Визитка.ком - Да се запознаем

• 1 432
  • 10
  •   1
Отговори
Добре дошли! Hug
Това е тема за представяне. Споделете в кой клас са децата Ви и в кое училище учат. Може да напишете техните имена и рождени дни /ако не желаете да запазите анонимност/.
Напишете с едно изречение/без подробности/ дали сте доволни от училището, което сте избрал/а/ за Вашето дете.
Ако желаете, споделете за достойни постижения на Вашите деца, с които се гордеете: медали и награди от математически състезания, литературни конкурси, спортни, музикални, културни и други прояви.
 Hug

Предходната тема:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=274364.0

Последна редакция: пт, 08 фев 2013, 21:30 от Фран Джонсън

# 1
Тъй като в предходната тема имаше много малка активност през последните месеци, си позволих да пусна анкета.
Според отговорите, ще се прецени съдбата на тази тема. Hug
Аз гласувах с опция номер 5.

Последна редакция: сб, 26 яну 2013, 10:21 от Фран Джонсън

# 2
  • София
Фран - модератор! Честито!
Честно казано се учудих, че точно ти пускаш подобна тема, но после прочетох как си гласувала. Grinning
Аз съм на същото мнение! Визитката е статична и не ми дава информацията, заради която съм в този подфорум. Предпочитам да опознавам потребителите, които са ми интересни, с течение на времето, четейки постовете им.

# 3
  • София
И аз избрах номер 5. Peace Не виждам никакъв смисъл в това човек да  представи себе си и децата си в този вид.  Информацията така и ще се загуби сред страниците. Постовете на даден потребител казват достатъчно, а и в тях той регулира по собствена преценка  количеството лична информация, която е готов да сподели.

Честито на модератора и от мен. Hug

# 4
Ако трябва да има представяне - нека започнем от модератора.
По темата - опция 5

# 5
  • България
 Не ми беше хрумвало, че модераторството е повод за честитене, но явно е - тогава честито!   bouquet
За мен то е по-скоро ангажимент, вече влязох във фаза, в която ценя повече свободното време от ангажиментите.  Wink

За протокола: гласувах с 5. Когато се впечатля от някого, разбирам за него много повече от постовете му, отколкото от подобна тема.

Последна редакция: пн, 28 яну 2013, 21:13 от SofiaV

# 6
  • София и там където не се пуши
И аз гласувах с не, защото до сега казаното съвпада с моето, а и статистиката според мен никой не я отразяваше.

Може в началото на всяка ученическа тема, да се чекват дали имат съответния клас дете например.

# 7
  • В светлината на слънцето
И аз гласувах с не - не виждам смисъл от подобна тема.

# 8
  • Варна
Макар, че съм писала в старата тема, гласувах с опция пет. Наистина в този вид информацията се губи из страниците.

# 9
  • София
И аз гласувах с опция 5.
Съгласна съм с всичко казано по-горе.

# 10
Благодаря на всички, които гласуваха!
До нови срещи! Hug

Общи условия

Активация на акаунт