Крем за около очи - V тема

• 102 378
  • 741
  •   1
Отговори
# 525
Не намалението беше само покрай 8-ми март, вече го няма аз си взех и коректора на Клиник и не съм сигурна колко беше само крема.

# 526
  • sofia
Аз коректор на Герлен ползвам, страхотен е с чисто злато

# 527
Аз коректор на Герлен ползвам, страхотен е с чисто злато

И за какво е златото?  Laughing

# 528
  • sofia
Пробвай серията Теракота и ще разбереш!

# 529
снимки?  bouquet

# 530
Няколко дни се мажа с

но не съм очарована. Кремчето е сухо за моята кожа, и се събира в бръчиците ми(има цвят май се казва тониран крем  Embarassed) и известно време след като се нанесе трябва да се пооправи. Ще си го ползвам въпреки недостатъка, защото нямам друго в предвид за момента  newsm78.

# 531
Да и аз забелязах това със събирането в гънките, аз имам още вариант да го сменя с All about eyes, тъй като ми отсипаха за проба и не съм го отваряла. Чудя се дали ще ми се отрази по-добре, но няма фактор за жалост.

# 532
И на мен ми дадоха тестер от All about eyes, но на мен той ми се отрази кошмарно.

Подозирам, че е с голямо количество силикон  и супер силно ми опъна кожата, като много подчерта бръчките ми, когато се усмихвам. Изкочиха някакви супер малки, които по принцип ги нямам. Абе все едно ме дехидратира. Иначе страшно нежна прави кожата на допир заради силикона.

Аз сега ще мажа този

и отгоре този с фактора на клиник.

Замислям се дали да не си поръчам този:

Моля ако някой го е ползвал да даде отзиви.

И продължавам да си чакам  Olay...

# 533
Аз за сега мисля да се поспра малко, вечер ще си ползвам тези на Балеа, а сутрин този на Клиник с фактора и ще видя след време как ще ми се отразят, ще дам отзиви  Wink

# 534
  • Австрия
DimS   bouquet и аз си взех от този крем против подпухване и наистина резултата се вижда още след 1 нанасяне

E, радвам се  Hug

В събота взех 5in1 околоочен за зряла кожа на Balea* и както се спомена в темата - оставя чувство за сухота. Мисля, това се явява в резултат от опъващото действие на кремчето. Наистина забелязвам изглаждане на финни бръчици точно под долния клепач  Peace Срещу подпухването ... хм, има действие, но не толкова осезаемо, както при другото кремче на Балеа за подпухване в областта на очите. Люпопитна съм, какъв ли ще е резултатът, ако смеся двата околоочни в съотношение 1:2 ( 5в1:с/у подпухване)?  Thinking Ще ми се да пробвам и сега ще се разтърся за подходящо контейнерче, в което да съхранявам новополучения крем..  Wink

Joy колко съм отвеяна  Blush линкът не бях показала  Laughing

Последна редакция: чт, 13 мар 2014, 10:55 от DimS.

# 535
  • Сливен
Здравейте момичета!
Искам да ви помоля да ми дадете съвет какъв крем за около очи да си взема.
На 37 години съм и вече виждам някакви бръчици около очите Sad
Кожата ми е много суха и чувствителна.
Благодаря ви!   bouquet

# 536
  • в 1001-та нощ
Ценови диапазон?  Rolling Eyes

# 537
  • Сливен
До около 40-50 лева, повече не ми се дават за момента. Благодаря   bouquet

# 538
  • в 1001-та нощ
Можеш да разгледаш кремовете на Eucerin в аптеките  Peace

# 539
  • Сливен
Благодаря много  bouquet
Аз също се чудих за Hyaluron-Filler на Eucerin, но дали става за суха кожа - трябва ми нещо доста хидратиращо. В момента използвам на Avene - крема с успокояващо действие, но не ми хидратира достатъчно кожата.
Хубав и усмихнат ден!

Общи условия

Активация на акаунт