Крем за около очи - V тема

• 102 352
  • 741
  •   1
Отговори
# 630
И аз съм виждала момичета под 30г. с леки бръчици под очите, но до сега не съм срещала жена под 30 със силно изразени бръчки около очите и по челото  Rolling Eyes

Sheki , аз мога да ти кажа какво да не купуваш  Laughing
Не съм доволна от кремчетата на Caudalie, но балсамът за устни ми хареса.
Аз харесвах Bio Performance на Shiseido, но не съм купувала от новото кремче и не знам дали е същото.
Бих погледнала и кремчетата на Guerlain

# 631

Sheki , аз мога да ти кажа какво да не купуваш  Laughing
Не съм доволна от кремчетата на Caudalie, но балсамът за устни ми хареса.
Аз харесвах Bio Performance на Shiseido, но не съм купувала от новото кремче и не знам дали е същото.
Бих погледнала и кремчетата на Guerlain
Тъкмо бях взела два тестера точно на Caudalie:) И аз не знам вече какво да купувам, но Супер Аква на Герлен може да пробваш, аз бях сравнително доволна:) Едни немски Borlind ми препоръчаха сега в Дъглас, ще ги има и при вас 100%, може и да ги пробвам и да ме изненада някой световно неизвестен крем.

# 632
Super aqua го знам и на мен ми хареса. Според мен хидратира много добре. В началото си мислех, че кремчето е доста слабичко, но след по-продължително ползване си промених мнението, а след като ми свърши си го затвърдих  Simple Smile
Аз имах предвид и другите кремчета на Guerlain  Blush. Тях не съм ги пробвала и понеже super aqua  ми хареса се надявам и другите да ми харесат.
От Annemarie Börling съм имала други продукти и не съм била очарована, затова и не бих очаквала чудеса от кремчетата им за очи  Rolling Eyes

# 633
Super aqua го знам и на мен ми хареса. Според мен хидратира много добре. В началото си мислех, че кремчето е доста слабичко, но след по-продължително ползване си промених мнението, а след като ми свърши си го затвърдих  Simple Smile
Аз имах предвид и другите кремчета на Guerlain  Blush. Тях не съм ги пробвала и понеже super aqua  ми хареса се надявам и другите да ми харесат.
От Annemarie Börling съм имала други продукти и не съм била очарована, затова и не бих очаквала чудеса от кремчетата им за очи  Rolling Eyes
Borling, да точно, грешно съм написала горе.
Ами хубави са му ревютата в нета, не знам. Иначе аз заради отзиви не смея да купя на Герлен друг крем, няма много доволни от тях, като че ли. Не че от тези, за които имаше страшно много положителни мнения из форума, аз останах доволна... много е трудно с очните кремове, много:)
Сега съм решила на взема един околоочен с 50 фактор за лятото, защото имам чувството, че цял живот с високия фактор на лицето, който малко или много не нанасям обилно около очите, та това ми задълбочава тъмните кръгове, вече имам ужасна разлика между очите и лицето, не знам от това ли е, не е ли. Ще пробвам за вечер този на Borling, пък да видим:)

# 634
  • Belgium
Sheki, пробвай и новия глобален околоочен крем на Estee Lauder.

На мен ми е фаворит. Тук се продаваше миниатюра в комплект с коректора им и можеше да се пробва на изгодна цена.

# 635
Sheki , кой е този крем с 50 фактор ?
За потъмняването\почерняването и аз съм си го мислила  Laughing

# 636
Лу, аз точно след твое мнение, прочетено за този крем, отидох и грабнах два тестера:) За съжаление не е достатъчно мазен за моя сух контур, а и този брокат, който остава, след като кремът попие, меко казано ме смути:)
Мисля, че съм чела добри отзиви от теб и за Ла Прери (сори, ако не си ти:)), него искам да го пробвам също, както и препоръчания от densi Sublimage...нещо не ми дават тестери тук, обаче и ще изчакам в БГ другия месец да и пробвам.

B&C, на Lancaster е:

# 637
  • Belgium
Брокати?  Thinking

Интересно при мен няма такова нещо, но явно не ти е достатъчно богат този крем.

Sublimage обаче си е за по-зряла кожа, просто го имай предвид.

Ла Прери наистина ще ти паснат като консистенция според мен, имат изключително богати текстури.

# 638
Нали за този става въпрос
Имам филм от много фин брокат 5 минути, след като го нанеса:) Остава ми по ръцете, по бузите:)

Знам за Sublimage, но кожата около очите ми изпреварва по възраст останалата, така че предполагам няма да е проблем, стига да ми понесе. Ще ги тествам двата с Ла Прери заедно и ще реша.

# 639
  • sofia
lyuba84, кремчето на Clinique не е нищо особено  Rolling Eyes
Аз съм ползвала доста от техните кремчета, включително и твоето и определено мога да заявя, че силата на Clinique не е при околоочните кремове
Аll about eyes е подходящ за млади момичета, които имат нужда от лека хидратация.
Този крем нито може да заличи тъмни кръгове, нито може да оправи подпухнали очи. Леко подпухналите очи сутрин се оправят и без крем, а този определено не е вълшебен.

На мен така действа и нека всеки да говори за себеси. Аз до момента по-добър от него не съм намерила, нито на Ести синия хидратиращ, нито на Диор, нито Ланком.
Пожелавам на всеки да намери своята козметика.

# 640
lyuba84, кремчето съм го ползвала  докато станах на 30 години и до тогава наистина ми харесваше, но това е едно обикновено кремче, което се харесва на младите момичета, които нямат сериозни проблеми.
Кремчето не е вълшебно и определено има много по-хубави от него.
Аз много харесвам Clinique и от доста време ползвам единствено техните кремове и серуми за лице.
Измиващият ми гел за лице също е техен и него също не бих го сменила.
Сега и техен парфюм си купих  Grinning
Голям фен съм на Clinique  Heart Eyes, но околоочните им кремчета наистина не са велики  Rolling Eyes
Аз не твърдя, че Аll about eyes е гаден крем, но той не притежава никакви вълшебни свойства.
Аз бих го препоръчала на млади момичета, които нямат някакви сериозни проблеми.
След време, когато вече само лека хидратация няма да е достатъчна, човек трябва да премине към друг крем и тогава в никакъв случай не бих препоръчала Clinique

# 641
  • sofia
По-горе питаха за 25г хидратиращ крем, а не твърдя, че работи при бръчки и зряла кожа. Аз съм на 30 и все още ми е ок

# 642
По-горе питаха за 25г хидратиращ крем, а не твърдя, че работи при бръчки и зряла кожа. Аз съм на 30 и все още ми е ок

Написала си, че повечето момичета, които познаваш  около 25-27 са със силно изразени бръчки, особено на челото и около очите. Какви са тези момичета около теб?!?  Shocked Аз такива до сега не съм виждала!
Но ти понеже си ползвала крмчето на Clinique на 30 нямаш нито една бръчка

От 20 до 27 ползвах обикновения, от скоро ползвам Рич, на 30г съм и нямам една бръчка. Правете си преценки.
Аз смятам, че сутрин определено се преборва с леки подпухнали очи

Изчакай малко....тепърва ще започнеш да се сбръчкваш.
И аз се мажех с Аll about eyes

Скрит текст:

All About Eyes на Clinique e любимият ми крем за около очите  newsm53
попива много бързо, освежава, подмладява  smile3521
Joy Joy Joy ooooh!

но ела да ме видиш сега (след 5 години) дали все още нямам бръчки и дали кремчето е толкова вълшебно, че да спре или да забави процеса на стареене  Rolling Eyes
Това, че някой ползва едно кремче и няма бръчки въобще не означава, че кремчето е много хубаво и вълшебно  Peace

# 643
  • sofia
Още по-назад прочети и ще разбереш на кого съм отговорила   
Факт е, че хората не се поддържат дали от глупост и незнание,пояечето ми колежи по-мали от мен са с по 5-6 линии на челото. А аз нямам една.
Нека не спамим и не спорим. Всеки решава кое му харесва

# 644
  • София
Тия на челото пък са си баш мимически.
Ако гримасничиш, никакъв крем няма да ти помогне.

Общи условия

Активация на акаунт