Отговори
# 405
  • София
Начев помага на много жени, желаещи да забременеят.

# 406
Здравейте, сладури! Днес май не само на вас ви е криво и неделно .. на мен също. Аз и не спирам да го мисля, не знам как ще минат тези 10дни. Опитвам се и да успокоя и мъжо и да не му покавам много, че ми е гадно. Благодаря ви и за подкрепата - знам, че сте прави и че открития проблем е половин проблем, защото и аз имам приятелки, които нямат такъв и забременяват ин витро или мноого мноого трудно ...но той милия върви, върви и само търси откъде може да има лошата спермограма и се опитва да се сеща - кога, как е боледувал .. опитвам се да обесня, че няма смисъл и да не го мисли дали може от това или от друго да е ...
Мамче - гушкам те, мила .. знам, че каквото и да кажа .. няма да ти олекне, най-добре си поплачи и съм сигурна, че утре ще си по-добре
Красенова - нямам мнение за този лекар. Но щом ти самата не е чувстваш доволна, го смени. Как така ти е заговорил за ин витро? Не ти ли прави преглед, не каза ли нещо - изследвания и т.н .. сменяй го, сменяй, щом е такъв ...

# 407
Бени, стискам ти палци да е станало! Praynig
Теди, горе главата мила, знам че ти е гадно, но дано скоро се получи! Hug
Тоито, стискам палци и на теб, няма непоправими неяа, да знаеш! Hug
Алая, разсмя ме с това с бебка! Каквото и да е, важното е всичко да е наред и се роди  живо и здравичко! Praynig И ти се оправяй!
Момичета, много силно гуш от мен! Hug Hug Hug Стискам ви палчета!

# 408
Направих си в последствие на някои хормони, сега трябва да си направя останалите, но няма да ходя при него.....върти суче и все към ин-витро.
Трябва да отделя време да прочета тук вашите истории...ще са ми от полза  newsm10

# 409
Здравейте милички  Hug, аз постоянно надничам да видя как сте и не не остава време да ви изчета Embarassed та сега приспах малкия дзвер и ще ви чета  Hug Hug Hug Hug Hug
Весенце как си миличка, Ева , Тоито  и всички други много  Hug Hug Hug
аз съм добре само дето постоянно ми се спи ooooh!

# 410
Дани е бебка ще е,нямам как.Все пак моята темичка,в която видя теста бе момичешка!!! newsm04
Но пък е важно да се роди живо и здраво.Най-важното е,че е едно желано бебче,направено с много любов от мама и тати  luvbed  loveuuu 1stroller
И аз съм чувала за Начев,че е много добър.Доколкото знам е сред едни от най-добрите ендокринолози,или по-точно гинеколог-ендокринолог.Не съм сигурна,но съм чела много добри отзиви за него. Peace

# 411
Благодаря ви много момичета, че така бързо отговаряте и помагате  bouquet Станаха двама лекари с добри отзиви...

# 412
Красенова има и хубави отзиви за д-р Катя Тодорова.Много добър ендокринолог.Може би тя,и  Начев са най-добрите!
Ееее,няма ли кой да ни поръси с малко прашец бе fertilization tooth smile3502

# 413
Момичета, я да ви питам, случвало ли се е на някоя от вас по време на О. да ви се гади и повръща?  newsm78 От половин час ми е едно такова... много гадно  Sick

# 414
Pretty Kitty, поръсвам ви веднага!  Hug

babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7 babydust7

# 415
Алексче благодаря мила!!!!!! Hug Hug Hug Hug
Яяяяя да го обера аз тоя прашец,че ще ми е нужен. newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28 newsm75 newsm79 newsm28
Май само си мечтая,да сме хванали яйцето,но пък знае ли се,не се ли знае!!! hahaha Misc Baby Bottle piasyk

# 416
  • Варна
Добро утро,мацки!!!
Днес кафето от мен ли е?

Мамче, започвам с теб... Миличка, знам как се чувстваш, но не се отчайвай, а се обичайте с мъжа си... Ние вчера с милото си говорихме, че няма да мислим само за това и че се обичаме и сме щастливи и двамата, а малкото любимче само ще реши кога да се присъедини към нас... Решихме също да си дадем време до лятото и тогава да правим изследвания... Така че и ти се успокой и любимчето само ще дойде...
Прити, и аз от днес съм на диета. Преди правех диета, според кръвната ми група (0-лева) и сега мисля пак нещо такова... на закуска мюсли с мляко и до там с въглехидратите. После месо, салата и ще огранича млечните, че те са доста мазни. Снощи обаче бяхме при свеки, която готви превъзходно и беше направила фантастична пица. Явно снощи всички сме на вълна пица. Моята свеки е работила в Италия и много ги умее италианските манджи. Както и милото ми де... неговата паста е прекрасна, но за сега й налагам вето Simple Smile
Момичета, вчера реших да си правя пак теста за О., но май го прецаках, защото много ми се пишкаше и го направих след около час и малко стискане. Втората чертичка беше по-бледа от всякога.. дори не се виждаше почти... Мисля си, че или теста беше прецакан, или О.е минала в онзи ден, в който открих прозрачната ЦС. Сега ЦС. ми е леко бяла... Не знам, ще стане ясно около 12-ти...
Извинявам се за дългия пост, но... бъбривка съм, какво да ме правите... Simple Smile
Хубав ден желая на всички!!! Тони, Веси, Райче, Алая, Мамче, Веселушко, Прити, Дани, Тоито, Бени, Пепита, Маги, Хуба Буба... изпускам много от вас със сигурност... ВСИЧКИ!!! Прегръщам ви много и ви желая успешна седмица, в която да чуем хубави новини!!!
Красенова
, добре дошла при нас!!!
Принцеска, какво става с теб???

# 417
Добро утро милички. Хайде по кафенце

Аз ви чета, не ви пропускам, но ми е малко тъпо и не се включвам. И ако бях обявила, че не чакам седмица преди Св. Валентин, вече тотално обявявам, че не знам кога не чакам. Очевидно и според БТ О. не е минала. Днес, когато очаквах да се повиши, тя пак падна . Отписвам месеца и се чудя какво да правя. А тестовете отчетоха пик на ЛХ. Така си мисля... Според мен фоликула не се е пукнал и е останал като задържан...
Успех на не чакащите и на гонещите яйцето  Hug Hug Hug

# 418
Добро утро и от мен момичета FlutterАз също рядко се включвам,но няма какво да споделя за момента.Вече ми свършва менструацията и отново започваме с опитите,Мисля да отида на профилактичен преглед тази седмица и малко да си поговоря с лекаря за всичко,което ме интересува.Силно се съмнявам,че ще ми каже да си правим някакви по-сериозни изследвания,защото опитваме само от 3 месеца,но ще видим,някак за успокоение.Много ви се радвам,но не коментирам въпросите и изказванията на всяка от вас,защото не се чувствам достатъчно компетентна.Една изпълнена с положителни емоции седмица ви желая Crazy

# 419
Добро утро слънчицаааа, айде горе главата всички, чака ни една прекрасна седмица , пожелавам ви повече усмивки и мн мн позитивни мисли.
Аз отивам да се трудя, няма да имам много време за нет, че ми е доста натоварено , а в къщи няма да имаме цял месец нет че сменяме доставчика, и като влизам да ви ви виждам с  позитивно мислене и настроение.
Гушкам ви всички  newsm51
И дано има само новини за две черти EFP
Благодаря за кафенцето - точно такова го обичам.
И аз искам от прашеца, Прити нали остави и за нас  Hug

Общи условия

Активация на акаунт