Кандидатстване за 1 клас в НУКК

• 133 004
  • 848
  •   1
Отговори
# 405
Гуменките за народни танци трябва да са черни - нас специално г-на по народни ни насочи към един магазин - mat star се казва на Руски паметник, където си ги купихме за около 5 лева ...за бели гуменки до сега не е ставало въпрос:-)
По физическо дъщеря ми играе с маратонки...твърди, че са и най-удобни и не се хлъзгат....

# 406
Гуменките за народни танци трябва да са черни - нас специално г-на по народни ни насочи към един магазин - mat star се казва на Руски паметник, където си ги купихме за около 5 лева ...за бели гуменки до сега не е ставало въпрос:-)
По физическо дъщеря ми играе с маратонки...твърди, че са и най-удобни и не се хлъзгат....

Много благодаря, че се включи Jayshree   bouquet
Черни ще купим.
Мен ме притесняваха повече обувките, (от доста време е на маратонки) но свършихме бързо работа. Имаше голям избор в детския обувен на Витошка и той бързо си избра.
Остана ни несесер, пълен с всички пособия и престилка за рисуване.
Несесер хубав съм купувала на Марвел за подарък, сега дано да намеря.
Престилка май ще шием, че нещо не мога да намеря подходяща.
Както и да е, утре, след родителската ще ни станат по-ясни нещата.

# 407
Успешна учебна година!  Simple Smile

http://www.youtube.com/watch?v=-Om5cTx2jek

# 408
За танците си купихме бели кецове/от H&M/, от вас разбирам, че искат черни, днес нищо не казаха.

А за престилките - купихме от Orange center  - 10 лв./много хубава червена, с дълги ръкави и с 2 джоба, не като тези в Икеа/, казаха че са останали 3, но ще зареждат още. Фирмата дистрибутор е Пласи ООД, София, ул. Ил. Бешков 3 Б, тел. 02/8079710 .

# 409
За танците си купихме бели кецове/от H&M/, от вас разбирам, че искат черни, днес нищо не казаха.

За танците искат задължително гуменки - черни с черни подметки и връзки. Не кецове, гуменки трябва да са. Има ги по пазарите, по 10-на лв. са, както и в магазините Матстар, а Матсар има и в Парадайз център вече, не само на Руски паметник.
Горе-долу такъв тип са: клик

# 410
Здравейте!
Аз се връщам към кандидатстването в НУКК, каквато е и тема, и искам да попитам майките на приетите чрез изпита деца имаше ли допълнителна бройка деца? Въобще добавяни ли са деца, защото на първия учебен ден се вижда окончателната бройка? Много моля, за лични впечатления, а не предположения.

# 411
Здравейте!
Аз се връщам към кандидатстването в НУКК, каквато е и тема, и искам да попитам майките на приетите чрез изпита деца имаше ли допълнителна бройка деца? Въобще добавяни ли са деца, защото на първия учебен ден се вижда окончателната бройка? Много моля, за лични впечатления, а не предположения.

В нашия клас са 26 деца, толкова си бяха приети.
Нещо, което мога да споделя е, че стаите за първокласниците са много малки. Това беше първото нещо, което ми направи впечатление, влизайкит там. Те са на границата да може да се работи.
Това са моите впечатления, а предположения нямам.

# 412
Супер! Значи във вашия клас не е имало допълнително прибавяни деца, но все пак класовете са 3, нали?
Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 413
Момичета, виждам, че сте далече от задачите в последните страници, но все пак да питам. Задачата с плодовете и зеленчуците, в която трябва да се ограждат плодовете - според разделението им в ботаниката ли се прави? Защото според нея доматът е плод, динята - зеленчук, но децата от ежедневието си малко по-различно ги приемат (то и възрастните де, но това е друг въпрос).

# 414
  • София
ще чета и следя Simple Smile
Може да се окаже глупав въпрос, но каква е таксата за година?

# 415
Има деца,които са над бройката. Таксата е на месец-около 150 лв. транспорт+храна допълнително.

# 416
Това не е отчетна за училището. Може да си направите тема в Училища и набори и да си споделяте всичко. Тук пуснете линк.
Хубав ден!

# 417
Има деца,които са над бройката. Таксата е на месец-около 150 лв. транспорт+храна допълнително.

Вие това предполагате ли го или сте сигурна? Ако сте сигурна колко са децата над бройката? В кой клас? Как се казват? Моля ви, бъдете по конкретни?

# 418
Броих и ми се сториха повече. Откъде мога да знам имената им, на никое не пише на челото, че е допълнителна бройка.

# 419
"Сториха ми се", "Не знам".... Това не е достоверна информация! Дайте да коментираме реални неща, защото както вече казах, този сайт е много четен и с някакви предположения и измислици изобщо не помагаме на другите майки, които четат тук и искат да се информират. Даже напротив, объркват се..
  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт