Крем за около очи - V тема

• 102 366
  • 741
  •   1
Отговори
# 600
  • Sofia
Приемам и други предложения за крем, подходящ и за горни клепачи.

Ето този:

Особено за подпухване  Peace

# 601
cutesmallcat, благодаря, ще го разгледам и този.

# 602
То си индивидуално, но именно по коментарите тук си взех Biomderma-но все едно нищо-не коригира нито фини линии, нито най вече подпухванвто, което ми е target на мен Tired

# 603
  • Belgium
Точно този околоочен крем на Биодерма, не се бори нито с бърчки, нито с тъмни кръгове.

Лек е, за по-млада кожа, на подпухване влияе минимално.

# 604
Точно този околоочен крем на Биодерма, не се бори нито с бърчки, нито с тъмни кръгове.

Лек е, за по-млада кожа, на подпухване влияе минимално.

да , това са кремчета за допълнителна хидратация според мен такъв е и обикновения околоочен на Авен , и аква порин на Еусерин в бурканче от който засега съм най-доволна Simple Smileдемек може и без тях ама е хубаво да се ползват , макар че кожата ми не е млада аз ползвам тях особено през лятото

# 605
препоръчаха ми го като крем  за кожа под 30-много....
в търсене на КРЕМА съм и ми омразна вече Tired
ползвала съм на Loccitane,
 Dior/и аз и половинката нещо не ни харесаха/,
 http://www.sephora.com/benefiance-wrinkleresist24-intensive-eye- … our-cream-P173620
мъжо хареса всичко което е имал на Shiseido-за разлика от мен newsm78 Confused
и много други преди това
давайте идеи-навита съм  и на Chanel, Guerlain,Lancome-сега тези дни ме навиваха за серум на Clarins newsm78

# 606
Включвам се вече с отзиви за околоочния на Rhamnia Bynata. От около една седмица го ползвам - много добре изглеждат нещата! Добре хидратира, подпухналите места около очите понамаляха и някак си кожата ми е по-сочна и най-накрая се намери крем, който да не ми дразни кожата. Много съм доволна засега!
http://www.bynata.com/product/eye-cream/

# 607
  • Belgium
препоръчаха ми го като крем  за кожа под 30-много....
в търсене на КРЕМА съм и ми омразна вече Tired

давайте идеи-навита съм  и на Chanel, Guerlain,Lancome-сега тези дни ме навиваха за серум на Clarins newsm78

babuza, щом си съгласна на по-високия клас марки, аз бих ти препоръчала новия глобален околоочен крем на Estee Lauder - хвалила съм го из другите теми. Много хубава текстура, която хем е плътна, хем попива бързо без кир ефект. Изглажда и напопмва околоочния контур. За торбички не знам как би повлиял, защото нямам, но мисля, че поне би ги редуцирал.

# 608
  • sofia
И аз харесвам този крем   Малко е тежък за мен, но за сух контур е супер

# 609
Виж този,

Моя приятелка се буди като бошунирана всяка сутрин, ама сега каза че си е взела този и е значително по-добре
http://repichka.com/%D0%BD%D0%B0%D1%82%D1%83%D1%80%D0%B0%D0%BB%D … 3%D1%80-Phytocode

# 610
  • Пловдив
Единият ми горен клепач от време на време подпухва, особено сутрин. Смятам да си взема този крем -  http://www.enzo.bg/dior/capture-sculpt-10-ochen-khidratirassh-i- … hki-vidove-kozha/ Някой да има впечатления от него? Приемам и други предложения за крем, подходящ и за горни клепачи. Другият ми вариант е ФИЛОРГА - OPTIM EYES, но ми се вижда лекичък, не съм сигурна, че е подходящ за зряла кожа.
Оптим айс го ползвам,но не върши никаква работа за подпухвания,а и за бръчици също.Ще го измажа и повече няма да повторя.

# 611
Оптим айс го ползвам,но не върши никаква работа за подпухвания,а и за бръчици също.Ще го измажа и повече няма да повторя.
Аз се отказах от него, взех си този на Диор - ще видим дали ще има ефект.

# 612
Аз съм на 25 години. Мислите ли, че е добре да започна вече с околоочен крем? Може ли да ми препоръчате нещо за моята възраст?

# 613
Аз съм на 25 години. Мислите ли, че е добре да започна вече с околоочен крем? Може ли да ми препоръчате нещо за моята възраст?
задължително е дори да започнеш! Доста марки предлагат серии, които са 25+, така че няма да е трудно да откриеш. Колко пари горе/долу си готова да дадеш, за да препоръчаме?

# 614
Майка ми е на 60+ и не ползва кремове - никога не е ползвала  Mr. Green А под очите почти няма бръчки  Shocked, но и не се гримира  Peace
Аз на 25 имах всевъзможни кремчета - вечерен, дневен, за очите Laughing, но за съжаление на 35 вече имам доста бръчки  Sad Rolling Eyes - aз се гримирам най-редовно  Mr. Green
Някой ще каже ген - е да но аз нося гените на майка ми, та не мисля, че проблемът при мен е генетичен.

Общи условия

Активация на акаунт