Крем за около очи - V тема

• 102 312
  • 741
  •   1
Отговори
# 495
Аз в момента ползвам това кремче: http://www.feelunique.com/p/Caudalie-Vinosource-SOS-Morning-Eye-Rescue-15ml. Приятно е.

# 496
  • София

.. да видим кой ще издържи на теста, този за 4лв или този за 60 Wink

Аха  Wink Да споделя и аз:

Пореден тест между Balea Augenpflege при подпухване около очите и тъмни кръгове и Dior Capture Totale Eyes.
Печели отново кремчето за 3,25 Е  Laughing

Ами, да.. все търся средство, чрез което торбичките под очите ми напълно да изчезнат, но.. хм, досега най-доброто си остава кремчето на Балеа. Редуцира ги до голяма степен. И Слава Богу!, че иначе.. ще се стигне много бързо до пластичната хирургия  Rolling Eyes

DimS, използвала ли си това кремче на ДМ, мойта кожа е зряла - 44 г. и се чудя кое от двете да си взема това със синята опаковка или това от линка  Rolling Eyes
https://www.dm.de/de_homepage/balea_home/balea_produkte/balea_pr … npflege-5in1.html

# 497
  • Австрия
Emy, кремчето на Balea (линк, към което съм дала) е наистина единственото от множество и най-различни пробвани досега, чрез което торбичките под очите ми се повлияват и редуцират. За уточнение - да, имам здравословен проблем, в резултат на който се появиха (заболяване на щит. жлеза), но съм с подходяща за болестта си терапия, тъй че за останалото разчитам на козметика (ако не - е, за в бъдеще има и опция пластична хирургия  Wink). С кремчето стигам до резултат - видимо ненатрапливи ;торбички' т.е. подпухванията под очите се заглаждат достатъчно, за да не се набиват в очите на околните и за да не дразнят самочуствието ми, което е добре. Без него (кремчето, де) - доста си личат, кожата се отпуска още повече, дори провисва на горния клепач  Sick. Както писах, все се опитвам да си изнамеря вълшебно кремче за напълното им изчезване, но явно няма да стане  Laughing Аз съм под 40год. и кремчето на балеа за околоочен контур за зряла кожа - не съм пробвала. От толкова остатъчни средства след моите проби и тестове, съпругът ми има достатъчно мазила, иначе върху него бих го изпробвала с удоволствие  Crazy

Ако имаш и други несъвършенства (освен постоянно споменаваните от мен торбички) т.е. комплекс от няколко проблема за преборване - от двете кремчета бих ти препоръчала да пробваш това за зряла кожа  Peace

Edit: Всъщност.. Crazy .. хей сега, набързо си признавам, че ще взема да пробвам и кремчето за зряла кожа. Колко му е (и то за 3,95 E?!).. ами, ако резултатът му е още по-добър  Flutter Благодаря ти, че ми обърна внимание  Grinning

Последна редакция: чт, 06 мар 2014, 17:28 от DimS.

# 498
Тези дни ми свърши Bio Performance на Shiseido, който не сменям за нищо засега. Взех си тестер на новата му формула, също толкова добър е.
Пробвах и Chanel Ultra Correction Lift Anti Wrinkle. Изсушава, опъва, сякаш състарява кожата.

Eucerin Hialluron Filler при мен действа до първата гримаса и по-скоро ми изсушава кожата.

# 499
DimS, аз съм го ползвала този, с бамбука, за зряла кожа. Не е ок Laughing, изсушава и не действа по никакъв начин. Явно уреята, в комбинация с другите активки на синьото кремче, е причината за ефикасността му Peace Иначе мирише приятно и е мааалко пигментиран. На мен ми иде да изкупя  наличните кремчета с урея Laughing

# 500
  • Австрия
Oх.. толкова много кремчета на balea, че.. взех да се обърквам  Crazy

За моите торбички аз ползвам едно, на което пише, че е за ползване при подпухвания и тъмни кръгове; отначало (преди 2 години) беше в друга на цвят опаковка:

Скрит текст:

в последствие го опаковаха в синьо и 'се води' за нормална кожа:

Скрит текст:

Освен него.. в синя опаковка е кремчето за околоочен за изключително суха кожа, с % уреа:

Скрит текст:

не съм го ползвала.
Преди малко ми се обърна внимание на друго кремче на Балеа за околоочен, за подпухвания и пр. 5 'екстри' за зряла кожа:

Скрит текст:
и реших, че ще го пробвам - за него не се споменава съдържание на бамбуков екстрат  Naughty

Не знам за кое става дума  Crazy

За някое от останалите разни-разноообразни? Това:

Скрит текст:

Има и още едно в синя опаковка, 'води се' крем-гел  Crazy за хидратиране:

Скрит текст:

А, и като разглеждам така... всъщност въпрос:

това е новата опаковка на това ли:

Скрит текст:

Crazy newsm78 Joy

# 501
  • София
DimS, за теб не знам, но аз се оплетох тотално ... кремчето за което говори elian е различно от твоето, то е с уреа, аз мисля да взема от това, което ти си доволна.
Аз имам подпухвания под очите сутрин и то след като съм спала над 9 часа, понякога доста фрапиращи ... Ще го използвам за нощно време, защото ползвам за дневен Тайм филър на Филорга и съм доволна, ползвам го и за околоочния контур.

Смятах да си взема това
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/anti-age/23539-nuxe-nuxuria … 264680003905.html
но ме притеснява, че е за над 55 г. възраст .....

или това

http://www.pharmashopdiscount.com/fr/anti-age/23516-roche-posay- … 337872412646.html
имаше добри отзиви за него, както и за едно кремче на Collistar, но него май не го открих ....

DimS, Благодаря беше изключително изчерпателна ....   bouquet  bouquet
Сигурно ще взема и от това за зряла кожа, те поне са на символични цени, на мен ако не подействат, ще подмладявам ММ  Laughing

# 502
  • Австрия
Сигурно ще взема и от това за зряла кожа, те поне са на символични цени, на мен ако не подействат, ще подмладявам ММ  Laughing

Аха, точно  Peace За малкото си пари кремчето ми прави страхотна услуга! Та, защо пък да не пробвам и това за зряла кожа? Стига да има резултат, който да ме удовлетворява - някак си не ме интересува, че се препоръчва за зряла кожа  Wink В лошия случай, съпружето ще получи още едно кремче  Mr. Green (Приема ги на доверие завалията и си ги ползва послушно и редовно Peace)

пп. На NUXE май не съм ползвала. Или поне не си спомням  Blush Преди 7-8години ползвах на LА ROCHE POSAY и за известно време (2-3години бях доволна). После получих по препоръка на дерматолога си Avene, но след време вече и с него не постигах задоволителен резултат и започнах да пробвам най-, най-различни, докато се спрях на това на Балеа. Спомням си, че бях в паника, когато му смениха опаковката и не го открих от пръв поглед на рафта  ooooh!

Като стана дума за Филорга - и околоочния им имам, чудесно ми изглажда шията, за очите ми не е подходящ  Wink

Както и да е, де..  Crazy

Успех на всички в търсенето и избора на крем  Grinning

# 503
Момичета,  Laughing Hug
Сега ще внеса уточнение. Аз имам предвид само 2 крема на Балея, тези, които съм ползвала. Други на марката не съм. Това са:
https://www.google.bg/search?q=balea+urea+eye+cream&source=l … .html%3B328%3B485
и
https://www.google.bg/search?q=balea+vital+augen+5+in+1&sour … .html%3B300%3B225

Доволна съм само от първото. Второто е ок за цената си, но лично аз не видях резултат, пресушава ми. Имам някакъв спомен за екстракт от бамбук. Ще проверя.

# 504
Е, близо съм Laughing , не било бамбук, а баобаб, все дървеса, ще ме простите. Прилагам описанието на крема, ползвах гугъл преводач, разбираемо е.

Скрит текст:
Exclusive грижа за деликатната зона около очите : Кремът за очи с иновативен комплекс съставка на бетаин , мая и екстракт от Rhodiola противодейства на признаците на умора и се бори с външни сенки за очи , очни торбички , увиснала околоочния контур и подути клепачи . Фини линии и бръчки са доказани за намаляване на * . Стимулиране Кофеинът стимулира обмяната на веществата. А комбинация от масло от шеа , сусам и масло от жожоба подхранва деликатната област около очите мека и еластична. Baobab екстракт дарява оптимална влага.

# 505
elian,
аз препоръчах втория и се изненадах като каза, че ти пресушава. Само че моят не е с бамбук, а с пасифлора. Ето този е:
 http://tediata.blogspot.com/2013/03/alverde-vital-augen-creme.html

# 506
Зиг, сещам се, че беше препоръчала този с пасифлората, аз го пробвах, но и той ми изсушава. Въобще, на моята претенциозна кожа около очите, й понесе само крема с урея. Но това е моят случай, няма да спра да търся и пробвам..

# 507
  • Велико Търново
Аз ще си взема този, с уреа и другият, за подпухването Wink
Имала съм кремчето на Балеа 5в1 ,линк към което публикува elian -никакъв ефект, не ми хареса изобщо, на Алверде съм ползвала с пасифлора- по-добро беше Peace

# 508

В един сайт прочетох, че повечето очни кремове не се различават много по състав от серумите или кремовете против бръчки. Основната разлика била в цената и количеството. Според сайта спокойно можем да ползваме продукта за лице ако в него има достатъчно полезни съставки за кожата. Вие как мислите? Вчера си поръчвах един околоочен крем  Olay и доста се зачудих дали да не поръчам серума за лице, но така и не се престраших.

Предполагам говориш за сайта на Paula's Choice, който стана известен във форума, след като написах за някои от продуктите им. Simple Smile Иначе към въпроса ти - да, вярно е. Моля те не се връзвай на рекламни трикове (които както виждам много потребители повтарят), че зоната около очите имала по-различни нужди от останалите части на лицето. Такова нещо няма. Ако един крем за лице не е подходящ за около очите, защото съдържа напр. алкохол, парфюмни вещества, ментол и т.н., то той не е подходящ и за лицето. Още по-проблемно е, че повечето кремове за околоочния контур не съдържат слънцезащитни филтри, т.е. за съжаление не предпазват от появата на бръчки.

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 13:38 от alchemist

# 509
  • Велико Търново
По навик, може би, използвам отделно околоочен и дневен крем, но пък слънцезащитен слагам отгоре на цялото лице, вкл. около очите.

Общи условия

Активация на акаунт