Отговори
# 600
Cherry Mam дано да я хванем. Аз ще продължа с тестовете и като замина, за да разбера кога ще ми се появът 2 черти. А и исках да ви питам, като се покажат 2 черти, тогава ли трябва да правим или на другия ден?

# 601
benito_79 стискам ти силно палци fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed
Milena___ изпращай бързо неканената лелка и да започва новия месец
Sellena73 добре дошла и успех Hug Hug Hug

Аз пък се чудя дали има други като мен в пика на ЛХ теста за О така и да не насища тестовата линия.Вече втори месец така и не получавам наситена черта.Усещам,че днеска е била, защото имам розово зацапване само по хартията ,болки в гърдите,а вчера си ме болеше и левия яйчник.Ще направя и утре тест и ще пусна снимки.При моя цикъл 25-26 дни ,няма как да е по-късна овулацията.Така си мисля поне newsm78.Пратихме и днеска армия да бори яйцето luvbed ,че да видим Laughing

# 602
Алая, днес ми е 15 ден от цикъла, а не О. Не знам кога ще е О., но при цикъл 38 дни се надявам да е около 24-25 ден.....ДАНО!

# 603
  • Софиянка в Пазарджик :)
Здравейте момичета.  Hug .....чета ви от първата тема...реших вече и да попиша малко.На 26 съм (почти  Mr. Green )От около 2 години не се пазим с ММ,но резултат няма.Аз съм с поликистоза,високо ФСХ,а той с лоша спермограма  ooooh! .От другия месец и аз мисля да пробвам с тестове,мерила съм БТ за кратко,сега може би ще е добре да почна пак заедно с тестовете...
Мисля че днес,вчера или утре би трябвало да е О,тъй като имам болки,но това е само предположение  Laughing .Иначе тия дни много съм провесила нос не че няма причина,но се чудя какво ми става...  Crossing Arms
 bouquet

# 604
Момичета  Hug,усещам че лелката се появява  smile3518,мноооого ми е гадно.
Стана ясно ,че и този месец не е бил нашия,вече ще тая надежди за следващия.
Извинете ме за натоварващия пост....

# 605
Ей сладурки, как сте? Аз ви чета, когато мога но от тела, че имаме шефове в офиса от Холандия и не мога да пиша. На тези с лелките исках да кажа, че много съжалявам, но да не се отчайват и че битката може да е загубена, но войната продължава... за всички ни  Hug На нечакащите- те си знаят, силно  fingerscrossed , а на гонещите яйцето  newsm66 newsm29 вижте му сметката. Аз вече не знам от кои съм  doh
 На новичките  welcome , и да се изнесете бързо към отчетните. Тук ред няма, тъй че може да сте следващите. Желая ви успех.
 А за мен: бях споменала, че ще се боря да взема направления за хормони. Днес бях при гинеколога за направление за половите хормони ( след взето с клизма такова от личната). Възползвах се да ме види на УС и ме обърка тотално. Копирам си писанията от другата тема за БТ, в която също търся съвет, но зная че мога да разчитам на вас:
Скрит текст:
Хахаха, нали се боря за направления за хормони, та както и да е. Бях на гинеколог... с направление   и се убедих, че ако не е частен преглед и не си плащаш не ти се обяснява нищо. Та казвам му аз, че подозирам че или съм в О. или е минала вчера- онзи ден. Той не- ако е имало О. е била 14-16-ти ден, нищо че ме вижда за първи път и носех подробни календари, графики, снимки от УЗ и е ясно, че съм с дълъг цикъл. Добре, че се съгласи та ме прегледа все пак. Да не ви занимавам с подробности и да не спамя темата, исках само да споделя, че каза, че или съм в О. или е минала, защото има някаква си течност и аз не разбрах къде. Да не кажа някоя глупост..... зад матката май   Rolling Eyes  Ама ако съм в О. или е минала НЯМА ЛИ ВСЕ ПАК ДА МОЖЕ ДА ГО КАЖЕ КАТЕГОРИЧНО с преглед с вагинален УЗ. В крайна сметка, добре че беше акушерката му да каже "хайде дай и направление за хормони, за такива млади момичета дето искат да раждат винаги ще има направления"иначе все ме беше отрязал. Към въпроса, след цялото това бля, бля.... чудя се дали на 5. 02 да пусна прогестерон   
Също така с това за течността се видя на УЗ, че задържания ми фоликул си е там, но до него има още един около 19 мм. май каза. Как хем е минала О. ( евентуално), хем има течност, хем фоликул който е с размер пред пукане. Тотално се обърках
А чета, че обсъждате и късната О. И моята е такава, но вярвам, че ще стане. И след като моята си докторка не предприе нищо за сега, сигурно не е толкова фатално.

ПС
Скрит текст:
Отказвам се да взимам направление от ендокринолог за хормоните за щитовидната. Не знам кой трябва да ми даде такова за нея. Май личната, но ми се струва, че ще ме убие ако и се весна, а и не знам ендокриноложката дали ще ми даде, че е малко  ooooh! Тъй че тях ще си ги плащам. Поне половината спестих. Пак е нещо. А и докато ми дойде има време, може пак да ходя да досаждам на ДжиПи-то  Mr. Green

# 606
  • планетата Земя
benito_79 , Hug.Не унивай и не се отчайвай.И този месец заедно на тръстиката  Laughing

тия дни много съм провесила нос не че няма причина,но се чудя какво ми става

Случва се на всеки.Намери нещо малко,за което да се радваш.И добре дошла.Да не се задържаш много в тази тема  Hug

# 607
  • Софиянка в Пазарджик :)
тия дни много съм провесила нос не че няма причина,но се чудя какво ми става

Случва се на всеки.Намери нещо малко,за което да се радваш.И добре дошла.Да не се задържаш много в тази тема  Hug
[/quote]
И на теб пожелавам същото..и на всички в темата де.До сега не ми се е случвало май чак толкова да съм ядосана,но се надявам утре да се събудя с усмивка Simple Smile

# 608
  • Лондон/Пловдив
Тоничка няма как да имаш задържан фоликул от предният месец и да имаш ову, може би е нещо друго или някакъв вид киста . Абе тоя доктор нещо разбира колкото мен като гледам . Аз знам щом вижда течност значи фукито се е спукало ,само тогава се вижда течност. Ама и имаш фоликул 19мм  хм той не играе роля ако е минала овуто , дори  и да се спука ще е късно и няма да има достатъчно време от спукването до дата на цикъла за да настъпи евентуално инплантация .
Бенито , докато не е тръгнала лелката няма предаване , ако пък е дошла ще се бориш за следващият тираж мила .
Qst sn io! , и ти в моя отбор с поликистоза , не са ли ти предлагали стимулация с Клостил или подобните му . Много голям процент момичета забременяват с него включително и аз макар и неуспешно .

# 609
Добро утро слънчицааа,
Скрит текст:
как сте днес, айде давайте го по - ведро.
добре дошли на новите момичета , стискам ви палци скоро да сте в отчетните, ама и всички останали, да не се ослушват  Laughing
Аз снощи му дръпнах такъв сън, първо в 9 часа се отчетохме с ММ, и дано сме хванали яйцето  Heart Eyes и после съм заспала , та чак до тази сутрин до 6.15 smile3507 smile3507 smile3507 и нали знаете , колкото повече се спи толкова повече ти се спи .
Айде да започнем деня с кафенце и едно поздравче , за добър старт на деня:

Скрит текст:

# 610
Мамче от 2 дни се каня да ти пиша да не се предаваш мила , рано или късно ще стане . Нали веднъж си забременяла , ще стане пак . Може малко докторите да помогнат ако се налага ма няма да се отказваме .
Благодаря ти, Чери, но .. биологичният часовник цъка, не спира .. Hug
Не ми се иска един ден(ако има такава ситуация) да казват на детето ми -"Баба ти е дошла да те вземе". Confused
Все пак съм си дала още 2 г.
"Няма невъзможни неща, ако Бог е решил да се случат!" Има едно ако обаче ..
Та така, да не ви занимавам повече с мен.
веселушко, пак си изписала ферман. ooooh! Heart Eyes
Добре съм аз вече, подготвям се психически за поредното стартиране на лова. Crazy
Qst sn io!, здравей и добре дошла! welcome Пожелавам ти скоро да ни се похвалиш и да повлечеш крак и за останалите към "Отчетни". Peace
Бенито, не зная как да те успокоя, защото понякога самата аз имам нужда.Само ще ти предложа рамо на което да си поплачеш, и една голяяяяма прегръдка! Simple Smile hug hug
Но не трябва да се оставяме на отчаянието ..
Поплачи си, сълзите са целебни и пречистват, ще освободиш натрупаното напрежение, ще ти поолекне.Ще изгрее и твоето слънце, ще видиш! Flowers Four Leaf Clover
Пепита, благодаря ти за чудесното кафенце! Heart Eyes
Спокоен и ведър ден на всички!

# 611
Добро утро момичета!  bouquet
Как сте днес? Пожелавам ви красив и усмихнат ден на всички! Hug
Пепита, мерси за кафето и сладката малка сладуранка.  Hug Дано да сте хванали яйцето!
Бени, дано да не дойде лелката!

# 612
Добро утро и от мен! Вчера цял ден не съм писала, но нямах време.
Аз продължавам да Не чакам лелката, и въпреки че вече имам закъснение не мога да се зарадвам, защото миналият месец пак ми закъсня и ми дойде на 33 ден. Дано сега да ме прескочи гадината Praynig
Мамче за този срок от две години...аз след две години те виждам как тичаш по малък сладък дребосък и ако не почнеш и ти така да се виждаш ще се караме Naughty
Бени стискам палци да не дойде гадната лелка  Hug
На гонещите яйцето да го хващат бързо. А на Не чакащите стискам силно палци.
Хубав ден на всички  Hug

# 613
pepitta_84 благодаря за кафенцето

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=hAgOk3-loUY много ме развесели това клипче Grinning Grinning Grinning.Гледах го по повод розовата си  овулация.Не бях получавала такава от около 2 години.И днеска имам малка розова жилка в цС и се чудя тези тестове за О аз ли не ги отчитам правилно ,че не показват овулация и аз не знам вече ooooh!
Еййй,стига с тези гадни лелки, #2gunfire #2gunfire,но и другия месец е шанс

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 20:56 от rosenna

# 614
Добро утро момичета  Hug
Qst sn io! добре дошла при нас  Simple Smile Дано скоро да се преместиш в Отчетни  Praynig
Мамче нали си ме знаеш каква съм обстоятелствена- никога не мога да приключа с 5 реда  Whistling Whistling Blush Heart Eyes
Tonichka щом има течност значи има и спукан фоликул и овулацията трябва да е минала. Аз вчера като бях при доки сутринта и я помолих да ме види на УЗ. Та тя също каза, че имам течност там някъде си (забравих къде), което било от спукания фоликул. Пита ме дали ме е прерязвало вечерта, а мен предната вечер много ме боля ниско долу и тя заключи, че най- вероятно снощи се е спукал. Взе предвид и дължината на цикъла ми Simple Smile Но също така ми каза, че УЗ не може с абсолютна точност да каже кога е била ову (освен ако не ходиш да следите това на УЗ по схема). Ти явно правиш повече от един фоликул, което в общия случай ако се пукат нормално, може да ни зарадваш с близнаци Simple Smile
Бенито  Hug
Беборанка следя ти графиакта с интерес Simple Smile
Спирам, че работа ме чака  Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт