Отговори
# 660
hixxy на мен второто предложение ми харесва повече!  Simple Smile
Момичета, старайте се да сте спокойни, за да растат спокойни и бебоците. А...каквото е писано ще стане със или без нашите тревоги. По-добрия вариант обаче е да мислим,че са ни писани все хубави неща и...ще ни се се случат!

# 661
Само на мен ли ми харесва първият вариянт повече
2. Септемврийско бебче в тебе спи, коремчето на мама почва да личи.

Аз съм за това, но каквото и да решите съм съгласна Simple Smile

# 662

Момичета, старайте се да сте спокойни, за да растат спокойни и бебоците. А...каквото е писано ще стане със или без нашите тревоги. По-добрия вариант обаче е да мислим,че са ни писани все хубави неща и...ще ни се се случат!

Много правилно, и аз мисля така! Peace Разбира се, винаги се притесняваме, но е хубаво да мислим по- оптимистично и позитивно! Господ си знае работата!

# 663
Аааа, не съм съгласна  Joy Никакво коремче не личи. Фини мадами сме си! Снощи пак ръчках милото да ми разкаже приказка, за да заспя, стигна до "Имало едно време едно семейство дебели мечки..." и го набих и си заспах без приказка.  hahaha
Шегувам се, заглавието е супер!

# 664
Критиката приета. И мен ми харесва как звучи така Simple Smile
Не е критика, просто доразвивам идеята!  Hug

# 665
2. Септемврийско бебче в тебе спи, коремчето на мама почва да личи.
Това е готино, ама... така не е ли по-добре:
Коремчето на мама почва да личи, септемврийско бебче в него спи!
newsm10 Супер е!
sealover Я не така!!! Нали за  това сме тук, за да си споделим, поплачем, порадваме и за хубаво и лошо. Няма да спираш да пишеш, няма да се затваряш в себе си! Няма да мислиш отрицателно, само положително и то ще сетане. Лекаря ми каза, щом си станала мама един път, няма сила да те спре да станеш и втори път - дали по-лесно или по-трудно трябва да вярваш, че ще стане. Така, че много голямо гуш и ще се молим в петък да грейне усмивка на твоето лице и в твоето сърце newsm17

# 666
Критиката приета. И мен ми харесва как звучи така Simple Smile
Не е критика, просто доразвивам идеята!  Hug
Знам миличка само се бъзикам  Hug. Никога не ме е бивало в римите и благозвучието  Mr. Green

# 667
Всичките заглавия са супер.Само да кажа,че моето коремче,почва да личи,ама да не забравям че имам 4 пръста сланинки отсекаде, Joy.Вчера му викам на мъжото,оффф нещо ме подпира от вътре,той пък вика-ай стига бе,неможе да бъде. Mr. Green

# 668
Май пуснах новата тема прекалено рано  newsm78
Някой има ли идея дали пречи нещо за сефте ми е  #Crazy

# 669
Hixxy, страхотно заглавие, много ми харесва.
Аз влизам да се похваля с един малък хубав бебчо, който вече е над 3 см и отговаря на 10-те си седмици. И се движеше през цялото време  Joy
И наистина не е кръгъл вече както сте коментирали, а е продълговат - точно като бобче  Laughing
В началото на февруари ще си взема направление No 9 май беше и ще се записвам за ЖК около 20-ти. Тогава ми е и следващия преглед, което си е страааашно много време, но пък вярвам, че всичко ще е наред до тогава и ще го видя още по-порастнал.
Хайде, чакаме и другите хубави новини от деня и линкче за новата тема, когато заключите тази
 hug гуш на всички

# 670
ColdEyes честито мила за прегледа много се радвам за теб. Остана сега и другите да се явят на отчет  Mr. Green

# 671
Gold Eyes, браво за мъничето! Hug
А за коремчетата, да ви кажа, че бях с плосък корем, а сега не е така, много е рано още, но с втората бременност ще ми проличи май по-раничко! Grinning

# 672
Моя се е позакръглил ама си е от ядене (свекито добре са грижи за мене  Mr. Green) Ям по 5-6 пъти на ден ужас  Mr. Green

# 673
Мен пък ми опъва нещо и ме дразни... хем съм с клин, а място не мога да си намеря... направо го полусъбух, само да не ме карат да ставам от бЮрото в нечие присъствие  Mr. Green

# 674
  • Варна
ColdEyes ,голямо пашкулче си имаш Hug

Аз от тази седмица виждам промяна в корема ми-никога не  е бил плосък,но сега е един такъв издаден напред,а е още толкова рано   #Crazy  .Като цяло уголемих порциите,защото все пак фъстъчето няма откъде да си набави необходимите вешества,ако не чрез мен   Heart Eyes  и това също се отрази-вече си имам килограм отгоре Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт