Отговори
# 120
Ей, Кристишка се появи най-сетне! Не прави така бе, жена! Ми липсваш ми!  Hug
Мира, къде го направи тоя тест, че и мене нещо не ме свърта  newsm78

# 121
  • Пловдив
Принцеске, от Пловдив ли си?
Отскочих до Писанец в Гранда. Резултата излиза след час-два.

# 122
Благодаря ви момичета! И аз много се вълнувам. Дано всичко и за в бъдеще е наред! Пожелавам си всички да си бременнем дружно и да ставаме все по-голяма дружинка.
Днес, ще ходим при родителите на мъжа ми. Най- вероятно ще им съобщим Simple Smile

# 123
Принцеске, от Пловдив ли си?
Отскочих до Писанец в Гранда. Резултата излиза след час-два.
Мирка, благодаря!  Hug Трябва ли някакво направление нещо или плащаш  и готово?

# 124
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Момичета, и преди ви бях казала и пак ще ви кажа, за да не се шашкате. При предишната ми бременност ембриона вървеше 8-10 напред от датата на  термина, т.е., ако по термин съм в 10г.с., ехографа показваше 11г.с. и 3 дена - така беше до края. В 8 месец ми казаха, че детето е малко - едва 2300г, а аз бях качила само на корем, много се притеснявах. Като ме приеха да раждам ми казаха "момче е, нали", аз викам "ми трябва да е момиче", а лекарката, дето ме прие вика "е след малко ще видиме, че в 5 сутринта не ми се спори" Simple Smile Роди се 3600г - момиченце и я разнасяха цяла сутрин из родилното да й показват големите баджачеета  Grinning Тъй, че на тия ехографи изобщо, ама изобщо не им вярвайте - всичко зависи от апаратурата, от умението на доктота и най-вече от разположението на детето. Сега по ехограф пак вървим 8 дена напред (някои пък назад) - това не е фатално!Моля ви, не се шашкайте!  Hug

# 125
... това не е фатално!Моля ви, не се шашкайте!  Hug
Благодаря ти!  Hug Аз вървя назад и затова се притесних, защото всъщност отидох да чуя сърчице, а доки каза - рано е! Та дали не е изчисли нещо както трябва, ще разберем на следващия преглед, но...ми е притеснено де  Tired

# 126
Принцеса, и аз отидох да чуя сърчице, но нищо не видях и не чух, тук момичетата ме успокояват, че било рано, така че - и аз сега да те успокоя - рано е  Hug
Относно кръвния тест - няма направление, плащаш и готово, тук в Русе цената му е 20 лв, предполагам че навсякъде е нещо подобно.

Последна редакция: чт, 24 яну 2013, 16:52 от Yorka

# 127
Здравейте момичетаааа смогнах да ви изчета Аз очаквам да чуя сърчице на 29.01 - на рождения ми ден Стискайте ми палци Нямам търпение Иначе темичката е супер БРАВОООО   bouquet

Много безпроблеми дни пълни с усмивки ви желая

# 128
Принцеса, кога си на преглед?
Yorka, следващия път задължително на вагинален ехограф, първия път като отидох ме гледаха с коремен и се видя само плодно сакче, док искаше да зуумне още но самите възможности на видеозона не позволяват. Втория път с вагинален ехограф се видя всичко. Стискам палци  Hug  Praynig
Момичета, спокойно   bouquet  

# 129
Принцеске, и ти ми липсваше  Hug Ти като беше на преглед на коремен ли те гледаха или на вагинален? Мен първо ме гледаха на коремен, доктора имаше хубав апарат, но сърчице не засече. После ме погледна с вагиналния и чак тогава видя сърчицето.

# 130
PrincessaSS  бях на доктор на 18 яну. и видяхме сърчице с вагинален ехограф, сега ме викат след две седмици, мисля да ходя на 1 фев. или на 4фев.

# 131
Mama na Rali4ka, моето мнение за ехографите е същото като твоето. На нито една моя приятелка не са оцелили размера и термина на детето. На едната дори изкара, че е преносила 25 дни. Добре, че тя е луда глава и не даде да й предизвикат раждане.

За това, момичета, не се шашкайте толкова за размерите и седмиците. Важното е точката да расте и вие да се чувствате добре.

Аз като ходих на втория преглед докторът пак ме гледа с коремния. Видя, че от сакче вече имаме 7 мм ембрионче и каза, че всичко е наред. На мен това ми е достатъчно.

# 132
Памперсче, правилно мислиш, щом бебето расте значи всичко е наред. За нас сега най важно е да семе спокойни, а не да се вглеждаме във всяка дреболия, и да се измъчваме с чудения.

# 133
Да Шамс може и да си права две сложиха Laughing но после доки видя едно сакче - и на това съм доволна де Party

# 134
Здравейте! Купих си списанието Моето дете и има интересни статии за ранната бременност, за някои храни, за избор на шезлонги, кърмене и т.н. Някоя от вас купувала ли е такъв вид списания?

Общи условия

Активация на акаунт