Крем за около очи - V тема

• 102 874
  • 741
  •   1
Отговори
# 255
А откъде поръчваш тази марка?

# 256
  • някъде под слънцето...
Имат магазин..
Съвсем слу4айно попаднах на него .. След  поне половин 4ас  пробване на разли4ни продукти...Накрая ре6их да пробвам марката 4рез серума.
Декоративната козметика не грабна

# 257
Влизам, за да пооправя малко първоначалното си мнение за крема около очи на Биодерма sensibio eye. След около седмица ползване фините ми линии около очите доста намаляха, така че вече трудно ги виждам, само с голямо взиране, когато не се усмихвам. Аз нямах кой знае какви линии, но си ги виждах, а сега почти не се забелязват, когато не се усмихвам. Най-вече се образуваха заради постоянното подуване на очите и се бях отчаяла, че кожата ми там ще се съсипе. Та този крем я оправи! Мисля че е доста ефективен за фини линии, други ползи засега не мога да забележа, но и това не е малко. Очите ми привикнаха с него и сега не ми дразни та ще видим, възможно е и да повторя покупката. Което не мога да кажа за мицеларната вода, която получих като подарък към крема - тя все още ми зачервява очите, макар и да не ги дразни като преди.

# 258
Дълго време ползвах Диопти крема на Лиерак,после минах на Опти Айс на Филорга.Като цяло съм доволна и от двата продукта.

# 259
Аз реших, че ми е време да си създам навик да ползвам околоочен крем и си взех този ---> http://inmyprettybag.blogspot.com/2012/11/the-emu-oil-well-eye-cream-review.html
Нищо специално, просто добре овлажняващ крем - доволна съм. Не го ползвам два пъти дневно, както е указано, а само веднъж и то вечер.
Май трябва да го пъхна в хладилника и да пробвам как ще ми се впише в сутрешния график.

# 260
Здравейте на всички! На 30 съм,но не изглеждам на повече от 20-така поне ме описват. Имам черни кръгове под очите. Ползвам  VISHI Aqualia Тhermal против черни кръгове и подпухване, торбички. За сега съм доволна-намазвам отдолу, стоя с него преди лягане и го измивам и на другата сутрин кръговете ги няма и кожата е някак попълнена. Масажира се с пръсти от вътре на вън на клепача. Слага се по малко, ако сложите 2 слоя става много лепкаво и дразни!
Само едно ме притеснява- на долния клепач не знам защо имам на всеки един по една мъничка бръчка. Имам желание да изчезнат. Моля ако някой е ползвал такъв околоочен крем за бръчки е помогнал да сподели! Чух много суперлативи за Тианде крем с охлювен екстракт и с плацента.

# 261
  • Belgium
Някакви отзиви за околоочния Nuxe Nirvanesque?

# 262
Лу,аз го ползвам.Доволна съм,хидратира ми добре контура.Не мога да кажа "уау",но е в пъти по-добър от този на Галеник,който ползвах преди това  Peace

# 263
  • Belgium
Жана, благодаря за отзива  Laughing

Точно и аз приключих един Галеник и си взех тестер на друг оклоочен на Nuxe.

# 264
Лу,кой крем пробваш сега ?Аз много харесвам Нукс ( без мицеларната вода  Simple Smile  ),та мисля пак да взема техен околоочен като ми свърши този.Мисля обаче да е Prodigieux.  Peace

# 265
  • Belgium
Вкъщи ми е тестера, довечера като се прибера ще пиша точно кой е  Laughing

Иначе и аз харесвам Nuxe, но са ми доста силно ароматизирани.

# 266
И аз в момента ползвам Sensibio на Bioderma. Също от време на време all about eyes rich на clinique.

Пробвах една мостра на Korres - с кверцетин и дъб. Много приятно мирише, много икономичен изглежда. Но като цяло впечатленията ми от тази марка са, че кремовете освен, че много трудно ми попиват, доста ми мазнеят и ми стоят като някакъв слой отгоре, от който все искам да се освободя неволно. И след доста часове носене този околоч. крем все още не беше попил. Определено Корес май не е моята марка.

# 267
  • Sofia
Колко е вярно, че за всяка кожа нещата си действат различно Simple Smile Точно влизам да похваля серумът на Коррес с дива роза и как днес очите ми са по-малко подпухнали и кожата ми се чувства чудесно. Ползвам Коррес от няколко месеца и всеки ден ме печелят с това, че наглед доста богатите им кремове попиват без остатък при мен за разлика от много други (и това ужасно ме е дразнело и съм имала желание да ги изтрия след няколко часа дори  Grinning)

Пробвах мостра на околоочния на Кварцетин и дъб и няма да си го купя - не видях търсения от мен дрениращ ефект сутрин, който получавам от няколко други любими кремчета. Ще си комбинирам дневния на Коррес с друг около очите  Peace

# 268
  • София
cutesmallcat, можеш ли да споделиш кои кремове попиват добре при теб. Аз съм опитвала с този с дива роза и само с мостра от още един, но не помня кой беше  Embarassed И двата не попиваха добре при мен и точно това ме дразнеше, измазах някак този с дива роза за нощен и по уикендите в къщи.
Много съм доволна от маската с дива роза, ружовете им стоят много естествено, спиралите, балсамите за устни, светлите сенки, мистовете за тяло, лаковете за нокти, но с кремовете не можах да се разбера до момента.
Съжалявам, че затвориха магазина, сега ги предлагат в доста по-ограничен асортимент, мяркала съм ги из аптеките. Купувам си от Гърция, там се предлагат във всяка аптека в доста приличен асортимент+магазина им в Космос, когато ме пуснат на по-дълъг повод, че на никой не му се чакат моите набези из магазините и сладкарските щандове  Embarassed

# 269
  • Belgium
Жана крема на Nuxe, който тествам сега е Contour des Yeux Prodigieux - от 3 ползвания мога да кажа, че не е лош, но няма и wow ефект. Гъстичък е като консистенция, попива бързо и няма така досадния кир ефект. Обаче ми е силно парфюмиран и не мога да кажа помага ли срещу подпухване и тъмни кръгове, защото нямам.

Последна редакция: чт, 05 сеп 2013, 22:00 от Лу

Общи условия

Активация на акаунт