Отговори
# 375
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Добро утро, момичета!
Аз днес спах до 8,30, ако щете вярвайте не ми се е случвало, откак малката се роди  Grinning
На мен ми минаха всички симптоми и малко се шашвам от време на време, но то и предния път беше така. За гаденето и киселините ми помагат дъвки - каквито и да са, подъвча малко и ми премине лошото, ако искате опитайте.
tuitito, честити две дяволчета и на теб  Mr. Green
nenimira, всичко странно по време на бременност е нормално Simple Smile Ето например една позната цяла бременност яде майонеза с извара и кетчуп. И като я питаш що, тя ти вика, че това е най-великата храна на света. Е, откак роди повече не я видях да го яде, ама... хормони  hahaha
Хубав ден на всички - ние отиваме на шейната, че още с отварянето на очите първата дума е "бръм-бръъъъъм"   bouquet

# 376
 Здравейте сладурки Hug
Дани, писах вчера,  но на бързо че от тел,  както и сега Simple Smile радвам се, че сечустваш добре,  но по еваш /как казват бабите /:) Благодаря,  че се сещаш  за мен  bouquet
Танче /принцес / и аз съм след теб  на  31 -ви на преглед, вс ще е окс  bouquet
Честито на Тони за двете туп,  вече колко мн близначета ще  имаме супер!   :bouquetдобре дошли на новите мами  bouquet
На мен вчера ми беше адски зле и гадеше и болки имах,  а днес пак ми зле без болки за щастие, но съм с кравно 98 на 61.пих айрян и ще ходим да вземем малкия звяр от бабин дом
Хубав и усмихнат ден че се измъчих така да пиша   bouquet

# 377
Здравейте, момичета! Изписали сте бая странички:)
tuitito, честито много хубава новина  Hug
Аз последните два дни нямах кой знае какви симптоми, май лека полека отшумяват.
Видях, че по-назад сте коментирали казването на приятели и роднини. Ние на родителите казахме още почти веднага (честно казано, въобще не си давахме сметка, че би могло да е рано и т.н., бяхме много щастливи и искахме да им кажем веднага). А на по-близки приятели се наложи да им кажем, защото постоянно питаха - "ама ти сега защо не пиеш?" и т.н. и накрая си признахме. Общо взето сме първите в компанията и всички много се радват.
За косата - не усещам се омазнява повече от обикновено, но виж лицето ми е в много по-добро състояние от преди  Mr. Green Аз преди да забременея имах много проблеми, даже провеждах лечение, доста дълго, но сега (да чукам на дърво) всичко се оправи Simple Smile
Хубав ден от мен   bouquet

# 378
Здравейте, милички!  Hug
Аз днес поспах подобаващо добре...таман до 9 ч., когато милото си дойде от пътуване и донесе невероятни току-що изпечени бюреци с бозичка. Ей тва е живота! Така се зарадвах... После разправяйте ми колко полезни храни ям. Ама това е толкова рядко, че как да не си го позволя. Последният път, когато ядох такова нещо беше септември месец - размазах се от удоволствие....
Нинка, дните до прегледа не останаха бе...още малко. Аз обаче преди това - във вторник съм на зъболекар, та да видим.
Мама на Раличка,заформил ви се е хубав бръмчащ ден  Grinning  Забавлявайте се, а симптомите не ги мисли - късметлийки сме и това е!
Успехче, честит ти симптом!  hahaha
Кърли, гърдите болят като станеш, защото натежават. А за кръвното пийвай кафенце, че лошо така!
Антигона, дано да е временно това омазняване...тия разбъркани хормони сега, какви чудеса правят...
veselotof,  Hug

# 379
Привет сладури! Как сте днес? При мен тъкмо реша ,че вече не ми се гади и  Sick но намалява. Аз лимон слагам на всичко ама буквално Rolling Eyes А най вкусната закуска е портокал и стрък целина Shocked
Аз мразех целина ама хормони Laughing  
 antigona ти не беше ли на преглед в петък или нещо бъркам newsm78
Цитат
За гаденето и киселините ми помагат дъвки - каквито и да са, подъвча малко и ми премине лошото, ако искате опитайте.
-по закона на мърфи ми се гади от дъвки Mr. Green
Омазняване на косата не ама тоя пърхут ще ме довърши,не съм имала такава гадост до сега.
 CurlyD пази се мила  smile3503
Винаги слагам колан и сега но под корема или само горния ,ако много ме стяга(рядко).
nenimira добра идея ще пробвам.
Временно ще почакаме докъм септември Joy тогава всичко ще е наред

# 380
Добро утро на всички!  bouquet
Нинка, какво е това кръвно? Shocked Хапвай повече шоколадче!
Мама на Раличка и аз днес си поспах повечко! Даже пратих милото да ми донесе в леглото пакета с бискитки, това не ми се беше случвало отдавна! Mr. Green Кеф направо! Party
Принцеске, Рая, Кристиша, хайде всички на отчет! Hug
Успехче, ти си с броени дни преди мен! Аз утре ще съм в 5-та г.с. Кога ти се пада термина?
Танище, дано отшумеят наистина симптомите. За лицето, моето си е както  преди, само се виждам по-бледа!
На тези, които им се гади, дано скоро отшуми, стискайте зъби! Mr. Green

# 381
Добър ден момичета. За проклетия неска съм на работа ама малко остана и ще се прибирам, че и багаж ще местим неска. Като цяло се чувствам добре, въобще не се чувствам бременна (като се изключат болките в кръста и яйчниците) За ниското кръвно са ми казвали че айряна помага ама незнам не съм го пробвала  Mr. Green
Хубав ден момичета  Hug

# 382
Момичета,в 6 г.с е нормално да се чуе сърчице с добра апаратура при мен и първата бременност чухме сърцето в 6 г.с и сега го чухме пак в 6 г.с,много слабо,но го чухме! спокойно може да отидете на преглед и да чуете я едно сърце я две Stuck Out Tongue

# 383
Добър ден момичета. За проклетия неска съм на работа ама малко остана и ще се прибирам, че и багаж ще местим неска. Като цяло се чувствам добре, въобще не се чувствам бременна (като се изключат болките в кръста и яйчниците) За ниското кръвно са ми казвали че айряна помага ама незнам не съм го пробвала  Mr. Green
Хубав ден момичета  Hug
Помага наистина ,знам от опит,аз редовно си залитам Grinning
new leaf много ще ми помогне ако не те затруднява Hug
Хубав ден на всички!  bouquet

# 384
Здравейте и от мен Simple Smile, благодаря на CurlyD, dddidka и на останалите момичета със съветите. За сега май има развитие с мляко и кафе 50/50.

И аз очаквам с нетърпение да дойде срядата за да чуя има ли сърчице. Бях се настроила да съобщя новината миналата седмица, след като АГ ми потвърди, но каза че не се казвало докато не се чуело сърчицето и сега и на родителите не сме казали още.
А снощи така се случи че се бяхме събрали една компания с двойки, на една от които вече им личи. Ще са в началото на юли Simple Smile и изведнъж се оказа че и другата двойка са пък в края на юли Simple Smile и моя мъж не издържа и вдигна чашата и вика, а пък ние сме на края на септемви:) и тя стана една... Беше много вълнуваща вечер. И уж не трябваше да се казва, а какво стана..

# 385
Ще са в началото на юли Simple Smile и изведнъж се оказа че и другата двойка са пък в края на юли Simple Smile и моя мъж не издържа и вдигна чашата и вика, а пък ние сме на края на септемви:)

Това е страхотно Mr. Green Заедно ще си бременеете и ще си гледате децата. Около нас всички са с по 1-2 хлапета и няма да имам компания.

За ниското кръвно също помагат сладки течности като компот например. Трябва да се пие много вода. Липсата на вода е една от основните причини за ниско кръвно. Аз до преди години му бях редовен абонат.

Днес съм малко по-добре. Може би защото има кой да ме глези и не съм мърдала от дивана  Mr. Green

Спокоен и релаксиращ ден ви пожелавам! А на момичетата с  Sick - бързо да ви минава!

# 386
Да, това е супер. Имам и приятелка която е в края на Август, като по поръчка всички на куп Simple Smile. Не знам ама много добре се чувствам и симптоми нямам за сега, всичко е 6.
Пожелавам на всички леко бременуване.

# 387
Ехааа, не мога да ви изчета  Hug Добре дошли на новите майчета!
Сохо, наистина се радвам, че бебо си е там и че си добре  Hug
Аз снощи гледах филм, че като по чудо не ми се доспа рано, но за сметка на това днес си отспах до късно  Laughing мислех да изляза малко, ама нещо ме мързи... Вие ходихте ли/ще ходите ли да гласувате ? На мен нещо не ми се занимава, не вярвам в тази работа...

# 388
Момичета много ми е тежко на стомаха, направо не мога да дишам. Все едно съм преяла, а не съм. По принцип не ходя много редовно , а сега направо хич. Май само това ми е симптома Simple Smile и че ми се спи.
Пиех чай сена преди от време на време, но сега не смея. Някакви идеи?

Припомни си какво ти е действало преди да забременееш. При мен страхотен ефект имат доматите и печените чушки вечер. Или хапвай кисело мляко с трици - пак вечер. Успех!

# 389
Ха добър ден и от мен  Wink
На вън  грейва слънчице  и ние семейно отива ме на вън .
На мен за гаденето ми помага -  Сода малко реклама Wink кинли  и дъвки , лукчета евкалипт.
За ниско кръвно айряан със мн сол
Ето , че дочаках търпеливо  и утре съм при доки  и стискам силни палци всичко да е наред.
Утре след доки и аз ще се отчета  надявам се със добро  Wink

Весел и почивен ден дами... Peace

Общи условия

Активация на акаунт