Кандидатстване за 1 клас в НУКК

• 132 824
  • 848
  •   1
Отговори
# 105
Броят на кандидатите е 361, видях списъците с разпределението.

# 106
Успех на всички! Това е отлично решение за Вас! Похвалете се като ви проемат

# 107
Момичета, а на коя дата е приемният изпит?

# 108
  • София
На 10.05. е.
Успех на всички, които ще се явят!

# 109
  • София
Жасмин, каква е организацията на изпита? Откъде се вземат децата? Не е ли лудница при толкова хора? Дъщеря ми много се притеснява, че няма да я чакам пред стаята, а отвън - пред входа, доколкото разбрах.

# 110
Броят на кандидатите е 361, видях списъците с разпределението.

Какво е това разпределение? Трябва ли да сме запознати с него преди деня на изпита?
А колко деца ще приемат тази година?

# 111
Организацията е перфектна и не бива да се притеснявате. Децата се извикват по групи (така , както са разпределени) и така се връщат, след като изпита приключи.

Виждам, че бройката на кандидатстващите деца е по-голяма от предходни години, така че и борбата ще е по-голяма.  Училището наистина си заслужава, заради базата, организацията и възможностите, които предоставя. Успех!

# 112
Жасмин, каква е организацията на изпита? Откъде се вземат децата? Не е ли лудница при толкова хора? Дъщеря ми много се притеснява, че няма да я чакам пред стаята, а отвън - пред входа, доколкото разбрах.

Децата се групират пред входа - трябва да знаете в коя група сте, защото ще са много (около 30) и става лудница, ако всеки започне да се суети и да проверява списъците тепърва. За всяка една отговаря отделен учител, който държи табелка с номера на групата. По високоговорител извикват групите една след друга. Носете си и бележките за всеки случай. При нас имаше и закъснели, даже не знам дали ги допуснаха на изпита. Имаше и ревящи деца, които отказаха да влязат. Така че, мой съвет, отидете по-рано, детето да се запознае с госпожата и децата, да се успокои, защото ако е уплашено и нервно, няма да може спокойно да седне да си реши задачките.

Успех ви пожелавам!   bouquet

# 113
А колко време продължава изпита? Всички групи заедно ли започват?

# 114
Здравейте, мисля че изпита е около 30-45 минути (времето за решаване на задачите).
Успех на всички утре!!! После ще пишем резултати.

# 115
За продължителността трябваше да попитате при записването, но и на самия изпит ще ви кажат. Около час беше, вече не помня. Иначе, всички групи започват заедно и свършват заедно. Училището е доста голямо, за да побере всички наведнъж, като всяка група е в отделна класна стая.
Гледайте детето да е минало предварително през WC, за да не излиза по време на изпита и да губи време (не само своето, но и на другите, защото квесторите спират да четат задачите, докато не се върне).
И най-вече спокойствие, особено от ваша страна, за да не притесните детето. Притеснението проваля дори най-подготвените деца, така че - спокойно, пък каквото стане.

# 116
Как сте  Simple Smile
Моят е доволен.
Боря се да се докопам до информация какво се е паднало като задачи Sunglasses
Някаква задача със 7-ци  Thinking

Ако разбера ще пиша. Peace

# 117
  • София
Търсене на числото 7.
Лабиринт- от зайче до морков.
Тигър със задачи, да се оградят тези, които са равни на 10.
Лист с букви, да се ограждат само КО и С А, ако са една до друга.
Някакъв пъзел със срички.
Да се оградят плодовете само.
Да се разделят полета с три линии на 7 части.

Това ми обясни, ако въобще е така де Simple Smile

# 118
Добавям да се оградят думите започващи с Т.

# 119
  • София
И щерката е доволна Laughing Излезе засмяна до уши. Макар че е имало неща, които не е направила, разделянето на 7 полета с чертите е наполовина вярно... Обаче като я питах ще ходи ли и догодина на конкурс, каза "да" Mr. Green Сега бяхме само за опит с едномесечна подготовка по едната от старите книжки. На новата стигнахме някъде до 50та страница.
Надявам се следващата година, като седемгодишна да се справи по-добре.
За мен най-важното беше да се престраши да влезе, защото две седмици само от това се притесняваше - че ще е без мен Heart Eyes Бях й казала, че учителка ще я посрещне и за мой ужас на нашата група се оказа господин Crazy Тя се стъписа и ревна, ама отиде. Сега е горда Joy

Общи условия

Активация на акаунт