Отговори
# 210
здравйте момичета,
айде време е за второ  кафенце :

придружено със закусчица:

Тази сутрин се събудих с настроение че е Петък и свърша най-накрая тая седмица, и сега на работата ме честитаха, че ще се наложи да работим до късно - ега ти баш в Петък.

Иначе, снощи се отчетохме с ММ luvbed , макар че е рано още за О , но да си минем по реда.
Айде хубав ден момичета   bouquet

# 211
Да на 24 съм Simple Smile .Аз си правих изследвания.
Много ви благодаря много сте мили момичета   bouquet

Ако не те притеснява сподели с нас какви изследвания и къде си правила, тук вече сме доста вещи, ще можем да дадем съвет. Доколкото съм чела обаче, ако нещата се забавят се почва първо със спермограма на мъжът, ако там всичко е наред (понеже това е най-лесно, безболезнено и евтино) тогава се прибягва към изследвания на жената, първо основни гинекологични, после хормонални и тн. Ако споделиш, ще можем да окуражим и евентуално да ви успокоим или да даме малко акъл  Mr. Green (извинявам се разбира се ако се натрапвам в личното ви пространство и ако не ти е удобно и приятно да споделяш с непознати ще те разберем  Hug)
Ами Маги точно това е че мъжът ми не си е правил никакви изследвания ! Не няма нищо Simple Smile .
ооо Пепита така ми се препи кафе   food010 smile3546 ии с тези палачинки както ми стърже коремаа мммммм eat. отивам да си направя  Coffee

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 10:39 от dahsha

# 212
Весе , Тони като дойде времето започвайте да стискате, а аз в 15ч ще ви черпя водичка  Simple Smile

# 213
  • Варна
Веси, Тони, и аз днес се нареждам да стискам с вас... Но аз съм на работа до 16.30, та мисля да спра с водата и чишкането към 15ч. и като се прибера към 17ч да направя теста...
Само да не забравя и да пия водичка...
Като говорите за календари аз много отдавна ползвам WomanLog - програмка за Android.
Момичета, имам предложение - да си спестим пространство от цитатите... достатъчно е да се обърнем към този, на който искаме да кажем нещо... и без това ги смиламе темите за отрицателно време...

# 214
  • до най-прекрасния мъж
Пивал, доки каза засега единственият тормоз, който оказвам на милото, да е  luvbed. Бяхме говорили за спермограма, но я отложихме с два месеца заради моето зацапване и откритата вчера раничка. Засега съм на добавки - Биозин, Алое, Неофолик и Полижинакс. Надяваме се да мине само с добавките, защото според доки е доста повърхностна, а в същото време е и отдавна /много ме е яд, защото за година и половина минах при трима лекари и никой не спомена за нея/. Вече следващия месец ще пуснем и хормони, след като ме прегледа и след като видим как ще ми се отразят добавките. Засега не пуснахме нищо, защото всичко е чисто, няма инфекции, яйчниците са отлични и овулация очевидно ще има. Ако този месец не стане, ще направим фоликулометрия следващия, за да видим как расте фоликулчето и колко максимално стига на големина. А така също и кога се пука и колко дълга ми е лутеалната фаза.
Даша, не се притеснявай за раничката, но вземи мерки да я лекуваш.

# 215
  • Пловдив
Блу, надявам се, че всичко ще се оправи с лекарствата. Важното е, че сте тръгнали по правилния път. Просто аз щях да я направя паралелно, нетърпелива съм. Успех мила  Hug Hug
А зацапването от раничката ли е?

# 216

Даша, не се притеснявай за раничката, но вземи мерки да я лекуваш.
Моята гинеколожка ми каза че няма да я лекува че не било проблем ????Споделих с една приятелка  тя каза че преди известно време е ходила на гинеколог и тя имала раничка, не са я лекували и след това пак е ходила и нямала раничка ???Възможно ли е това???

