Крем за около очи - V тема

• 102 352
  • 741
  •   1
Отговори
# 615
  • Пловдив
Е,не забравяй все пак,че носиш гена и на баща си Simple Smile.Аз приличам на майка ми страшно много,но кожата ми е като на баща ми.

# 616
Някой случайно да е ползвал Марио Бадеску и по- специално този крем?
www.eyewish.gr/shop/antiaging/mario-badescu-hyaluronic-eye-cream/

Чета много хубави отзиви за марката като цяло по чуждите блогове....

# 617
Може ли някои, който е ползвлал този крем да ми даде отзиви. Благодаря предварително!

# 618
Aз съм ползвала Аll about eyes, но не rich.
Ползвах кремчето, когато бях на 25 и ми харесваше - обикновено хидратиращо кремче - не се бори с бръчки, тъмни кръгове и подпухване - единствено хидратира кожа, която не е супер суха.

# 619
Аз също съм ползвала Аll about eyes, когато си го купувах в магазина и се чудех между него и Аll about eyes rich, ми препоръчаха първото. Не помня какво точно ми обясниха, но останах с впечатление, че rich е за по-зряла кожа. Иначе добре хидратира, харесва ми.

# 620
  • sofia
От 20 до 27 ползвах обикновения, от скоро ползвам Рич, на 30г съм и нямам една бръчка. Правете си преценки.
Аз смятам, че сутрин определено се преборва с леки подпухнали очи

# 621
  • София
От 20 до 27 ползвах обикновения, от скоро ползвам Рич, на 30г съм и нямам една бръчка. Правете си преценки.
Аз смятам, че сутрин определено се преборва с леки подпухнали очи
Липсата на бръчки, за съжаление не е само до използването на крем, а на съвкупност от още много много фактори.  Peace
По темата за All about eyes - използвала съм обикновената версия - освен хубава хидратация няма други свойства на моя околоочен контур  Peace

# 622
  • sofia
Качествената хидратация е в основата на хубавата кожа, също и вътрешната хидратация е от значение.

# 623
  • Belgium
Никоя моя приятелка на 30 години няма бръчки.

След 35-40 си проличава дали наистина човек се е грижил добре за кожата си по отношение на бръчки, фини линии и отпускане на контура.

# 624
  • Велико Търново
Аз съм на 38 год. и слабото ми място е околоочния контур Confused Имам бръчици там, някои по-изявени, други - не толкова; смея да твърдя, че съм много усмихнат човек, и неминуемо това се отразява на тази зона. Ползвам околоочни кремове от около 10 години, и задълбочаване не съм забелязала, но пък много ми се иска да поизгладя малко наличните. Предложения?!? Flutter

# 625
  • sofia
Аз пък повечето, момичета, които познавам около 25-27 са с бръчки, особено на челото и около очите силно изразени

# 626
lyuba84, кремчето на Clinique не е нищо особено  Rolling Eyes
Аз съм ползвала доста от техните кремчета, включително и твоето и определено мога да заявя, че силата на Clinique не е при околоочните кремове
Аll about eyes е подходящ за млади момичета, които имат нужда от лека хидратация.
Този крем нито може да заличи тъмни кръгове, нито може да оправи подпухнали очи. Леко подпухналите очи сутрин се оправят и без крем, а този определено не е вълшебен.

# 627
B & C, а ти какво ползваш в момента? Запомнила съм, че сме използвали еднакви кремове за очи т.е. горе долу имаме еднакви изисквания:) Та да споделиш, ако случайно е нещо, което си струва, да го пробвам и аз:)

# 628
  • Бургас
Аз от размяна получих околоочна маска с черен хайвер на Ейвън и двуфазния гел плюс крем,живот и здраве,ще стана на 32,а още нямам бръчки

# 629
  • Belgium
Аз пък повечето, момичета, които познавам около 25-27 са с бръчки, особено на челото и около очите силно изразени

Много лоша тенденция. Явно не се грижат добре за кожата си, щом преди 30 години имат вече бръчки.

Общи условия

Активация на акаунт