Отговори
# 615
Сисонка, браво!!! Честито тупкащо сърчице! Hug

# 616
  • В Рая - срещу облаците, вдясно на слънцето
Добро утро, мамчета!
Tanishte, дано ти е за последно това преживяване до края  Praynig
За студа - вечер като ме затресе... ужас, а у нас е 25 градуса, аз се завивам с родопско одеяло и треперя... После пък ще ни стане мега горещо Simple Smile
Аз преди малко пък вдигнах кръвно - гадна работа, добре, че малчо ме остави да полежа, та ми размина, ама така е като пия кафе Sad
Аз във Вита ходих при един х*й без извинение - д-р Хаджийски и намразих цялата болница заради едно-едничко посещение при него.
Айде, отиваме на разходка, че пак има бръм-бръъъм  Joy

# 617
Привет мацки Hug
Tanishte направо си минала през ада, но важно е, че малкото човече е добре, сега мама да се пази повече и да почива и тя да е добре  Hug
ushana честито сърчице и на теб  Hug
sisoni чакахте да се похвалиш, много се радвам, а ще си на ЖК на РД на моя син  Joy
Принцеска мила, помня аз, в 17 ч стискам всички пръсчета Peace
Айде имаше още мами днес да се хвалят, не искам да виждам тъжнички постове, само радост  Peace Hug

# 618
Sealover аз отидох на първи преглед в 7г.с и няколко дни, може би наистина е било рано, стискам палци да е така  Hug
Аз вчера бях на преглед, бебо беше в горната част на матката плуващ Laughing много смешно ми се видя, предишния път беше долу полегнал. Странното е че според ехографа съм в 9г.с и 5дни, та лекарката ме разпитваше дали не съм си объркала датата на цикъла, ама не съм, защото ми е записан на телефона  newsm78 Преди 2 седмици беше 11мм, сега е 27мм Crazy
Първият път раждах във Вита при Славкова, там бях само заради нея, много си ме кефи, много позитивен човек, тя беше човека който ми обясни защо немога да родя нормално, така че да я разбера и въпреки това ме изчака 2 дни преди термин за да ме клъцне, а и колкото ми каза че е бебето на ехографа толкова се и роди. Ако някой нещо го интересува за Вита моля да заповяда, аз раждах там 2009г  Hug
Лек ден мамита  Peace

# 619
Привет мацки Hug
Принцеска мила, помня аз, в 17 ч стискам всички пръсчета Peace
Благодаря ти , Нинка! Радвам се, че ме помниш... Hug Ще се отчета довечера! Хем ми е нервно, хем ми е притеснено, хем нямам търпение... #Crazy

# 620
Здравейте тъкмо се връщам от преглед. Докторът каза че имам отлепяне на плодния сак, но не запомних колко милиметра каза. Все още не се вижда ембрион  Sad , но каза, че виждал кървава пътечка. Докато диктува на сестрата какво да пише също чух, като каза, че плодния сак е с неправилна форма - какво ли значи това  newsm78 офффффффффф. Аз от миналата седмица съм на дуфастон заради еднократното кървене тогава, а сега каза за два дена просто да увелича дозата с още едно хапче и да пибавя нош па. Искам да отида на друг доктор с по хубав видеозон но нямам идея при кого. Искам да се успокоя вече и да ми кажат поне, че има ембрион отговарящ на седмиците пък после сърчицето ще си го чакам за някоя друга седмица.

# 621
Момичета, много ми е тъжно да чета през какви перипетии минавате  Cry Стискам палци на всяка една от вас и се надявам всичко да е наред! Помнете че лошите ни мисли ни пречат и трябва да се заредим с усмивки!
Аз съм си свалила доста сериали и се заливам от смях. Докато отида на преглед поне да не мисля за хилядите въпроси и притеснения които имам.  ...а вътрешно броя всяка изминала минута до срещата с точицата другата седмица  Embarassed

# 622
Привет,

Сисони, честито тупкащо сърчице  Hug

На зиморничавите - такъв студ, какъвто бера напоследък, никога не съм брала... Но пък като започнах да приемам желязо, студът взе да намалява, та се чудя от бременността ли беше или от анемията...

Палци на всички, които са на преглед днес  Hug

На мен ми се обади сестрата да ми смени часа от 5.02 на 4.02 и аз доволна, че ден по-рано, ама не съобразих, че детето е до 4 часа на училище в понеделник и малко щще ми стане невъзможно да бъда в 4 и при доктора едновременно... Пак трябва да звъня, а не ми се чака до сряда  Mr. Green

# 623
  • София
Здравейте!

сийловър, съчувствам ти, през много тежки моменти си минала Hug  Стискам палци всичко да е наред този път, вярвам, че ще е така! Praynig

успехче, много стиснати палчета и за теб, мила Praynig

Танище, изплашила си се много, добре, че всичко е наред Hug

Радвам се за всички, които са видели/чули сърчицата вече Hug

При този д-р Хаджийски и аз съм ходила, и мои колежки.  Аз нямам чак такива негативни впечатления (не си спомням точно, но явно не съм била доволна, щом не съм повторила при него), но общо взето отзивите отвсякъде не са добри.

Няколко мои приятелки раждаха във Вита при д-р Богословова и са много доволни.

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 11:32 от Sleeping Beauty

# 624
Здравейте тъкмо се връщам от преглед. Докторът каза че имам отлепяне на плодния сак, но не запомних колко милиметра каза. Все още не се вижда ембрион  Sad , но каза, че виждал кървава пътечка. Докато диктува на сестрата какво да пише също чух, като каза, че плодния сак е с неправилна форма - какво ли значи това  newsm78 офффффффффф. Аз от миналата седмица съм на дуфастон заради еднократното кървене тогава, а сега каза за два дена просто да увелича дозата с още едно хапче и да пибавя нош па. Искам да отида на друг доктор с по хубав видеозон но нямам идея при кого. Искам да се успокоя вече и да ми кажат поне, че има ембрион отговарящ на седмиците пък после сърчицето ще си го чакам за някоя друга седмица.
Ти в коя седмица си ?

# 625
Благодаря за подкрепата, момичета  Hug

# 626
Здравейте и от мен момичета. На мен отново много ми се спи, даже си подремнах на работа. Не мога да си държа главата вдигната, не знам какво ее това.

Днес и аз съм на преглед, но ще видим дали ще чуя сърчице. Някои го чуват чак към 7-8 седмица, не е задължително да има проблем.

Стискам палци на всичко които имат някакви притеснение всичко да се развие благополучно. Мислете положително и си почивайте повече. Успех

# 627
Здравейте бонбонки  Hug Hug Hug
Танище съжалявам мила за това което си преживяла, но пък важното че бебчо е добре  Hug
Успехче  Praynig дано всичко да е наред с теб и беби  Hug
Принцеска с нетърпение чакам довечера да ни зарадваш  Hug Hug Hug
аз съм чак за 7.02   ooooh! толкова далече е Crossing Arms
иначе съм добре от време на време ми се гади ама яко  Sick ужас направо и от имам малко напрежение в корема но мисля че това е нормално все пак матката се разтяга и пия но-шпа
гуш от мен и се радвайте на бременността милички, това е най-хубавия период за една жена   bouquet
Аничка и аз съм така със спането немога да отлепя Wink

# 628
  • До морето :)
Успехче, сега повече почивка, пий си хапчетата и спокойствие.

Танище, важното е, че сега си добре. Ужасна нощ сте имали. Гуш

Принцеса, чакаме да се похвалиш довечера.

Сисони, честито!

На мен за какво ми беше да се оплаквам от липса на симптоми. Сега по 3-4 пъти на ден съм на тоалетната чиния. Не мога да ям или да пия нещо. Ужас!

# 629
Лече, лоша работата при тебе, но ще мине - не губи кураж!  Hug Ти си мъжко момиче - ще се справиш. Благодаря ти... надявам се да се похваля довечера!  Praynig
Благодаря на Шамс, Ани /за която съм кръстосала пръстенца за довечера/ и Райчето за стиснатите палчета и положителните мисли!  Hug Обичам ви, момичета! Hug

Общи условия

Активация на акаунт