Отговори
# 645
Сохо, да ти имам забавленията пък на теб  hahaha Какви неща четеш в този така деликатен момент Naughty... Чети леки неща, не товарещи. Сладурана!  Hug
Много мами не са писали...къде сте бе сладурки? И Клара не го ли оправи тоя багаж вече да драсне два реда  newsm78

# 646
  • Варна
hixxy ,и на мен ми чернее доста в силно отоплени помещения.Дори вкъщи в момента неволно правя икономия на тока ,защото не мога да стоя на топло   Mr. Green

Това с цитатите и аз го чета с интерес,че съм голям абориген в това отношение  hahaha

# 647
Здравейте !
Успехче , ако тъкмо си навършила 6 седмици нистина има шанс да е още рано да се види  Peace Искрено ти желая на следвщ преглед вече да е там мъничето  . Пожелвам успех и на другите момичета , които чакат новини днес Praynig
Да ви кажа , аз че чувствам гадно , няма как , понякога си мисля , че не ми е писано да имам второ дете.  Cry Реалист съм и не тая големи надежди . Да си призная не можах да се сдържа и си записах  час за петък за друг лекар . Искам да видя и тя какво ще каже . Чакането ме убива , чувствам се неадекватна за каквото и да било.
Не искам да ви натоварвам , знам , че сега всички сме много чувствителни и лесно се разстройваме за това май по-добре да огранича писането само  ще ви чета .

# 648
Сииловър стига глупости ще те напляскам (само ми кажи къде да дойда Mr. Green)
Няма смисъл да се панираш, ще станеш мама за 2-ри път и стига с тези глупости, че си ни натоварвала нали заради това сме се събрали такъв голям отбор Peace Има време още, каквото е писано ще стане Simple Smile  Hug

# 649
  • Варна
sealover  ,не се отчайвай толкова бързо!

Не мисля,че натоварваш някого,нормално е да искаш да си споделиш мъката тук,но аз точно за теб силно вярвам,че е грешка Hug .В петък ти пожелавам да грейне на лицето ти най-широката усмивка на света от радост Hug

# 650
здравейте мамита  Hug
аз вчера бях да ми взимат кръв и голям зор мен много ме е страх от игли, и понеже съм "късметлийка" ми се падна момиче което се учеше  Sad  посини ме направо ужас . казаха че във вторник ще са готови и тогава съм и на преглед при док. надявам се поне ,че  изследванията ще са добри и че ще видим малката точица за пак  Praynig
на всички чули сърчица честито  Hug Hug Hug  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
чакам с нетърпение отчетите на всички ,нека да са добри  Praynig ще стискам палци

# 651
ето две предложения за новата темичка. Моля изкажете мнение Simple Smile
1. И Януари изпратихме вече, а сме нетърпеливи за среща с малкото човече.
2. Септемврийско бебче в тебе спи, коремчето на мама почва да личи.

# 652
sealover  не се притеснявай ,мисли положително  Hug ти заслужаваш и ще бъдеш за втори път мама  Wink аз пък съм стресната и объркана понеже съм на 23 г. и си мисля че не съм готова напълно за това голямо събитие + това и имам сериозни проблеми с кръста (бивша спортистка съм) и най-вероятно ще съм на легло. но аз съм на мнение че ще стане това което ми е писано

# 653
Това е готино, ама... така не е ли по-добре:
Коремчето на мама почва да личи, септемврийско бебче в него спи!

# 654
smile3521

# 655
Критиката приета. И мен ми харесва как звучи така Simple Smile

# 656

Много ми харесва, супер е! Peace

# 657
  • Варна
Одобрявам  Heart Eyes

# 658
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Коремчето на мама почва да личи, септемврийско бебче в него спи!  Hug

# 659
Ако се сещате нещо друго давайте Simple Smile имаме още малко време  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт