Крем за около очи - V тема

• 102 717
  • 741
  •   1
Отговори
# 75
здравейте момичета. На 26 г. съм и от няколко години ми се появиха сенки под очите. В последно време обаче сенките започнаха много да се виждат. Работя на компютър и може би това е една от причините,  със сигурност не е от недоспиване ,тъй като спя по седем часа и половина, а през уикенда по десет часа. Ползвала съм околоочния на ивостин, но честно казано не съм доволна. Моля ви препоръчайте ми крем за чувствителна кожа за тези гадни сенки. Благодаря предварително

# 76
А това предлага ли се някъде в БГ?
Caudalie vinexpert eye and lip serum
 Hug

# 77
  • София
Момичета предложене някой евтиничък крем за пигментни петна около очите
Появиха се от няколко години и стават все по видими...
Докега пробвах на Еюсерин и Ейвън- но май не ми дайстват...
За горната устна има един избелващ на Роза импекс и много съм доволна от него ,а е само 4-5лв ,но не става за около очите...
Та си мисля ...ако някой е пробвал нещо евтино и ефикасно...че то от скъпото май не намерих голям ефект... Tired

# 78
  • Пловдив
Никога не съм използвала крем за очи  Grinning , оглеждам се за нещо хидратиращо, както  и за крем против бръчки за 30+ годишен мъж .

# 79
Моля ви, предложете ми кремче, което да се справя успешно с бръчиците под очите.Поне малко от малко да заличава.... На 29 съм. Все не мога да попадна на ефикасен крем. Тези , който съм ползвала дори ми подчертаваха бръчиците......

# 80
  • Варна
От известно време смених възглавницата , започнах да пия повече вода , започнах да ползвам хидро гел лепенки и какаово масло и има видима разлика в околоочния ми контур.На 25 съм , но понеже работя на компютър се сдобих преждевременно с големи тъмни кръгове и се събуждах с подути очи .Сега обаче не знам кое от всичките неща е дало резултат , а може би всичките в комбинация  Peace

# 81
От известно време смених възглавницата , започнах да пия повече вода , започнах да ползвам хидро гел лепенки и какаово масло и има видима разлика в околоочния ми контур.На 25 съм , но понеже работя на компютър се сдобих преждевременно с големи тъмни кръгове и се събуждах с подути очи .Сега обаче не знам кое от всичките неща е дало резултат , а може би всичките в комбинация  Peace

Можеш ли да споделиш малко повече за тези хидро гел лепенки. Не съм виждала такива и съм любопитна да разбера какво представляват и дали има ефект от тях?

# 82
  • Варна
http://www.camcobg.com/product.php?ProductID=2
Ето тези, стигат за 3 пъти а то пише че първата седмица трябва да де ползват 3 пъти. Стои се половин час. Може и да има някакви по-хубави, ако някой знае да сподели

# 83
  • In transit
тъмните кръгове и подути очи се получават при задържане на вода, оток някакъв, може и причинен от някаква храна вечер, също от недоспиване, некачествен сън, преумора от компютъра. Многото вода определено действа добре на кожата. Хубаво е да си слагаш и овлажняващи капки за очи Peace

# 84
Някакви отзиви за този крем: http://www.tiandelondon.co.uk/index.php?route=product/product&am … p;product_id=104?  Laughing

А какъв е пълния състав на тези хидро-лепенки?  Hug

# 85
  • Варна
тъмните кръгове и подути очи се получават при задържане на вода, оток някакъв, може и причинен от някаква храна вечер, също от недоспиване, некачествен сън, преумора от компютъра. Многото вода определено действа добре на кожата. Хубаво е да си слагаш и овлажняващи капки за очи Peace
Аз вечерям в 18 30,капки ползвам и защитни очила имам, но щетите от постоянно взиране нищо не може да ги префотврати. Да сменя работата освен.. Но основно мисля че водата и възглавницата ми повлияха newsm78

# 86

На каква възглавница спиш? Аз преди ползвах сатенена калъвка, но главата ми вечно се плъзгаше по време на сън и ми се изкривяваше гръбначния стълб Tired По това време линиите ми бяха значително омекотени обаче Peace

# 87
Здравейте, на 26 г. съм, може ли да ми препоръчате кремче до 20 лв. ?  Thinking

Не мисля, че имаш нужда от околоочен крем все още. Ако държиш да използваш такъв виж този:

последно го взех за 19 лв.

# 88
Благодаря  Party
В момента ползвам краставичен на Арома преди лягане, и ми хидратира добре, но искам да започна да инвестирам в по-качествена козметика  Crazy

# 89
Мисля, че ще останеш доволна от крема на Биодерма  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт