Крем за около очи - V тема

• 102 783
  • 741
  •   1
Отговори
# 360
kiora, ако искаш, виж околоочния концентрат на Shiseido:
http://ecx.images-amazon.com/images/I/81oJGKndssL._SL1500_.jpg

# 361
  • София
Аз много се чудя дали да заменя крема за очи на Веледа с нар с този.
http://kozmetika.bg/show/CATTIER/25107_%D0%9A%D0%BE%D0%BD%D1%86% … B8-ECLAT-DE-ROSE/
Аз имам доста сух контур и се двоумя дали да рискувам, защото принципно съм доволна от нара, но пък ако е по-добър от Веледа не бих се колебала да го взема.

# 362
  • Велико Търново
Четох много добри отзиви за този концентрат,вкл.на съфорумки,мисля да си го поръчам по-нататък Peace

# 363
Здравейте, на 30г.сум и мисля че вече ми е време за хубав очен контур. Ползвала съм на Ейвън и в момента един от ДМ, но определено не съм доволна.
Ще ви следя и приемам предложения. В една аптека ми препоръчаха на NYXE, не знам нищо за тази марка. Имам склонност към подпухналост и образуване на торбички. Нещо да ми препоръчате?

# 364
  • София
Да, и аз четох добри отзиви, но дали е по-добър от Веледа Thinking Доста кремове съм пробвала и май досега само този нар съм го повтаряла.

# 365
  • Велико Търново
mia1 ,и аз съм ползвала този на Веледа-доволна бях,но рядко повтарям крем Wink-не защото не ми харесва,а защото обичам да експериментирам;така че със сигурност ще пробвам и Cattier.

dete2,подпухналостта и торбичките на какво се дължат според теб-недоспиване,задържане на вода,употреба на солени храни вечер,компютър....имаш ли вече изявени бръчици,финни или дълбоки са? Аз се справям с подпухналостта само с термална вода/купувам на Авен/,пръскам или на цялото лице,или върху тампончета за отстраняване на грим и налагам върху очите за няколко минути;крем не ми помага в тази насока,а съм пробвала доста през последните 10 години Confused
Nuxe са много добра козметика/има отделна тема във форума,ако искаш,погледни/,но аз лично техен околоочен не съм ползвала-на мен ми трябва по-тежка артилерия Confused

# 366
По цял ден съм пред компютър, а ето и вечерта също. Може и задържане на течности да има, солени храни избягвам и недоспиване също го има. Ами да си призная има и бръчици определям ги още като финни.
Термалната вода ти намалява подпухналостта, така ли? Аз за този проблем съм си мислела че може кубчета с лед, налагането им като компрес да ми помогне, но не съм пробвала от мързел а и сега в тези студове

# 367
  • Велико Търново
Може и ако пиеш чай/аз не съм любител на тази напитка,рядко се сещам/,да оставиш две пакетчета да изстинат и да си направиш компрес за 3-4 минути;с леда е много....шоково Wink термалната вода ми помага,да-и за освежаване на цялото лице-напръсквам без да разклащам флакона отдалеч,изчаквам 1 мин. и попивам със сух тампон,не трябва да се оставя да изсъхва върху лицето.
Щом бръчиците ти са още фини,може да пробваш кремчето на Авен - http://apteka.framar.bg/30061896/%D0%B0%D0%B2%D0%B5%D0%BD-%D0%B8 … -15-%D0%BC%D0%BB-,или - http://www.kozmetika.bg/show/EUCERIN/15729_Eucerin-Hyaluron-Fill … %80%D0%B5%D0%BC-/, и двата съм ползвала,доволна съм Peace

# 368
И аз четох добри отзиви за този на Nuxe.Пробвала съм доста от продуктите им и винаги съм оставала доволна  Hug

# 369
Аз много обичам и харесвам козметиката на Нукс,но за съжаление точно този околоочен,който е показала Марина доизхабявам в момента и категорично няма да го повторя - никаква работа не върши нито за фините ми линии,нито за подпухналост,освен това 2-3 часа след като съм си сложила и си пипна очите или контура,по ръцете ми остава като отронено от крема.Маслото от същата марка ми се отразява в пъти по-добре на зоната около очите.
Мисля следващия път да заложа на Фитокод или на този на Cattier  Peace.

# 370
Ще използвам 'въпросника' на Алена да поискам съвет и аз.
На 35 съм, много бяла, тънка кожа, суха и дехидратирана, изразени линии в околоочния контур. Няма подпухване или тъмни кръгове.
От никой околоочен крем, който съм ползвала не съм доволна (Avene, Galenic, Vichy, La Roche, Nivea, Phytocode, Trevarno Organic, Logona).

Положението е трагично. Напоследък вечер слагам на цялото лице богат хидратиращ крем на Phytocode, след 5 мин вече си чувствам сухо лицето, намазвам се с кокосово масло и шипково масло и на сутринта имам пак сухи зони.
  bouquet

# 371
zigizagi, ползвам това и никак не е лошо, дори понякога ми е по-тежко от нужното

# 372
# 373
 bubanka,
а откъде го поръчваш, че не открих с гугул   bouquet?

# 374
купих го от аптека медея, предполагам, че и в други по-големи аптеки го има
съблазни ме това, че хем е био /уж/, хем не беше скъпо - 8 или 10 лв.
оказа се доста плътен и приятен крем; по описание: срещу бръчки, торбички и хидратиращ

www.ponroy.com - аз разбираш френски /аз- не/, това е производителят

другият ми околочен е Катиер - не знам как се произнася, пак е био, но е по-лек и сега слагам повече горния

Общи условия

Активация на акаунт