Отговори
# 570
sealover, ужасно преживяване....и аз не бих се върнала при него, каквато и апаратура да има... съчувствам ти... Sad

# 571
Здравейте !  МНого ми е гадно , отидох на преглед в майчин дом при д-р Георгиев . Щях да ходя при Якуб ама той нали е със стара техника та в последният момент промених решението си . Първо лекаря въобще не ми хареса , при влизане ми казва " И какаво ще правим сега " докато ме гледаше на видеозона ме наричаше "Сладурано" . Видя се плоден сак според снимката 1.76 см но не се видя ембрион . Също на снимката пише , че отговаря на 6 . 5 гс . Пита ме също " Пиеш ли Дуфастон ?" И аз му казвам че не , и той " Защо не искаш ли?"  Shocked  Все едно аз трябва да си реша дали да го пия или не . Не ми и изписа нищо , но то няма и основание при положение , че нямам кървене.
И сега ме наплаши , че кухо яйце . Каза след една седмица пак на преглед , но аз незная дали ще се върна пак при него . Дано на следващ преглед да се види , ако не историята ще завърши тъжно Sad
Нямаше ли някой тук някоя мама , която също беше ходила при този лекар ?
Добре момичета аз освен да чакам тези дни , друго не ми остава  Rolling Eyes

Въобще не се притеснявай,а отиде при друг АГ-специалист да те погледне! Аз също не случих първия път на добър АГ,и след 3-4 дни отидох при друг,чухме сърцето,изписа си ми нужните лекарства и всичко е наред! И на мен онази нескопосана лекарка ми каза: Ми между 5 и 6 седмица си,ама трябва да пиеш Дуфастон.Ей тръгнах си разревана от кабинета! После си намерих подходяща лекарка и всичко е точно! Аз пия Утрогестан,а нямам кървене така,че не се притеснявай ако ти изпишат Дуфастон или Утрогестан  Peace !Всичко ще бъде наред,само бъди спокойна  Praynig

Здравей и аз съм на същото мнение, че трябва а отидеш при друг специалист. Няма смислъл да чакаш следващата седмица и пак да си при същият лекар. Така и ще се успокоиш, току виж няма за какво да се притесняваш, което ти пожелавам от все сърце. Некадърни лекари колкото искаш. Мен ако питаш иди още утре.

# 572
sealover изчакай още 5-6 дена и иди при друг лекар.

# 573
  • София
Здравейте, момичетааа!

Леле, колко сте изписали, хвърлих едно око отгоре - отгоре, после ще ви препрочитам. Аз също не мога да спя. По цели нощи гледам половинЪТ, а на сутринта той ми заявява "ох, тази нощ не спах" да, бе да викам, още сънуваш  hahaha

Памперс, бързо да се оправяш
Yorka, от теб чакам добри новини
sealover, не се притеснявай предварително. Моят доктор, който ми каза това също беше груб. Отиди на друг в най-скоро време, защото знам какво е да си в неведение.
Айде, връщам се да ви чета

А, хора, спокойно! Какви са тези неща за ходенето на кино. Ходете, забавлявайте се и се наслаждавайте на живота.

# 574
Здравейте, и от мен!  bouquet
Днес се записах на АГ, даде ми лист с изледвания, които трябва да направя най-късно до месец. А при него пак след месец някъде! Сега трябва да си оправя само личния, та да ми даде направление за изследванията и за ехограф, който сигурно ще е след 3 седмици! Изчисли ми термин 01.10, не знам как ги смятат в БГ, тук прибави 7 дни към последната М. Календара ми изчислява 30. 09., но 1 ден не от значение. Странно, в БГ с първата бременност ми прибавиха 4 дни. Търпение просто трябва да имам, дано всичко да е наред само, друго не искам.Иначе съм ОК, гърдите ме понаболяват и са видимо пораснали вече! Еми това за сега от мен. Hug

# 575
Здравейте !  МНого ми е гадно , отидох на преглед в майчин дом при д-р Георгиев . Щях да ходя при Якуб ама той нали е със стара техника та в последният момент промених решението си . Първо лекаря въобще не ми хареса , при влизане ми казва " И какаво ще правим сега " докато ме гледаше на видеозона ме наричаше "Сладурано" . Видя се плоден сак според снимката 1.76 см но не се видя ембрион . Също на снимката пише , че отговаря на 6 . 5 гс . Пита ме също " Пиеш ли Дуфастон ?" И аз му казвам че не , и той " Защо не искаш ли?"  Shocked  Все едно аз трябва да си реша дали да го пия или не . Не ми и изписа нищо , но то няма и основание при положение , че нямам кървене.
И сега ме наплаши , че кухо яйце . Каза след една седмица пак на преглед , но аз незная дали ще се върна пак при него . Дано на следващ преглед да се види , ако не историята ще завърши тъжно Sad
Нямаше ли някой тук някоя мама , която също беше ходила при този лекар ?
Добре момичета аз освен да чакам тези дни , друго не ми остава  Rolling Eyes

Не съм ходила при този.. на мен Георгиев ми казваше- "Много еротични боксерки дай да ги видя" нещо от сорта.. и така/.. той на мен не ми преписа нищо никога.. следователно ходинията при него ми се сведаха до 2 пъти и край...
Дуфастон се пие за образуване на хубава лигавица и за задържане смисъл.. спомага развитието на жълтото тяло.. аз от както знам ,че съм бременна пиех по 1 2 пъти на ден.. сега съм 3 пъти по 2.. не е опасно, напротив.. само дето от него задържаш вода,която после изпикаваш.... Ако си от Варна ти препоръчвам.. макар и далече и скъпичко да отидеш при Давидков.. Имам изключително доверие на този доктор. след като нялко0лко пъти неуспешни доктори се опитваха да точат здравната каса с мен и да си правят експерименти.. Да не казвам,че Георгиев не ми изписа Дуфастон дори когато курвих,а ми изписа Клостилбегит- което е за стерилитет .. дава се на жени, при които е необходимо засилване на овулацията,а аз имам новмална какво да си говорим..
Не правя реклама.. избора си е на всеки ... според мен смени доктора.. аз когато чуя нещо,което не искам отивам на друг доктор.. ако той каже същото отивам на 3 и така.. ако и той каже .. значи го правим.. Интересно наблюдение имам тук във Варна някой от докторите като разберат ,че ходиш другаде и не те гледат със същото око.. всики иска клиентите му само тпй да си ги гледа...

# 576
sealover  ммила само да ти кажа,че това ,че пиеш хапчета и са ти ги изписали не означава,че нещо ти има или ще се случи за пътрви пут преди да направя спонтанния аборт и аз така реагирах разплаках се.. викам защо какво ми има.. , но по-добре да пиеш.. всичко е профилактика и всичко е за да си ти добре и всичко с бебенцето да се развива добре..
Ако искаш може да ми пишеш на лични да се уговорим и да те закарам,ако искаш,ако нямаш кола и не си шофцор ?
На мен ме шокира ,че пия на ден толкова много хапчета и инжекции , но сега съм спокойна.. знам,че е за мое добро!

# 577
Благодаря ви момичета за мненията ! Като цяло аз нямам проблем да пия лекарства ако наистина се налага. След първата си успешна бременност имам един спонтанен аборт в 7 -ма седмица (  не беше установена причина) и после една химическа бременност , т.е. тъкмо теста улови бремеността и на втори третия ден закъснение ми дойде. Ей това мо тежи , че вече имам чувството , че няма да имам сили да се справя с още едно разочарование. У дома имам утрогестан , който ми беше изписван преди , но не съм го ползвала все се надявах , че този път всичко ще е наред  Sad  Лакарят действително не ми хареса като отношение , но дали е добър специалист немога да кажа , предполагам , че като не се вижда , няна какшо друго да мо каже освен да дойда по-късно. Аз вече съм споменавала , че съм живяла в САЩ и там ми беше спонтанния аборт . Като започнах да кървя отидох в спешното и там попаднах на страхотен лекар, та той ми кажа , че там независимо какво се случва не изписват никакви медикаменти за задържане до 12 г.с. .
Сега немога за нищо друго да мисля , много ми тежко , че пак ми се случва нещо такова . Незная ако и този път всичко завърши зле дали изобщо ще искам отново да бъда бременна някога , прекалено ще ме е страх .

# 578
Честито на всички, които са чули днес сърчице

sealover ще стискам палци всичко да е наред

# 579
sealover  Hug,всичко ще бъде наред мила,ще се види каквото трябва.На мен в 6 седмица не се видя нищо освен плодния сак.Иди още утре при друг преглед,за да знаеш,какво се случва. Hug

# 580
sealover  Hug,всичко ще бъде наред мила,ще се види каквото трябва.На мен в 6 седмица не се видя нищо освен плодния сак.Иди още утре при друг преглед,за да знаеш,какво се случва. Hug
Не е ли безсмислено веднага пак да ходя на друг преглед , ако все още е рано . В смисъл за мен май ще е по-добре да изчакам и да отида след една седмица и тогава поне ще може по категорично да се погледанат нещата. Ако отида сега веднага пак и отново ми кажат нищо  че не се вижда ще има да ме гризе отвътре , че все пак има някаква надежда да е било рано .  Rolling Eyes За сега мисля следващ преглед другият вторник точно след седем дни , колкото и да ми е трудно да чакам  Sad

# 581
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Направи навършени 7 седмици и 3-4 дни и тогава отиди - ще се види малкия срамежливко  Hug

# 582
Да права си,аз кво говоря ,без да помисля първо.Направо днеска,съм като застреляна.

# 583
Да права си,аз кво говоря ,без да помисля първо.Направо днеска,съм като застреляна.
Сега май на всички ни се случва да сме разсеяни  Hug

# 584
sealover  Hug,всичко ще бъде наред мила,ще се види каквото трябва.На мен в 6 седмица не се видя нищо освен плодния сак.Иди още утре при друг преглед,за да знаеш,какво се случва. Hug
Не е ли безсмислено веднага пак да ходя на друг преглед , ако все още е рано . В смисъл за мен май ще е по-добре да изчакам и да отида след една седмица и тогава поне ще може по категорично да се погледанат нещата. Ако отида сега веднага пак и отново ми кажат нищо  че не се вижда ще има да ме гризе отвътре , че все пак има някаква надежда да е било рано .  Rolling Eyes За сега мисля следващ преглед другият вторник точно след седем дни , колкото и да ми е трудно да чакам  Sad

Здравей и от мен! Моето мнение е че трябва да изчакаш до другата седмица! Всичко ще е наред, не се предавай и мисли само позитивно, другото само ще си дойде!

Общи условия

Активация на акаунт