Крем за около очи - V тема

• 102 411
  • 741
  •   1
Отговори
# 375
  • София
купих го от аптека медея, предполагам, че и в други по-големи аптеки го има
съблазни ме това, че хем е био /уж/, хем не беше скъпо - 8 или 10 лв.
оказа се доста плътен и приятен крем; по описание: срещу бръчки, торбички и хидратиращ

www.ponroy.com - аз разбираш френски /аз- не/, това е производителят

А на мен пък не ми овлажнява и подхранва достатъчно  Tired Sad
Иначе е много приятен.

Aз ползвам:

# 376
Мерси, момичета, явно трябва да се пробва. Аз обче нямам торбички и се притеснявам да ползвам кремове, които са срещу тях. Май Алена беше споменала, че ако нямаш торбички, кремовете "изсмукват' контура и се влошава положението...

# 377
  • Австрия
Мерси, момичета, явно трябва да се пробва. Аз обче нямам торбички и се притеснявам да ползвам кремове, които са срещу тях. Май Алена беше споменала, че ако нямаш торбички, кремовете "изсмукват' контура и се влошава положението...

Ех, да беше толкова просто..  Wink Ами, дайте ми ги тези кремове, дето наистина коригират торбичките  Laughing пък дори и вдлъбване под очите ще ме зарадва  Blush

Положението е трагично. Напоследък вечер слагам на цялото лице богат хидратиращ крем на Phytocode, след 5 мин вече си чувствам сухо лицето, намазвам се с кокосово масло и шипково масло и на сутринта имам пак сухи зони.

Това леснодостъпно и евтинко кремче пробвала ли си?  Grinning

# 378
Здравейте Peace
Реших да питам в тази темичка, защото предположих, че участниците в нея се интересуват от този проблем.

Става дума за тъмни кръгове под очите. Аз винаги съм имала ясно изразени, но напоследък излязоха извън всякакви граници - като панда съм. И ми се искаше да попитам две неща:

1. Могат ли тъмните кръгове да са симптом за здравословен проблем? Чувала съм за торбичките под очите, че сигнализират за проблемни бъбреци, но аз нямам такива, не задържам вода. newsm78 За анемия са ме тествали безброй пъти - нямам. Умора също няма.

2. Все пак има ли действащи кремове срещу тях?

# 379
Болната ми тема - тъмните кръгове! Какво ли не съм ползвала, на мен нищо не ми помага! Отчаяла съм се! Преди две години козметичката ми слагаше една професионална маска на Пайо, от нея имаше що годе видим резултат, но след седмица изчезваше. Ако някой измисли нещо по въпроса - голямо черпене от мен!

# 380

Ех, да беше толкова просто..  Wink Ами, дайте ми ги тези кремове, дето наистина коригират торбичките  Laughing пък дори и вдлъбване под очите ще ме зарадва  Blush

Положението е трагично. Напоследък вечер слагам на цялото лице богат хидратиращ крем на Phytocode, след 5 мин вече си чувствам сухо лицето, намазвам се с кокосово масло и шипково масло и на сутринта имам пак сухи зони.

Това леснодостъпно и евтинко кремче пробвала ли си?  Grinning
Това точно не, но от тази серия жълтото и не съм доволна, оставя някак бялс следа.
Мисля да опитам на юсерин кремовете имате ли впечатления за тях?

# 381
По темата с тъмните кръгове- често са симптом на здравословен проблем. Например - алергия. Мисля, че бях чела и че е страничен ефект и от Хашимото и други заболявания свързани с щитовидната жлеза. Почти винаги и при носене на диоптрични очила се образуват... Сигурно има и още. Аз съм се отказала да вярвам, че нещо ще ги изчезне. Мажа с крем, отгоре коректор и така. В търсене на нов крем съм и затова ще се върна назад да видя от какво сте доволни Simple Smile

# 382

Не, няма. Останалите обещания са само рекламен трик. Проблемът може да се коригира само инвазивно (с лазер). Иначе е добре да използваш слънцезащитен крем върху самия проблем (и по принцип върху цялото лице и шия), защото слънцето само интензивира потъмняването.

# 383
Здравейте Peace
Реших да питам в тази темичка, защото предположих, че участниците в нея се интересуват от този проблем.

Става дума за тъмни кръгове под очите. Аз винаги съм имала ясно изразени, но напоследък излязоха извън всякакви граници - като панда съм. И ми се искаше да попитам две неща:

1. Могат ли тъмните кръгове да са симптом за здравословен проблем? Чувала съм за торбичките под очите, че сигнализират за проблемни бъбреци, но аз нямам такива, не задържам вода. newsm78 За анемия са ме тествали безброй пъти - нямам. Умора също няма.

Опитвай се вечер да не пиеш много вода, особено преди лягане забрави за нея. Наблягай на вода съутрин и обед, вечер по-бедно или изобщо -това помага
Иначе използвай коректор или фдт за да  прикриеш  тъмните кръгове и си вземи някакъв крем с масажор (или уред), с който да правиш масаж, който да подобри микроциркулацията.

# 384
# 385
купих го от аптека медея, предполагам, че и в други по-големи аптеки го има
съблазни ме това, че хем е био /уж/, хем не беше скъпо - 8 или 10 лв.
оказа се доста плътен и приятен крем; по описание: срещу бръчки, торбички и хидратиращ

www.ponroy.com - аз разбираш френски /аз- не/, това е производителят

А на мен пък не ми овлажнява и подхранва достатъчно  Tired Sad
Иначе е много приятен.

Aз ползвам:

На LIERAC при мен се оказа страшният боклук,все едно се мазах с НИЩО,въздух...никакъв ефект Sad

# 386
  • София
AquaTofana, и на мен не ми овлажнява достатъчно като усещане, но околоочната ми зона изглежда много добре с него, успокоява ми кожата след разгримиране.
Но едва ли ще го купя пак, само 10 мл е Thinking

# 387
Здравейте Peace

Опитвай се вечер да не пиеш много вода, особено преди лягане забрави за нея. Наблягай на вода съутрин и обед, вечер по-бедно или изобщо -това помага
Иначе използвай коректор или фдт за да  прикриеш  тъмните кръгове и си вземи някакъв крем с масажор (или уред), с който да правиш масаж, който да подобри микроциркулацията.
Това с намаляването на коричеството течности вечер не е ли за торбичките под очите? Какво общо имат течностите с тъмните кръгове?
По повод коректорите /във връзка с тъмните кръгове/ какви кремове използвате под самия коректор? Ако сложа по- мазничък, коректорът не се задържа, ако сложа по- попиващ коректорът го изсмуква и кожата пак остава суха. И пак в тази връзка- какви слънцезащитни продукти нанасяте в тази област- не съм срещала околоочен крем с филтър, а другите нормални кремове ми дразнят на очите...

# 388
AquaTofana, и на мен не ми овлажнява достатъчно като усещане, но околоочната ми зона изглежда много добре с него, успокоява ми кожата след разгримиране.
Но едва ли ще го купя пак, само 10 мл е Thinking
И за 34лв.,мерси PeaceСъщото като рол-он-а на DECLEOR от списание Грация-мирише на компот и нищо не прави,трудно се стиска тубичката,а като излезе най-накрая нещо то е прекалено много #Crazy

# 389
Здравейте Peace

Това с намаляването на коричеството течности вечер не е ли за торбичките под очите? Какво общо имат течностите с тъмните кръгове?
По повод коректорите /във връзка с тъмните кръгове/ какви кремове използвате под самия коректор? Ако сложа по- мазничък, коректорът не се задържа, ако сложа по- попиващ коректорът го изсмуква и кожата пак остава суха. И пак в тази връзка- какви слънцезащитни продукти нанасяте в тази област- не съм срещала околоочен крем с филтър, а другите нормални кремове ми дразнят на очите...
това с водата работи и при тъмни кръгове, затова няма нищо лошо да се пробва. Относно въпроса са SPF кремовете - в околоочните не слагат с фактор, тъй като не е подходящо за тази зона. На повечето кремове за лице с фактор е написано да не се нанася на околоочната зона, това с фактора за мен е глупост, че трябва да се нанася в околоочният контур.

Общи условия

Активация на акаунт