Отговори
# 570
Алайа, проблем е О. при много дълъг цикъл. Примерно ако е на 25-30 ден. Овулация до 20 ден не създава никакви неудобства.

Аз мисля същото, моя цикъл също е по - дълъг и като сме говорили с моя доктор, той е казвал че това не е проблем, но ако е по - дълъг тогава вече нещата са по - различни.
Еййй, хора , днес май се вкарах в някакъв филм, цял ден ме наболява корема, ниско долу , даже като съм седна и свита и направо не се търпи, дано да се случва нещо там, или най - малкото О да ми е днес , ама ще се отчетем и довечера де пък дано да уцелим яйцето.

# 571
Алайа, проблем е О. при много дълъг цикъл. Примерно ако е на 25-30 ден. Овулация до 20 ден не създава никакви неудобства.

При мен обикновено е по 32 дни, но сега точно като реших да меря и засичам и последните два месеца ми е по 36 дни, като О. е на 22-23 ден, т.е. има добра ЛФ, но все пак ми се струва късна О., всъщност то заради нея цикъла ми става по-дълъг според мен. Ох не знам.  Tired

# 572
Алая важното е да я има О,макар и късна и ЛФ да е добре   bouquet

# 573
Алая важното е да я има О,макар и късна и ЛФ да е добре   bouquet

Благодаря Прити, но не е съвсем така, ако е много късна О. яйцеклетката вече не е годна за оплождане, ама кой да ти каже колко късно "късно" е това Simple Smile

# 574
  • София
Цикъл до 35-36 дни се смята за нормален. Значи О. до 22-23 ден.

# 575
Цикъл до 35-36 дни се смята за нормален. Значи О. до 22-23 ден.

Точно така е при мен, надявам се тогава да е наред всичко и да имам качествени яйцеклетки Simple Smile

# 576
  • Бургас
Привет на всички Simple Smile.
Ще попиша малко тук, с намерението да намеря малко утеха при вас, преди да се гмурна в океана от изследвания и нерви... Таа, с пресни днешни изследвания на 22ден от МЦ, съм с Пролактин 1102 при референции - 59-613. Както ще се досетите, ми се доплака моментално. Говорих с докторката ми, но тя е малко крайна в думите си и никак не ме успокои. Пак ще правя нови изследвания, на 3-5 ден от цикъла. Та утеха дирех при вас, дано да показва толкова високи стойности от стрес. Снощи имах доста  негативни еуфории у дома и надеждата ми е, да са от това и сутринта да съм дала още кръв под стрес. Успех на всички и хубав ден Simple Smile

# 577
  • планетата Земя
Здравейте момичета,гадната лелка ме навести няколко дни по-рано  Confused.С нови надежди и сили стартираме новия месец.

# 578
  • Варна
Здравейте, милички!!!
Днес от сутринта се мъча да ви изчета и да ви пиша, но така ме е защипала работата, че все не успявам...
Миленка, като ще идва лелката по-добре да е рано, че да минава и да се мятате пак...
При мен нищо ново... днес ще пробвам да правя пак тест за О...
Гуш и продължавам да работя...

# 579
  • планетата Земя
Миленка, като ще идва лелката по-добре да е рано, че да минава и да се мятате пак...

Да,поне това.Не си изгризах ноктите в мислене и притеснение

# 580
Тоито, вчера се записах на АГ, назначи ми изследвания, които трябва да направя и след около месец да ида, преди да ида при него ще направя ехограф, че на консултации се ходи при един, а на ехограф при друг. Първо трябва да си оправя документите за личен лекар, защото именно той ще ми издаде направление за изследванията и за ехограф! Иначе на частно е много скъпо тук!Малко е сложничко, но няма как, ще се оправя. Иначе съм много добре, намалих работата малко, и ще поработя още месец някъде и после спирам! Ти как си? Не се итчайвай, знай че нещата се получат рано или късно, вярвай само! Hug

# 581
  • Лондон/Пловдив
Аз и двата пъти забременявам с ову към 19- 20 ден . В интерес на истината докторите казват , че късната ову не е добре защото яйцето е развалено и съм склонна да вярвам защото по принцип аз съм с ПКЯ и повечето страдащи от това или са с късна ову или без ову. Аз тъй като от една година следих имам ову обикновено сле 20 ден към 23 даже може и късна да е . Когато съм на стимулация е към19-20 ден което е супер . Само два пъти съм била без ову , първият път беше като пиех Вечерната Иглика  тогава моя доктор ми каза, че това може и да не химия , но не трябва да се пие просто защото съм чела някъде . Вторият път беше след аборта което се смята за нормално .
При мен овуто мина сега се започва великото чакане Т ми се повиши с 4 десети днес .
Аз имам един въпрос в деня на положителният тест чувствах голямо напрежение в гърдите и болки в яйчниците , досега не съм се замисляла това нормално ли е . Вчера също имах симптомите , но в доста по лек вариант и теста ми беше една идея по блед от предният . Въпроса ми е не трябва ли да ме боли като се пука яйцето , а не преди това newsm78

# 582
  • София
Чери, аз имам такива болки винаги около О. Не мога да преценя дали са преди или по-време на О. Все пак пукането е еднократно събитие, няма как да е в точно този момент само.

Ти какво мислиш за моя днешен спад?

# 583
  • Пловдив/Хихон Испания
Здравейте момичета, не знам дали ми е мястото в тази тема, тъй като ние ще започваме с инсеминация скоро (естествените процеси няма да ни свършат работа в нашия случай) Cry но ми се струва, че откакто ви чета като че ли ми дадохте крила  Flutter
Надявам се да не се натрапвам  Rolling Eyes и да ме приемете  Peace
Много ми е приятно да ви чета всеки ден!
Късмет на всички ни  Flutter

# 584

Да,поне това.Не си изгризах ноктите в мислене и притеснение
Много ми хареса това ти изказване, Миленка.Хубаво е, че гледаш ведро на тази напаст.Гушки и от мен! Hug
Добре дошла, Sellena73bouquet
Точно тук ти е мястото щом се бориш за бебче, и щом ти е приятно, когато ни четеш. Simple Smile Успех от мен!

Общи условия

Активация на акаунт