Крем за около очи - V тема

• 102 312
  • 741
  •   1
Отговори
# 510
elian, днес купих и пробвах крема ва Балеа с уреа. Засега ми се вижда, че е хубав, боря се със суха кожа около очите и фини линии.

# 511
Взех си двете кремчета на Балеа, които препоръчвате - този с уреа и другия за подпухването и кръговете.
DimS, след колко време видя резултат от кремчето за подпухване?

# 512
  • Австрия
Веднага. Т.е. след най-много 2-3 нанасяния вече се вижда  Peace Няма гаранция, че при всеки ще бъде така и.. че ще има положителен резултат точно от този крем.. определено зависи от естеството на подпухванията и въобще от комплекс фактори. Но пък си заслужава пробата, особено когато цената е мини-стойност  Peace

Ще се радвам, ако и при вас има положителен ефект и ще ми е драго да съм била полезна с инфо и съвет!

Моля те не се връзвай на рекламни трикове (които както виждам много потребители повтарят), че зоната около очите имала по-различни нужди от останалите части на лицето. Такова нещо няма. Ако един крем за лице не е подходящ за около очите, защото съдържа напр. алкохол, парфюмни вещества, ментол и т.н., то той не е подходящ и за лицето. Още по-проблемно е, че повечето кремове за околоочния контур не съдържат слънцезащитни филтри, т.е. за съжаление не предпазват от появата на бръчки.

Да, де.. да  Crazy Ама защо не уточниш, че до към макс. 25 годишна възраст бива това  Flutter После кожата в отделните зони остарява по малко по-различен начин  Wink, структурата и потребностите в различните зони на лицето не са едни и същи.. а с времето още повече се задълбочават особеностите.. Житейският опит го доказва  Peace И по нaстоящем повечето от кремовете в грижа за околоочния контур имат UV-защита най-често поне 15-ти фактор..

Последна редакция: пт, 07 мар 2014, 17:27 от DimS.

# 513

В един сайт прочетох, че повечето очни кремове не се различават много по състав от серумите или кремовете против бръчки. Основната разлика била в цената и количеството. Според сайта спокойно можем да ползваме продукта за лице ако в него има достатъчно полезни съставки за кожата. Вие как мислите? Вчера си поръчвах един околоочен крем  Olay и доста се зачудих дали да не поръчам серума за лице, но така и не се престраших.

Предполагам говориш за сайта на Paula's Choice, който стана известен във форума, след като написах за някои от продуктите им. Simple Smile Иначе към въпроса ти - да, вярно е. Моля те не се връзвай на рекламни трикове (които както виждам много потребители повтарят), че зоната около очите имала по-различни нужди от останалите части на лицето. Такова нещо няма. Ако един крем за лице не е подходящ за около очите, защото съдържа напр. алкохол, парфюмни вещества, ментол и т.н., то той не е подходящ и за лицето. Още по-проблемно е, че повечето кремове за околоочния контур не съдържат слънцезащитни филтри, т.е. за съжаление не предпазват от появата на бръчки.

Да, точно за него говоря, благодаря ти още веднъж, че го сподели Simple Smile.
Сега да се похваля, че от вчера се сдобих с това кремче с УВ защита  Heart Eyes

като тествам достатъчно дълго време ще дам отзиви.

# 514
  • sofia
Моля да споделиш за Съпрдифенса! Любим крем за лице ми е.

# 515
Ох,ох вчера съм чела по диагонал и не съм обърнала внимание колко кремчета на балеа има...и днес като отидох до ДМ се видях в чуууудо...взех си този с Q10..леко ми щипе...отзиви по късно
Иначе си харесах крем на Лиерак,но нямаха тестери.мнения за него?

# 516
Ох,ох вчера съм чела по диагонал и не съм обърнала внимание колко кремчета на балеа има...и днес като отидох до ДМ се видях в чуууудо...взех си този с Q10..леко ми щипе...отзиви по късно
Иначе си харесах крем на Лиерак,но нямаха тестери.мнения за него?

Аз се включва късно. но да си кажа. Ползвам точно това кремче и не съм доволна.  Crossing Arms Гъсто, не попива и ако сложа повече остават едни бели линийки, като кир. Поне половин година го ползвам вече, ефект не съм забелязала. Мисля да го сменям с този с Уреята.

# 517
Направо ме е страх да се похваля, че най-сетне попаднах на крем, който има ефект при мен... Отидох за Юсерин, нямаше и ми дадоха тестер на Галеник Арган. Никакъв ефект за една седмица ползване. В неделя си купих Алверде с Пасифлора от ДМ. Още на второто мазане има видим ефект! Дано да е траен, че ми писна от експерименти!

Няма вълшебен крем, който за два дена да направи чудеса, освен ако не е пълен със "замазващи" положението съставки. Добрия крем действа с времето, като възстановява, а не запълва видимо след второто ползване.
Бях си взела Себа мед с Кю 10. В началото и аз  не бях доволна, даже имах чувството, че влошава нещата. Вече почти съм го свършила и ми се отразява чудесно.
Вчера реших да си взема друг около очен на д-р Шелер с дива роза(защото вече имам серум и дневен на същата марка, само че различни видове). Някой има ли впечатления?
Единственото, което ме притеснява е, че е за зряла кожа, а аз съм на 27.

# 518
Здравейте, можете ли да ми препоръчате хубав околоочен крем, на 22 години съм?

П.С. Бях чела преди време много добри отзиви за точно определен крем точно в този форум и като пуснах търсачката не ми излиза тая тема, нито в гугъл успях да я намеря и не мога да се сетя на коя марка беше Confused Може би по-редовните ще се сетят, но искам да чуя и други предложения. Peace Peace Peace

# 519
  • sofia
До какви пари?
Мойсчър Сърдж на Клиник е супер до 25г го ползвах и отгоре фактор. Ако искаш с фактор в зависимост от кожата - Супердифенз

# 520
Аз след дълго умуване и поради 30% намаление в Sephora по случай 8 март си взех на Clinique - Superdefense SPF20, препоръчаха ми го пред All about eyes точно заради фактора, ще споделя впечатления след време.

# 521
Веднага. Т.е. след най-много 2-3 нанасяния вече се вижда  Peace Няма гаранция, че при всеки ще бъде така и.. че ще има положителен резултат точно от този крем.. определено зависи от естеството на подпухванията и въобще от комплекс фактори. Но пък си заслужава пробата, особено когато цената е мини-стойност  Peace

Ще се радвам, ако и при вас има положителен ефект и ще ми е драго да съм била полезна с инфо и съвет!

Моля те не се връзвай на рекламни трикове (които както виждам много потребители повтарят), че зоната около очите имала по-различни нужди от останалите части на лицето. Такова нещо няма. Ако един крем за лице не е подходящ за около очите, защото съдържа напр. алкохол, парфюмни вещества, ментол и т.н., то той не е подходящ и за лицето. Още по-проблемно е, че повечето кремове за околоочния контур не съдържат слънцезащитни филтри, т.е. за съжаление не предпазват от появата на бръчки.

Да, де.. да  Crazy Ама защо не уточниш, че до към макс. 25 годишна възраст бива това  Flutter После кожата в отделните зони остарява по малко по-различен начин  Wink, структурата и потребностите в различните зони на лицето не са едни и същи.. а с времето още повече се задълбочават особеностите.. Житейският опит го доказва  Peace И по нaстоящем повечето от кремовете в грижа за околоочния контур имат UV-защита най-често поне 15-ти фактор..
DimS   bouquet и аз си взех от този крем против подпухване и наистина резултата се вижда още след 1 нанасяне

# 522
  • sofia
Каква е цената на Супердифенса в момента?

# 523
Мисля, че към 80 лв.

# 524
  • sofia
С намалението ?

Общи условия

Активация на акаунт