Отговори
# 585

Sellena73
добре дошла  Hug!
Можеш да споделяш всичко,което те тревожи относно бебеправенето!
Успех и късмет!

# 586
Селена, добре дошла при нас! Естествено, че ще те приемем, разбирам те. При нас също наскоро откриха проблем, но няма да се предаваме, нали Simple Smile

Момичета, днес ми е много странно .. не мога да разбера настинала ли съм, какво ми има. Снощи бях малко разстроена, но сутринта като станах ме боля корема. Сега още ме боли, но много ниско долу, също като при М ме боли и не знам от какжо ще да е. Днес ми е 12ти ден, при цикъл този месец 38 май е рано за О, но и друг път я усещам, но такова чудо цял ден не е било .. Сега се замислям, възможно ли е това да е от полипа  newsm78 знам, че е малко странно ам а.. знам ли ..

# 587
  • Лондон/Пловдив
Весе нека да видим утре Т как ще се промени , ти започна ли прогестерона . Аз мисля ,че е инцидент все пак човешкото тяло не е машина . Може да ти е било студено или в стаята да е паднала малко Т и да ти се е отразило . Ако е само 1 ден не трябва да те тревожи , ние с теб подължаваме да си вървим заедно . Много ще се радвам една от двете да повлече крак към отчетните .
Селена добре си дошла , хубаво е че се присъединяваш .Дано успееш от 1-та инсеминация .
Мамче от 2 дни се каня да ти пиша да не се предаваш мила , рано или късно ще стане . Нали веднъж си забременяла , ще стане пак . Може малко докторите да помогнат ако се налага ма няма да се отказваме .

# 588
  • Пловдив/Хихон Испания
Мамче благодаря ти, имам нужда от енергията която блика от всички вас, благодаря!!!
Кити за времето което ви чета научих страшно много, дори не съм си и представяла колко много неща са нужни за успеха....може би се надявах на чудо, след като веднъж се беше получило си мислех че ще е лесно ...но не би.
Тоито Не няма място за отказване, пък и вече годините си ме притискат допълнително  Embarassed

# 589
  • В една слънчева къща...
Весе, дано е инцидентно. А иначе ми се е случвало ако не поставя добре термометъра да отчете понижение. При съмнение може да измериш пак. Много ме успокоява също да разглеждам графики в бейбиплан-а - факт е, че с всякакви графики се забременява Hug

# 590
Селена добре дошла при нас Hug,тука е много хубаво в нашата темичка ,винаги ще намериш отговори на въпросите които те притесняват.Момичетата са много добре запознати с проблемите на бебеправеното,за разлика от мен Embarassed
Милена  Hug съжалявам за лелката,но вярвам ,че следващия месец ще бъде твоя Peace
Веси,миличка тези БТ никак не са ми ясни и нищо не мога да кажа,дано да е нещо инцидентно,и да не окаже влияние на бебеправеното .
При мене лелката още я няма,вече 3 ден ми закъснява тест не съм правила.Страх ме е да не се разочаровам Cry,но докога ще издържа незнам.
Мноооого  Hug на всички....

# 591
Бени, направи утре един тест, стискам ти палци! Praynig Дано да имаш хубав резултат, пожелавам ти го от сърце! Hug

# 592
Бенито, хайде миличка, стискам палци да ни зарадваш поне ти, че то тази седмица всички други май се изложихме и си я послещнахме гадната леличка, а имаме нужда от повдигане на духа с две чертички  Hug

Аз още съм болна.  Cry Много гаден вирус. Днес не мога да дишам от хрема и отново вдигам температура.

# 593
  • планетата Земя
benito_79 ,за теб си мислех.С такова закъснение,ако има нещо теста ще покаже.Мислиш да правиш тест?Аз бих направила.Поне да си наясно.Има тестове за бременноста,касетъчни,на Клиър по 2 кинта бройката.Щото 7 лв за Шуър Чек е много,при положение,че не е ясно колко теста за бременност ще използвам докрая.Аз съм си купила два на Клиър и чакат да бъдат ползвани.
Пиши за развитие при теб.Има огромен шанс да е станала работата и да ни зарадваш

Селена,добре дошла.Пожелавам ти да не се задържаш много и бързо да те изпращаме в отчетните

# 594
Allaya, Cherry, и аз съм горе-долу около вас - 15 ден и аз съм с късна О. ако я има изобщо и съм много объркана кога да я чакам, кога да почвам тестовете. Последен цикъл 37 - 38 дни (на 38ми и 39ти ден беше зацапване).

Веси, изчакай утре да видиш - може и да е инцидентно, може и да не си го сложила добре. От 1 температура трудно се правят заключения.

Селена - добре дошла!

# 595
Аз и двата пъти забременявам с ову към 19- 20 ден . В интерес на истината докторите казват , че късната ову не е добре защото яйцето е развалено и съм склонна да вярвам защото по принцип аз съм с ПКЯ и повечето страдащи от това или са с късна ову или без ову. Аз тъй като от една година следих имам ову обикновено сле 20 ден към 23 даже може и късна да е .

И в такъв случай препоръчват ли ти нещо? Или ще разчитаме на това въпреки късната О. да е годна яйцеклетката?

Бибо 15 ден не е късна О.

# 596
Здравейте момичета, моля ви ПОМАГАЙТЕ! Дайте си мнението по моя въпрос, че ми е спешно  Simple Smile  Последният ми МЦ беше на 16, предишният на 11, а преди това направих спонтанен аборт. Та искам да ви питам кога според вас трябва да ми е О. По мои сметки трябваше да е вчера, но си правя тестове за О и имам само 1 черта, а днес мисля че имаше и втора мнооого бледа, ама си мисля, че вече може да ми се привижда  Crazy  Продължавам с тестовете, но проблемът ми е, че трябва на 1 февруари да пътувам за 3 дни и ме е страх да не ми се падне точно тогава О и да изгубим този месец. Моля ви кажете си мнението   bouquet

# 597
Благодаря ви момичета,за подкрепата Hug Hug Hug
Последните 4 месеца почвах с тестовете още преди закъснението Embarassed и що сълзи пролях направо незнам Cry.Затова този месец си обещах ,че няма да си причинявам това.Имам даже един Шуер чек купен вкъщи ,поглеждам го и после се отказвам.Можеби ще изчакам и утре ,ако не се появи неканената в петък или най късно в събота ще препикая един тест.
И аз съм с късна овулация и 5 пъти забременях с такава.При мене не късното Ову е причина за абортите,така че не се притеснявайте затова.

# 598
Prayer Не се отчайвай! Аз предният път преди да забременея няколко пъти си изследвах пролактина и винаги беше близо до горната граница, но не я надминаваше. Последният път когато го изследвах беше със стойност към 1400  при максимална горна граница  около 600 - в същият този месец забременях с малкия. Тогава докторът ми ми каза, че една такава силно завишене стойност нищо не значи! Пролактина се влияе от много неща- стрес, бягане и бързане също могат да го повишат и какво ли не още. Ако няколко пъти се изследва и винаги е така висок, тогава може да се говори вече за проблем, който има решение  Peace Но една много висока стойност сама по себе си нищо не значи  Peace Дано да е била еднократна и следващият път като го изследваш да се успокоиш и всичко да е наред  Hug Hug Hug
Sellena73 добре дошла при нас  Hug Разбира се, че можеш да пишеш тук как да не може  Hug Но ти пожелавам бързичко да отидеш към Отчетните  Praynig Praynig
Весе това еднократно спадане нищо не значи. По принцип е редно графиката да се коментира цяла, завършена, а не всеки ден. Утре ще е пак висока- спокойно  Hug
Мамче как сте  Heart Eyes
allaya моят цикъл обикновено е между 30-32 дни, един път беше и 34. Преди да забременея си беше около 33-34 дни, че даже и на два пъти по 38  Crazy Та никога нищо не се знае - има случаи на забременели жени с много много късна овулация  Peace
Евка чакаме те да пишеш по-подробно как си  Heart Eyes
Tonichka къде си  Whistling Whistling Ако не се появиш отварям големият чипс и започвам да ям  Whistling Whistling
Chery_Mam ти за кога не чакаш? Пожелавам ти да сте хванали яйцето и този път всичко да е наред  Praynig
benito_79 много силно съм стинала палците  Praynig Praynig
Днес ми излязоха резултатите от цитонамазката и секрета- всичко е наред! Слава на Бога  Praynig Praynig Praynig

# 599
  • Лондон/Пловдив
Алая ами по принцип ако яйцето не го бива като се пукне и бъде оплодено ( малък шанс) може ембриона да е дефектен и куп други неща което пък води до прекратяване на бременността . Аз също не смятам , че моя спонтанен аборт се дължи на късната ову защото не е чак толкова късна . За мен късна ову е сле 25 ден , но пак има изключения и успешни бременности и с ову на 30- 35 ден . За мен всичко е късмет и шанс . А моя доктор точно това смята , че ову не ми е качествена като е такава късна и затова ми изписа стимулацията с която забременях от 2 месец. Само да допълня със синът ми забременях спонтанно без докторска намеса.
Нечакам към .... Хм не съм го сметнала между 10-14 ще видя как ще се вдигне Т .
Моя мъж днес е изморен и като се чухме направо си ми намекна , че няма сили за повече сърца . Дали ще са достатъчни само в деня на положителния и вчера който пак го смятам за положителен. Честно не ми се ще да правим секс по задължение като единият не добре . Все пак искам и вашето мнение ако кажете ще го нападам , той горкия ще неще няма къде да ми устой( ъм бяга по точно  hahaha)
Верче прави си тестовете нали знаеш след аборт първите месеци може да играе цикъла което е нормално . Дано все пак успеете да я хванете преди да заминеш ( и аз съм в твоето положение два цикъла след аборта )
Бенито виж за последните 6 месеца най дългият цикъл и като мине и още един ден спокойно може да се тестваш мила . С цялото си сърце ти пожелавам положително тестче и бебче на финала Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт