Крем за около очи - V тема

• 102 866
  • 741
  •   1
Отговори
# 270
  • Sofia
bib.bib, измазах един с магнолия, сега подпуках този с кварцетин и дъб (който си е за моята възраст всъщност Grinning) И двата попиват много добре, учудващо даже, защото изглеждат плътни и гъсти. Голям зор виждах преди да си намеря крем, който да попива хубаво и да не остава филм върху кожата. Преди Коррес ползвах Plante System, но спират да го внасят и така се разтърсих за нещо хубаво на подобна цена.
Да подшушна, че пак ще отварят магазин Party Каза ми го едната консултантка в Мол България, от която си взимам мостри. Така че дано скоро има още по-голям асортимент  Peace

И за да не е спам поста да попитам нещо. Понеже ми свършва околоочния крем и се зачудих какъв да е следващия се сетих, че си бях поръчала мостри на този:

Имаше хубави отзиви и затова го взех, но има ли някой, който да го е ползвал и да сподели впечатления?

# 271
bib.bib, измазах един с магнолия, сега подпуках този с кварцетин и дъб (който си е за моята възраст всъщност Grinning) И двата попиват много добре, учудващо даже, защото изглеждат плътни и гъсти. Голям зор виждах преди да си намеря крем, който да попива хубаво и да не остава филм върху кожата. Преди Коррес ползвах Plante System, но спират да го внасят и така се разтърсих за нещо хубаво на подобна цена.
Да подшушна, че пак ще отварят магазин Party Каза ми го едната консултантка в Мол България, от която си взимам мостри. Така че дано скоро има още по-голям асортимент  Peace

И за да не е спам поста да попитам нещо. Понеже ми свършва околоочния крем и се зачудих какъв да е следващия се сетих, че си бях поръчала мостри на този:

Имаше хубави отзиви и затова го взех, но има ли някой, който да го е ползвал и да сподели впечатления?
O HUI-"О ХУЙ"?  Joy Joy Joy Определено е ефикасен май?

# 272
  Joy hahaha Има си хас да не е ефикасен.  Joy

# 273
  • Sofia
А дано, ама надали  Joy hahaha

# 274
  • София

Скрит текст:

Аз го ползвам повече от месец - сравнително богата текстура, чудесна апликация, попива добре, но не прави чудеса - просто средно добър крем. Но моят контур е изключително сух и капризен и досега не съм успяла да намеря крем, който да го поддържа добре овлажнен и подхранен.
Ако бях платила реалната му цена, щях да съм много крива.  Laughing

# 275
  • София
cutesmallcat, благодаря за магнолията и кварцетина с дъб.

Много богат околоочен крем е този:

Аз го ползвам за нощен и съм доволна. Цената му е малко над 100 лева в Бг магазините. Докато търсех картинка за поста видях, че в ЕНЗО го продават на 73 лева, което е горе-долу като да си го вземаш с 20% отстъпка при намаленията в Дъглас. За ориентир малко над 40 години съм, със смесена кожа и ми идва тежък за през деня, но за през нощта е благодат.

# 276
  • Belgium
Изключително добрър и с богата консистенция без да мазнее е този околоочен на Ла Прери  Heart Eyes

Има и слънцезащитен фактор, а повечето околоочни кремове, нямат включително и този на Шисейдо.

# 277
  • София
Лу, заинтригувах се от слънцезащитния фактор и веднага ровнах за този крем.
За съжаление в Makeupalley има няколко отзива за алергични реакции, а и цялата оценка е 3, което за този клас хич не е добре. Явно трябва да се тества преди покупка.
http://www.makeupalley.com/product/showreview.asp?ItemID=135297

# 278
  • Belgium
Аз съм го ползвала и за това препоръчвам, при мен действа чудесно.

Но си е факт, че толкова скъп продукт трябва да се тества предварително. Преди да го купя бях изхабила 3 от техните мини тестерчета, за да съм сигурна. Ето тези:

Директно си вземи и пробвай  Peace

# 279
bib.bib, заинтригува ме с това кремче на Шисейдо дано успея да си намеря тестер Simple Smileизбягвам скъпите околоочни кремове че им нямам вяра, но искам нещо такова за нощно да го ползвам есента. В една възрастова група сме Simple SmileКакъв е аромата на крема?

Нирванеск-а на Нукс е много приятно кремче, аз кой знае какви бръчки нямам но той освен леко заглаждане и приятно усещане нищо друго не правеше при мен.Не ми е сух контура. Не мога да се сетя Микса имат ли околоочен newsm78 дневния хидратиращ ми действа изключително добре.

# 280
  • София

Много богат околоочен крем е този:
Скрит текст:

Аз го ползвам за нощен и съм доволна. Цената му е малко над 100 лева в Бг магазините. Докато търсех картинка за поста видях, че в ЕНЗО го продават на 73 лева, което е горе-долу като да си го вземаш с 20% отстъпка при намаленията в Дъглас. За ориентир малко над 40 години съм, със смесена кожа и ми идва тежък за през деня, но за през нощта е благодат.

bib.bib, ако препоръката за Шисейдото е за мен, много ти благодаря!   bouquet Преди 2-3 години си бях купила един флуид от серията Бенефианс и ми бяха дали 3 тестерчета на този околоочен. То вярно, че само от тестери не може да се съди за дългосрочното въздействие върху кожата, но кремът не ми се стори кой знае какво и не си го купих /още повече, че флуида ме разочарова ужасно /.

Лу, аз държа кремът ми да мазнее, иначе ми опъва и изпитвам дискомфорт. Кожата ми е бедна на липиди, откъдето идва сухотата и все ми се иска да намеря крем, който да я накара да се чувства добре във времето /поне докато ползвам даден продукт/, а не само час след намазването.

# 281
  • Belgium
Reiny, точно така както искаш се чувстваше моята кожа с Ла Прери. Богата, плътна текстура, нахранена и мека кожа, но без досадното бавно попиване. Но пък моят околоочен контур е по-скоро нормален, само през лятото на морето е сух.

Те имат и още по-плътни околоочни кремове, но тях не съм ги ползвала. Например този от серията с хайвер. Освен това се продават със страхотни апликатори, така че не бъркаш с пръсти всеки ден в крема.

Трябва да се тества задължително преди да се инвестира в скъп крем.

# 282
  • София
raz_nejena, не е изявена миризма, просто миризма на крем, неутрален е в това отношение.
И моят околоочен контур е без особености, нямам някакви специални нужди или бръчки. Ползвам го, защото ми се струва богат. Специално този околоочен крем има пакетирани тестери, аз така и попаднах на него, че други просто не вземам  Embarassed. Тестерите са щедри и се добива представа.

# 283
Бях се засилила да си купувам Оптим айс - видях го на хубава цена в Пл-в, но май ще се откажа. Ползвала съм го и преди и не бях уау, май ми е слаб и имам нужда от по-мазен крем. Колебая се дали да не купя пак Веледата, но ми се иска вече нещо по-пълноценно, на 35 съм, имам проблем с подпухване и леки бръчки, но очите ми по принцип изглеждат вечно уморени заради компа. Някой с някакво предложение?

# 284
  • София
Reiny, точно така както искаш се чувстваше моята кожа с Ла Прери. Богата, плътна текстура, нахранена и мека кожа, но без досадното бавно попиване. Но пък моят околоочен контур е по-скоро нормален, само през лятото на морето е сух.

Те имат и още по-плътни околоочни кремове, но тях не съм ги ползвала. Например този от серията с хайвер. Освен това се продават със страхотни апликатори, така че не бъркаш с пръсти всеки ден в крема.

Скрит текст:

Трябва да се тества задължително преди да се инвестира в скъп крем.

Лу, много благодаря за насоката, ще ги погледна непременно тези хайверените.   bouquet
Аз само чувам от познати /и чета тук/, че кожата им при употребата на еди кой си крем ставала подхранена, опъната, хидратирана, еластична.... а при мен това явление никога не се е вясвало - нито с крем от 50, нито с такъв от 150 лв.  
А без да тествам нещо отдавна не купувам, че освен всичко друго, кожата ми е и адски нетолерантна.

Общи условия

Активация на акаунт