Крем за около очи - V тема

• 102 739
  • 741
  •   1
Отговори
# 90
  • Варна
Взех си я (възглавницата) за 20лв от лидл. Не е с някви мемори пяни и глупости, но повярвах в немското качество и не сгреших. Има твърда и мека част. Кремът на биодерма е супер лек, леко овлажняващ за много млада кожа която няма проблеми

# 91
  • София, Лагера
Вчера си взех крема за очи на Мирра и съм много хепи! Като го понося малко, ще дам отзиви. Ползвала съм го преди години и бях останала доволна, но да видим сега как ще ми се отрази.

Скрит текст:

# 92
Би ли споделила откъде го взе?

# 93
  • София, Лагера
Мирра нямат магазини, разпространяват се с дистрибутори. Аз си го купих директно от офиса на фирмата ул. Ангел Кънчев No. 29А  Peace

# 94
  • Canada
Здравейте!

Да се отчета най-накрая и аз с комбинация, от която съм доволна  Crazy
От началото на февруари ползвам този: http://www.filorga.com/fr/84/OPTIMEYES/details_produit.php, а от около 2-3 седмици и този: http://www.vitacost.com/shikai-borage-dry-skin-therapy-eye-cream-0-5-fl-oz-1.
Пачият крак са видимо изгладени, кожата е подхранена и еластична. Особено приятно съм изненадана от вторият крем, с масло от пореч е, и пефектно пасва на моя сух контур Peace Първият го усещам по-скоро стягащ.

# 95
  • Бургас
Здравейте!

Да се отчета най-накрая и аз с комбинация, от която съм доволна  Crazy
От началото на февруари ползвам този: http://www.filorga.com/fr/84/OPTIMEYES/details_produit.php, а от около 2-3 седмици и този: http://www.vitacost.com/shikai-borage-dry-skin-therapy-eye-cream-0-5-fl-oz-1.
Пачият крак са видимо изгладени, кожата е подхранена и еластична. Особено приятно съм изненадана от вторият крем, с масло от пореч е, и пефектно пасва на моя сух контур Peace Първият го усещам по-скоро стягащ.

Второто кремче леко ли е или по-мазно, бързо ли попива?

# 96
  • Belgium
Момичета, някой да е ползвал този околоочен крем на Bioten? Някакви отзиви?

# 97
Момичета, някой да е ползвал този околоочен крем на Bioten? Някакви отзиви?

Купих го на майка ми покрай някаква "примоция" и тя много се оплаква, че й люти и щипе Confused Това по принцип е необичайно за нея, тъй като е "всеядна" Mr. Green на тема козметика и кожата й не е чувствителна Peace

# 98
  • Belgium
kiora благодаря ти за мнението  Laughing

Най-старнното е, че това е крем за 45+, а го видях в статия в Космоплитън, което си е тийнейджърско списание отвсякъде  Thinking

# 99
  • Canada

Мимита, кремчето е мазно, но се абсорбира хубаво от кожата, като я оставя сочна и еластична Peace Харесва ми повече от този с нар на Веледа и Бенифианс на Шисейдо н.пр. За тях докрай останах с впечатлението, че работят на повърхността на кожата  Peace

# 100
  • Бургас

Мимита, кремчето е мазно, но се абсорбира хубаво от кожата, като я оставя сочна и еластична Peace Харесва ми повече от този с нар на Веледа и Бенифианс на Шисейдо н.пр. За тях докрай останах с впечатлението, че работят на повърхността на кожата  Peace

Мммм, звучи супер. Ще го пробвам.  Mr. Green

# 101
Здравейте, на 26 г. съм, може ли да ми препоръчате кремче до 20 лв. ?  Thinking

Не мисля, че имаш нужда от околоочен крем все още.
Наистина ли?
На колко години трябва да започне ползването на околоочен крем?

# 102
Здравейте момичета!   bouquet
Издирвам един продукт за очи, който не е точно крем, но реших да питам тук. Преди време от САЩ си бях купила едни тампони (като тези за разгримиране), който бяха напоени с невероятно лосион, със страхотен портокалов аромат. Държат се в хладилник, за да са хладни и в случай на подуване на очите, когато са уморени и имат нужда от освежаване се налагат върху очите за няколко минути. Обожавах този продукт, но не запомних нито марка, нито име. Някой дали е срещал нещо подобно в Бг или онлайн?  Rolling Eyes

Да, има такъв продукт и на тукашния пазар.
Тампоните приличат на резен краставица и миришат на краставичка. Държат се в хладилника и се слагат върху очите.
Казва се, само момент да отида до хладилника, че точно си пия кафето, четейки форума(както правя всяка сутрин btw)...........
Та името е:
Eyeye - compresses oculaires revitalisantes au concombre
производител Barnaux, Холандия

Съдържа 24 компреса, напоени с краставица.Приятен продукт.

# 103
За да не е гол запис- използвам вече 2 месеца околоочния на Галеник. Доволна съм, че не ми дразни, но и не виждам кой знае какъв ефект. Но и ежедневно използвам коректор , който малко или много изсушава и спомага бръчкообразуването- та не мога да се оплача. Не са се влошили линиите, които си самообразувах използвайки коректор без крем  Blush

# 104
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
При нас пролетта се забави и разбира се,още се занимавам със сух контур и линии от дехидратация.Вмомента ползвам кремa на Герлен Guerlain Abeille Royale Up-Lifting Eye Care.За цената си и марката,която стои зад него - абсолютно никаква работа не ми върши.Не усещам никакво действие,дори след намазване не отчитам омекотяване(все едно няма крем),а какво остава за хидратиран,подхранен,напоен контур.Вече не знам при кой бранд да ходя,за да намеря най-накрая супер МАЗЕН крем,който да работи и в дълбочина. Sneaky

Общи условия

Активация на акаунт