Крем за около очи - V тема

• 102 784
  • 741
  •   1
Отговори
# 345
  • в 1001-та нощ
Ще го пробвам утре и ще дам отзив  Peace

Сега за твоя крем:

1. Има ли подпухване под очите?
2. Има ли тъмни кръгове?
3. Има ли отпускане на кожата, като висване?
4. Има ли фини линии или бръчици, които изискват изпълване?
5. Кожата е чувствителна? А суха ли е?

Кремовете са толкова различни, колкото и проблемите, които борим  Peace Затова - само по възраст - аз не мога да препоръчам, иначе навърших 38г. - сега малко преди Коледа  Peace

Да започнем с точна "диагностика" и отговори на въпросите горе и ще мислим какво е подходящо за твоя случай - от нашия опит  Peace

# 346
Веднага отговарям, аз писах по-горе що годе от какво съм останала доволна. Да допълня, че май засега съм била най-доволна от черния околоочен на Шисейдо и най-недоволна от оптим айс на Филорга.

1. Има ли подпухване под очите? Има, това са типичните алергични, светли, чувствителни, лесно зачервяващи се очи, но сутрин обикновено са си подпухнали....
2. Има ли тъмни кръгове? Не, нито торбички.
3. Има ли отпускане на кожата, като висване? Има рязко вдлъбване поради недоспиване и ранно ставане, както и работа на компютър. Наясно съм, че не може да бъде преборено, може да е и от възрастта...
4. Има ли фини линии или бръчици, които изискват изпълване? Има, но не е нещо трагично. Контурът ми е по-скоро нормален към сух, обаче съм забелязала, че мазните околоочни не ми влияят добре.
5. Кожата е чувствителна? А суха ли е? Умерено суха. По принцип харесвам кремът да попива добре и ненавиждам разни озарителни ефекти и частици в околоочните, както и ронещи се кремове.

Последна редакция: чт, 09 яну 2014, 00:40 от mamaLina

# 347
  • в 1001-та нощ
Интересен случай  Rolling Eyes а алергията е с неясен произход? Т.е. всяка сутрин има таков аалергични подпухване, което после се изпразва и под очите се вдлъбва?

Има ли ретинол в нощния ти крем и приемаш ли го под някаква форма за нещо?

С така поднесената инф-я - точно Optim eyes бих предложила - защото той - поне при мен е много лек и попива веднага, не мазнее изобщо, а и изпълва фините линии, в този план - на теб какво не ти хареса в него  Rolling Eyes

# 348
Алергията не е постоянна, ретинол избягвам и в момента няма, а подпухването понякога е от самия сън, и след време очите се оправят сами.

Оптим айс сякаш ми задълбочаваше линиите и ми беше недостатъчен, никакъв ефект не видях, все едно, че не слагах крем....

# 349
  • в 1001-та нощ
Пробвай да вземеш тестер на Тайм филър - ще ти стигне (тестера) за достатъчно проби  Peace

Другото, което мисля, че би ти харесало е кремът за очен контур от серията Хиалурон филър на Eucerine - аз си взех дори 2 бр, но ще тествам тези дни за по-сигурно и ще пиша  Peace

И трето - но пак вземи тестер е кремът за очен контур на Ланком - Мултилифт от серията Renergie, кремът з алице е приказно преобразяващ, сега взех и този за очен контур - но не съм го отваряла - ще гледам тези дни да видя и трите, заедно с Герленския серум и да споделя впечатления  Peace

# 350
  • Canada
Дискусията ви ме подсети за един скромен като цена крем, от който обаче бях изключително доволна. Трябва да го взема отново  Peace
Тук има повече информация за него. Пише, че има ретинол, но аз не виждам в състава му  newsm78

И като цяло тази класация може да даде идеи на дамите, които са в търсене на нов продукт Peace

В момента съм с този, допада ми - подхранва и хидратира добре, кожата е сочна и гладка  Peace

За протокола - години:35, контур: жаден и сух до безобразие  Tired

За съжаление всичко е строго индивидуално и на принципа проба-грешка. На мен черният на Шисейдо н.пр. ми беше ужасен, дехидратира ми видимо контура... 

# 351
Аленка, много ми е сложно с Филорга и Юсерин, защото тук не сe продават, а да поръчвам насляпо кой знае кога ще дойдат...

Благодаря и на двете ви за подробната информация, останалите предложения ще бъдат изпробвани.

# 352
  • Sofia
Момичета, имате ли някакви отзиви за този крем?

# 353
  • Велико Търново
Аз съм го ползвала два пъти,доволна съм-добре,че ме подсети да си г о взема пак  bouquet Омекотява линиите,и поне финните,при мен като че ли се позаличиха-след като приключих обаче с него, станаха видими отново-така е не само с този крем,а с всички,които съм ползвала до момента.Сега съм с този - http://www.ivis.bg/l%60or%C3%A9al-revitalift-laser-x3-%D0%BE%D0% … %D0%BB-p9268.html - харесва ми металният апликатор,който успокоява и намалява подпухналостта сутрин Wink

# 354
  • Sofia
Благодаря много!  Hug

# 355
Дами, моля ви, препоръчайте ми какъв крем за около очи да си взема?  Praynig
Никога до сега не съм използвала крем за около очи, а в момента всякаква козметика (спирали, кремове и т.н.) ми е привършила и чета из темите да видя за кое има добри отзиви. Преди и следях тази тема, но от толкова продукти на пазара, просто се забърках вече  newsm78 Дори понякога се чудя има ли ефект от такъв крем...
Проблема при мен са сенките под очите и финните линии под и около очите. Години под 30. Много ще съм благодарена ако можете да ми препоръчате  Hug

# 356
# 357

Кремът на Avene наистина е много хубав. Имах го преди няколко месеца и възнамерявам да го взема отново. Освен това е и доста икономичен, поне според мен Simple Smile

# 358
*Biskvitka*   bouquet Благодаря!

# 359
Ползвам противобръчковия 5 Expertise Eye Cream на Collin от серията RESULTIME:
http://www.resultime.co.uk/our-products/view/5-expertise-eye-cream/

В началото бях много доволна от резултата - видимо омекотяване на бръчките - но в дългосрочен план не виждам никакъв ефект, дори временен (след нанасяне, например) Cry Confused Ползвам (2, 3 пъти седмично) и околоочната лифтинг маска на Thalion Oligo contour:
http://www.thalion.com/en/products/face/oligocontour/youth-activating-mask

И от нея не съм доволна Crossing Arms - излизат ми малки пъпчици на контура след употреба. Съжалявам, че я смених с тази на Clarins, от която съм супер доволна Peace

Сега обмислям да си купувам серум и крем за по-голям ефект Tired, но не знам какво да избера. Идеи?  bouquetИскам нещо силно противобръчково, може и за 50+. Аз не спазвам козметичните възрастови ограничения Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт