Крем за около очи - V тема

• 102 948
  • 741
  •   1
Отговори
# 180
  • sofia
Клиник може и да ти е слаб, аз на тази възраст го смених
Ести на мен не ми хареса.

Какво ти е състоянието на кожата?

# 181
  • Belgium
anisunshine   аз бих ти препоръчала Galenic, Bioderma или Weleda  Peace

# 182
  • София
Съвсем нормална, не е бяла, чувствителна, става малко по-суха лятото, от слънцето. Доскоро почти и не изпозвах крем, просто забравях да слагам, нямам го този навик все още.Напоследък обаче се опитвам да съм по-редовна.  Искам някое кремче, което да забави появата на първите  бръчици около очите, защото сега като гледам май вече започват да се появят. Притеснявам се да не избера нещо прекалено агресивно, но пък и да не е съвсем без хич,  за да не се налага после да се чудя след дъжд качулка какво правя.  Hug
Бях се ориентирала към RoC Retin-Ox Wrinkle Correxion Anti-Wrinkle Eye Cream, но не мога да намеря за каква възраст е, май прекалено силен идва..  newsm78

# 183
  • София
Лу   bouquet
Weleda също ми беше в списъка. Ти за кой говориш Wild Rose или Weleda Pomegranate Firming Eye Cream?

# 184
  • Belgium
Говоря за Weleda с шипка, ето този:

Но погледни и Galenic Nectalys - дават го за първи бръчки и тъмни кръгове. Много лека текстура има и попива бързо. В Ремедиум имат тестери  Peace

# 185
  • София
Здравейте
може ли да пи предложите крем за около очи, който ада има избелващ ефект за пигментни петна
Появиха ми се такива преди около 5-6 месеца и пробвах с един крем за петна- но нищо не става
Питах в аптеката, но нямаха нищо с избелващ ефект,но за околоочи
Благодаря предварително Hug

# 186
  • София
Пак аз  Embarassed
Някой ползвал ли е този крем и можете ли да ми кажете за каква възраст се води...
http://www.dermahelp.bg/index.php?route=product/product&product_id=1104
Изглежда ми по-слаб от този:
http://beautyshop.bg/product/2229/roc-wrinkle-correxion-eye-krem … chnia-kontur.html
 newsm78

# 187
  • при моите деца .....
Аз се интересувам за този крем Нивеа Q10
http://image.pazaruvaj.com/full/181060331.nivea-okoloochen-krem- … hki-q10-15-ml.jpg
 - някой ползвал ли го е? Какви са отзивите? Подходящ ли е за възраст 35 +?

# 188
  • в 1001-та нощ
преди години, когато не ползвах бяла козметика изобщо се върнах от едно повторни море с щети около очите, та тогава взех този крем в предишната опаковка и за около месец оправи щетите  Peace

можеш да го пробваш, но зависи и какво целиш конкретно  Peace

Здравейте
може ли да пи предложите крем за около очи, който ада има избелващ ефект за пигментни петна
Появиха ми се такива преди около 5-6 месеца и пробвах с един крем за петна- но нищо не става
Питах в аптеката, но нямаха нищо с избелващ ефект,но за околоочи
Благодаря предварително Hug

според мене по-добре да се консултираш с дерматолог  Peace

# 189
Тъмните петна не са само козметичен дефект, възможно е да са сигнал за хормонален дисбаланс  Peace

# 190
 Кожата под очите ми е много изтъняла вече и прозират вените, които по рождение са ми на повърхността на кожата. Изглеждам все едно съм бита, ако не сложа коректор за под очите. Интересува ми дали с някой околоочен може да се подобри положението.

Ползвах Веледа с шипка и сега съм на Веледа с нар, но не виждам никакъв ефект от тях в/у фините линии. Ползвах и тестер на околоочния на Филорга за около седмица и пак нямаше ефект. Плюсовете им са, че не дразнят и добре се разнасят въпросните околоочни.

# 191
Дадоха ми мостра на този крем http://www.ivis.bg/lumene-sensitive-touch-soothing-%D0%BA%D1%80% … %D0%BB-p6975.html Тази сутрин я нанесох за втори ден. Усещам леко парене, на контура. Ясно е че няма да си взема крема, но все пак моля за вашите отзиви, относно тази козметика. В близкия козметичен магазин имат цял щанд.Благодаря!

# 192
  • Canada
Ползите от около очния на Филорга аз видях едва след като го приключих  Peace Зоната изглеждаше вяла и уморена  ooooh! Споменавала съм и друг път, че на мен той ми беше недостатъчен единствено от към подхранване и слагах друг, по-мазен отгоре  Peace Иначе за стягане, изглаждане и озаряване е перфектен. Сега ползвам Тайм филър, пак на Филорга, около очите и съм доволна  Peace

# 193
Ползите от около очния на Филорга аз видях едва след като го приключих  Peace Зоната изглеждаше вяла и уморена  ooooh! Споменавала съм и друг път, че на мен той ми беше недостатъчен единствено от към подхранване и слагах друг, по-мазен отгоре  Peace Иначе за стягане, изглаждане и озаряване е перфектен. Сега ползвам Тайм филър, пак на Филорга, около очите и съм доволна  Peace

Какъв слагаше отгоре? Дали крайния резулат не е дължим на комбинацията с другия или смяташ, че и само с Филорга би се стигнало до добър резултат?

# 194
  • Canada

Какъв слагаше отгоре? Дали крайния резулат не е дължим на комбинацията с другия или смяташ, че и само с Филорга би се стигнало до добър резултат?

Игра, този крем ползвах върху Филорга: http://www.vitacost.com/shikai-borage-dry-skin-therapy-eye-cream-0-5-fl-oz-1 Peace
Просто моят контур е изключително сух и налага ползването на по-маслени продукти, а Филоргата не е такъв. При нормален контур обаче смятам, че би се представил чудесно и самостоятелно  Peace

Общи условия

Активация на акаунт