# 217
  • София
Добро утро   food010 или направо добър ден за някои  Whistling

Добре дошла dahsha пожелавам ти в най-скоро време да отидеш в бременната част на форума  Hug Относно раничката, ако не са я лекували е супер несериозно, може да стане инфекция, даже често си вървят ръка за ръка.По тази причина се изписват лекарства и минава за отрицателно време.

toito успех, мила и те чакаме да споделиш какво е станало  Hug

# 218
Относно раничката - след първото си раждане, вследствие на шефове и аз имах раничка. Около 4 години 3ма гинеколози ми казваха, че няма да я пипаме и има възможност сама да "заздравее". И 3мата различни бяха на това мнение. Но последната - моя лекарка, реши, че трябва да се изгори с лазер, преди 4 години го направихме от тогава я няма и всичко ми е ОК. Така, че има и такива случаи, моята беше колкото зърно от леща голяма. Правиха ми колскопия и тн, всички видове изследвания, които правя и сега при преглед, но вече я няма и нямам проблеми.

# 219
  • В една слънчева къща...
toito, и от мен успех, мила!
Надявам се тревогите да са били излишни и всичко да е наред  Praynig

# 220
  • Лондон/Пловдив
Аз също имах раничка преди да забременея за първи път , колко я мазахме и глобули ама мойта беше упорита накрая два пъти я горихме и се махна . След това забременях ама минаха 6 месеца горе долу .
Аз едвам издържам да не пишкам 3 часа , много ми е трудно . Ех голямо стискане ще му ударим днес , на мен ми е 15 ден и ако съдя по предните месеци на 18ден трябва да видя положителен тест . Айде после на отчет на чертите Joy
Снощи късно късно гледах снимките , всички сте прекрасни . Ако ми остане време днес ще кача и аз няколко .

# 221
Аз също имах раничка преди да забременея за първи път , колко я мазахме и глобули ама мойта беше упорита накрая два пъти я горихме и се махна . След това забременях ама минаха 6 месеца горе долу
Значи може да е пречка за забременяване така ли да го разбирам ???
Дори и да е така сега няма да мога да го сторя това аз съм извън България Sad чак лятото като се върна Sad

# 222
  • до най-прекрасния мъж
Дахша, моята лекарка, каза, че не е проблем за забременяването. Но не трябва да се оставя така и трябва да се наблюдава. Като казвам лечение - при мен е с витамини и добавки. А Полижинаксът е заради някакво леко удебеляване на част от лигавицата, което според доки е от недоизлекувана инфекция преди време. Мисля, че него ми го даде по-скоро, за да е на 100 % спокойна. Щом не се налага да се пазим, а дори имаме зелена светлина да правим бебо, значи няма нищо тревожно. Само каза да го слагам поне 2 часа след кекс, за да имат време спермитата да си действат. А докато дойде време да го сложа, да лежа и релаксирам с възглавничка под дупето или с крачета на стената.

# 223
Добро утро и от мен   Hug  или пък добър ден Embarassed.

Мамче много си мила Hug Благодаря ти за кафенцето, че така имам нужда( докато не изпия две големи чаши сутрин, няма събуждане)
Тоито имаш стиснати палчета и от мен, но както ти- каза всичко ще бъде наред. Повярвай!!!
 Момичета аз също снощи ви разгледах късно, късно и мога да кажа че всички сте прекрасни Hug
аз също се цопнах там, че да не се деля от групата. Дори и да съм нова ви чета от доста време и всички сте ми на сърце.

# 224
  • Пловдив
Здравейте и от мен. Мале,колко много сте изписали !!!Моята О мина вчера,поне ако трява да се доверя на овю тестовете и се надявам този месец да сме се справили със бебеправенето. Така че официално сформирам" група на нечакащите на 9,02,2013г". Все пак съм решила да не се доверявам само на тестовете, така че след снощната почивка продължаваме с гонидбата на прословутото яйце.

Общи условия

Активация на акаунт