с лаптопа, гледайки как си вали на вън снежецът. Мъжо е на работа и аз отмарям за двама  Wink Много обичам почивните дни, когато нямам никакви задачки....

Блазе ти мила!  Hug Почивам само в неделя, но ще работя и другата седмица и после ще поразредя работата. Мисля и февруари, ако съм добре да работя и после спирам! Party

# 366
И аз не съм го чула това желано сърчице, чак след 2 седмици, дай Боже !
И аз така  Rolling Eyes Ще си чакаме - поне девет месеца сега ни предстоят да си почакаме Simple Smile

Никога не съм се возила или шофирала без колан. Така съм свикнала. Чудя се дали в напреднала бременност с колана в автомобила ще ми е некомфортно и да поръчам този сега? Пише, че може да се използва от втория месец.

Ще си намериш сама начина, наистина като сложиш колана под корема, а не през него, няма никакъв проблем. А дразненето - мен и в момента ме дразни колана, когато е стегнат. Това приспособление обаче определено не е нещо, за което бих си дала парите - явно функцията му е като една възглавничка, която да сложиш пред колана.

Симптомите един ден ги имам, един ги нямам. Един ми е много лошо и изморено, другият съм жизнена и имам апетит. Във всеки случай обаче, колкото съм по-мобилизирана, толкова по-малко ми е лошо и обратното, колкото повече си почивам и мързелувам, по-лошо ми е  Mr. Green
Имаме едно съседче на възрастта на сина ми, което от време на време идва на гости при леля си, и снощи и тази вечер е тук. Ей, мога да ви кажа, че като ми се събраха две диванета на по две и половина, които хвърчат от единия апартамент в другия на етажа и ги обръщат и двата нагоре с краката, съвсем забравих, че ми е било и лошо, и каквото и да е  Laughing
Таткото обаче сериозно се притесни какво ще стане когато децата станат две на брой hahaha

# 367
Здравейте мами Simple Smile
Аз сега свърших работа и ще мързелувам два дни Simple Smile
В Понеделник вече ще си запазя час, нямам търпение
Да видим за кога ще ми даде, че е много зает
Днес освен половин ябълка и банани-2, нищо друго не хапнах, много ми се гади Sad
Дано скоро мине  Sick да можем да се храним както трябва
Лека и спокойна нощ Simple Smile Hug

# 368
  • София
Споделям за момичетата, на които им е гади - чувала съм, че помагат: айран, сода (газирана вода) и чай от джинджифил (не заедно разбира се Laughing, може да пробвате и да видите дали някое ще помогне при вас).
На мен и предишния път не ми се гадеше, но съчувствам на всички, които го преживяват.  Все пак, искам да ви кажа, че това си има положителната страна и тя е, че тези симптоми са знак, че всичко е наред с бременността Wink  При мен има само напрежение в гърдите и умора, не винаги ги усещам отчетливо и е малко сресиращо Rolling Eyes

# 369
Благодарим за вариантите Simple Smile
Засега ме оправя айран с лимони вътре Simple Smile

# 370
  • София
ненимира, звучи Sick, не знам как си го открила Laughing
Важното е, че ти помага Hug

# 371
  • София
Добро утро бременелки!
Тоитито честито мила за двете сърчица  Hug
Как сте днес момичета?На тези,които нямат симптоми (и аз съм една от тях) мога да кажа,че са късметлийки.Като се сетя за първата ми бременност...хапвах на сила,все ми се гадеше,постоянно ми се караше АГ-то,че слабея,сега съм като в рая  smile3521
Аз имам проблем с омазняването на косата,не ми се е случвало до сега.

# 372
Добро утро на всички!

# 373
Doбро утро на всички...

Интересно... когато лежа  в леглото не ме болят гърдите стана ли от топлото и започвам да ги усещам.събуждам се чувствам се ок,но като стана за закуска и ... ми става лишо от кръвното... днес ще долепим тапетите с мъжо,аз му съпортвам и едната спалня е готова

# 374
Добро утро!
Най-после и аз си имам симптом - от снощи леко ме наболяват гърдите  Laughing
Честито на всички чули едно и две сърчица. Много се радвам за вас. Аз края на тази седмица съм на преглед и ще съм точно 6г.с., но ми се струва, че все още ще ми е рано за сърчицето и съм се настроила, че може и да не го чуя. Пък за гаденето с миналата бременност докторът препоръча да пия много разреден айран и в краен случей деган, но понеже не си падам по айраните не го послушах и деган също не пих просто си търпях и цялото гадене тогава отмина за 10 дена.

Общи условия

Активация на акаунт