Отговори
# 225
Късметче, снимката, която е във водата и се плискате направо ме   Shocked Как го измислихте и как се прежалихте.... сладури сте големи  Hug
Кирилова , не разчитай само на тестовете. И на мен ми отчете, че О. вече трябва да е минала. Е да ама БТ не се е повишила, че да вярвам на Оview-то.  Работете, не се чудете  Simple Smile

# 226
  • Варна
Кирилова, ...ох я дай едно име, че така ми е много официално... Аз почти съм във вашата група... не чакам на 12-ти февруари...
На мен също ми хареса много снимката на Късметлийчето във водата... това кога го снимахте? Не на сватбата предполагам...
  smile3503

# 227
  • планетата Земя
От вчера имам бодежи ниско долу.Не съм ги изпитвала преди.До цикъла имам доста дни.Не се предменструални болки.Май подсъзнанието ми ме работи.  Rolling Eyes

# 228
  • Пловдив
 Евка, Кирилова_79 официално  вече е в историята.  И аз мисля,че само с тези О тестове няма да се получи, та за това ще продължим с  luvbed .  Вижте нещо интиресно за мен,което прочетох в biberonbg.com "Когато тестът стане положителен, правете секс три последователни дни, пропуснете четвъртия ден и го направете още веднъж на следващия ден. После спрете!" Този месец ще пробвам по този начин , та дано това се окаже успешната формула за нас.

Последна редакция: пт, 25 яну 2013, 13:22 от mileto_ki

# 229
Момичета, рабихте ме! Не смогвам да ви изчета, толкова сте бързи в писането! Тая тема май ще се изпише до неделя, както е тръгнало. Но това ме радва много! Хайде следващите странички да са много положителни!
Весе, Ева, дано хванете яйцето този месец fingerscrossed
ПС: Да помоля още веднъж някой да ми даде парола за достъп до албумчетооо, че ме пропуснахте Flutter

# 230
  • Лондон/Пловдив
Аз не знам дали раничката е пречка затова и написах , че 6 месеца след това съм забременяла. Мисля , че ако беше пречка би трябвало на първия, втория да се забременее след отстраняването . Ама това са си мои разсъждения , може изобщо да не е вярно Blush
Тоничка БТ обикновенно се покачва до 5 дни след ову , може да е постепенно ама важно е да се покачи. Сега като направиш този тест днес ще си покаже .
Тоото стискам палци дано хубави новини донесеш

# 231
  • София
Чери, аз искам да те питам за онзи монитор. Има вероятност скоро да се сдобия с него.
Какво точно показва той? Пишкаш на лентичка и я слагаш в него ли?

# 232
  • Лондон/Пловдив
Пишкаш , слагаш го и чакаш . Използва се още от първият ден на цикъла , на мен ми е за първи месец и още не мога да кажа какво става когато си в ову . След няколко дни ще ти пиша ама от мен да знаеш обикновенните тестове вършат по добра работа . Смятам да купя ако ми се наложи за другият месец такива който са с усмивка и тъжно човече . Искам да си спестя чуденето днешният по малко положителен ли е от вчера  hahaha
О станало време да се пишка , ох стискайте палци после да издържа до 4 .

# 233
  • София
Тоест, трябва да се тестваш всеки ден ли? Много скъпо ще излезе.
И аз мислех за тия дигиталните, ама пак доста ми се струват парите...
Ох, и аз стискам вече... Mr. Green

# 234
  • Варна
След малко и аз отивам да пиш и да спирам... Никакви течности ли не може? Че мисля да си изпия следобедното кафе?...

# 235
  • София
Еве, ако пиеш кафе така ще ти се допишка... Mr. Green
Аз пък след малко отивам да припикая теста!  Laughing

# 236
  • до най-прекрасния мъж
От вчера имам бодежи ниско долу.Не съм ги изпитвала преди.До цикъла имам доста дни.Не се предменструални болки.Май подсъзнанието ми ме работи.  Rolling Eyes
Подсъзнанието работи на 100 %. Когато ние започнахме, първият месец мислех, че съм бременна - гадене, повръщане, болки, боцкания, непоносимост към миризми, всички екстри. Да, да, ама не! Така че 99 % от симптомите са плод на подсъзнанието и внушението.

# 237
Момичета наистина подсъзнанието е голяма работа!
Когато пътувах с моя мъж из Европа,беше ме взел един месец.Трябваше да ми дойде,но ми закъсня с 10 дни,и дори изобщо не дойде,а аз бях убедена,че съм бременна.Ходих на лекар,оказа се,че е от смяната на климата,понеже пътувахме и по море с кораби.
Лятото преди да ми дойде беше започнало да ми се гади,спеше ми се,ставах в 3ч с мисълта да ям някакви неща,които друг път изобщо не съм ядяла.Абе луда работа.Но пък снощи,не бих могла да си внушавам,защото за минутки болката беше непоносима ниско в ляво.Преди прегледа подобно на тази болка ме боля в дясно,и нали ви казвам-оказаха се 2 фоликула доминантни.
Но понякога човек наистина се филмира.Дано тези така наречени признаци на О,доведат до  EFP preggo

# 238
Ех, докато разбера - и ето че е почнала нова тема, че и бая странички са се изписали  Hug

Ами какво да ви пожелая, момичета, нека ни е на късмет тази тема и дано видим скоро всички двете желани чертички!  Heart Eyes

# 239
  • Лондон/Пловдив
Весе от 1 ден на М се ползва , но не се правят тестове от 1 ден . Машинката ти казва кога ама пише , че към 10 теста се използват пък са си скъпички . Абе според мен не си заслужава толкова пари за този монитор , поне аз не бих ги дала сега като го видях какво е .

Общи условия

Активация на акаунт