Крем за около очи - V тема

• 102 312
  • 741
  •   1
Отговори
# 480
Аз съм много доволна от Еуцерин Хиурон Филър околоочен.

В един сайт прочетох, че повечето очни кремове не се различават много по състав от серумите или кремовете против бръчки. Основната разлика била в цената и количеството. Според сайта спокойно можем да ползваме продукта за лице ако в него има достатъчно полезни съставки за кожата. Вие как мислите? Вчера си поръчвах един околоочен крем  Olay и доста се зачудих дали да не поръчам серума за лице, но така и не се престраших.

# 481
Твърди се, че кремовете за околоочнич контур са по-пречистени и съобразени с по-нежната кожа около очите. Дали обаче е вярно или е поредният маркетингов трик - намам представа.

# 482
Blask&White, би ли споделила от кой сайт поръчваш Олей?  bouquet

# 483
elian, вчера пуснах поръчката от feelunique.com след като прочетох няколко положителни мнения за крема.

zigizagi, освен да пробвам и да гледам как се отразява.

# 484
Здравейте,дами Simple Smile
не искам да отварям нова тема,затова ще се обърна за съвет към Вас   bouquet
Търся си първия крем за бръчки, като искам да наблегна на зоната около очите + двете дълбоки линии около устата. На 25 години съм,от скоро съм майка,имам мазна кожа,бюджета ми е около 100-120 лв.
Евтините кремове за очи винаги ми щипят на очите,зачервяват ги. За лицето си ползвам La Roche Posay и Eucerin, добре ги понасям.
Ще взема първо тестери, за да ги пробвам,но въпросът ми към Вас е- към кои марки да се насоча?

# 485
  • в 1001-та нощ
Вземи тестери и пробвай - Филорга, Ланком, Шисейдо  Peace

Твърди се, че кремовете за околоочнич контур са по-пречистени и съобразени с по-нежната кожа около очите. Дали обаче е вярно или е поредният маркетингов трик - намам представа.

Съобразени са със структурата и нуждите на тъканите в тази област, по-чисти не са  Peace

# 486
Здравейте,дами Simple Smile
не искам да отварям нова тема,затова ще се обърна за съвет към Вас   bouquet
Търся си първия крем за бръчки, като искам да наблегна на зоната около очите + двете дълбоки линии около устата. На 25 години съм,от скоро съм майка,имам мазна кожа,бюджета ми е около 100-120 лв.
Евтините кремове за очи винаги ми щипят на очите,зачервяват ги. За лицето си ползвам La Roche Posay и Eucerin, добре ги понасям.
Ще взема първо тестери, за да ги пробвам,но въпросът ми към Вас е- към кои марки да се насоча?

Ако намериш тестер опитай й този

# 487
  • София
Евтините кремове за очи винаги ми щипят на очите,зачервяват ги.
Моите очи също се дразнят от много продукти и кремове и гримове. С времето съм се убедила, че ценовия клас при кремовете не е определящ поне при мен откъм дразнене. При гримовете обаче определено е така. В същото време при спиралите е фифти-фифти - дразнят ме и висок и нисък клас продукти. Действам на принципа на опита и грешката. Леко е досадно, ама късмет.

От високия клас кремове аз харесвам Shiseido Benefiance, който не ми дразни очите. Околоочният на Филорга също не ме дразни, но не ми допада. И двата имат тестери, поискай си и опитай, ако сас ти интересни.
Тук често споделяме за един нискобюджетен и чудесно хидратиращ продукт на Балеа. Аз също го харесвам и го ползвам за дневен. Въпреки че съм на 40+ се справя чудесно:
https://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pr … a-augencreme.html

# 488
Аз използвам флуидният крем на Др.Хаушка.
Попива бързо,хидратира ,но не омазнява околоочната зона.
Кожата е идеално подготвена за следващата стъпка фдт/коректор.

# 489
Евтините кремове за очи винаги ми щипят на очите,зачервяват ги.
Моите очи също се дразнят от много продукти и кремове и гримове. С времето съм се убедила, че ценовия клас при кремовете не е определящ поне при мен откъм дразнене. При гримовете обаче определено е така. В същото време при спиралите е фифти-фифти - дразнят ме и висок и нисък клас продукти. Действам на принципа на опита и грешката. Леко е досадно, ама късмет.

От високия клас кремове аз харесвам Shiseido Benefiance, който не ми дразни очите. Околоочният на Филорга също не ме дразни, но не ми допада. И двата имат тестери, поискай си и опитай, ако сас ти интересни.
Тук често споделяме за един нискобюджетен и чудесно хидратиращ продукт на Балеа. Аз също го харесвам и го ползвам за дневен. Въпреки че съм на 40+ се справя чудесно:
https://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pr … a-augencreme.html

От няколко дни го ползвам, както споменах няколко пъти Grinning , перфектен е. Бръчиците ми са идеално попълнени, аз го ползвам и за дневен, и за нощен, даже снощи го намазах на цялото лице. В резултат кожата ми е изпъната, подхранена, без несъвършенства. Ще си взема няколко опаковки.. Днес си чакам на Ести Лаудер Advanced Night Repair Eye Cream, да видим кой ще издържи на теста, този за 4лв или този за 60 Wink

# 490
Здравейте! Свърших един Ланком Жинифик за очите, ето такъв: http://www.lancome.co.uk/_en/_gb/genifique/genifique-yeux-269021.aspx
Усещах го добре на кожата, действие кой знае какво не съм забелязала да има, но пак бих си го купила като има намаление обаче Crazy Сега купих на Биодерма за чувствителни очи, който ми попива за нула време и не си усещам кожата така подхранена, както с Жинифик. Препоръчайте нещо на по-нормална цена, имам суха кожа, леки бръчки вече и паднал клепач, на който също бих искала да повлияя доколкото е възможно с крема.

# 491
Благодаря на всички за отговорите!
Ще се насоча към споменатите за тестери,а този на Балеа може да го изпробвам някой път (като цяло марката ми допада,ползвала съм крем за тяло и балсам за устни)  Peace

# 492
  • в 1001-та нощ
Seti Beti, Optim eyes на Филорга - много добре повдига падащ клепач и изглажда клепача, но не е евтин и не е мазен  Peace

Вариант 2 - Хиалурон филър на Юсерин  Peace

# 493
Благодаря  a.l.e.n.a за препоръките  Peace Филорга-та засега ми е скъпа, но ако покрай 8-ми март пуснат някакво намаление, може и да го взема, ако чуете за намаление, моля да споделите  Flutter

# 494
  • Австрия

.. да видим кой ще издържи на теста, този за 4лв или този за 60 Wink

Аха  Wink Да споделя и аз:

Пореден тест между Balea Augenpflege при подпухване около очите и тъмни кръгове и Dior Capture Totale Eyes.
Печели отново кремчето за 3,25 Е  Laughing

Ами, да.. все търся средство, чрез което торбичките под очите ми напълно да изчезнат, но.. хм, досега най-доброто си остава кремчето на Балеа. Редуцира ги до голяма степен. И Слава Богу!, че иначе.. ще се стигне много бързо до пластичната хирургия  Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт