Кандидатстване за 1 клас в НУКК

• 132 817
  • 848
  •   1
Отговори
# 660
Ana, моля, осветли ни и по задачата с прерисуването и правилното решение.

# 661
Наистина не знам.На нас, не ни позволиха, да видим работата на детето
,защото предимство имали неприетите.Моето дете, принципно лесно се справя с огледално прерисуване.Но за тази задача,каза че била много трудна ( и то  специално 2-та фигура) и едва стигнало времето.

# 662
Aз не знам решението.Моето дете, не е решило тази задача.Нещо е направило,но според мен това не е вярното решение.Има 2 триъгълника,но третото "нещо" не  прилича на триъгълник.
Колко точки имате ? Във форума се посочва голямата тежест като точков резултат именно на тази последна задача.

# 663
Доста напред е в класирането.Но, не искам да посочвам кое дете е моето.
Моето обяснение е,че или е решена случайно.
Или просто на тази "страшна" задача не се дават толкова много точки.
Аз лично за себе си-не знам и до днес,кое е вярното решение.

# 664
Не,  аз питам от любопитство! Интересно ми е "нивото" на децата, които продължават от градината.Извини ме, ако звучи като дразга.Не това е тонът. Hug

Ами детето на 1 място е от градината, също на 7, 9, 10, 16, 26, сигурно има и други в челните 20, но не ги познавам, в градината бяха 2 групи.

# 665
Доста напред е в класирането.Но, не искам да посочвам кое дете е моето.
Може да кажете над 80 т., над 85 т. - над определено число, защото тази задача е "нещото", което никой не иска да коментира докрай.

# 666
Над 85 точки.Но, първо не знам ,колко точки дават за нея. Второ дали, няма частично даване на точки за половин решение.Знам ли? A и случайно може, да сме налучкали вярното решение.
Аз също съм много любопитна за тази задача.

# 667
Над 85 точки.Но, първо не знам ,колко точки дават за нея. Второ дали, няма частично даване на точки за половин решение.Знам ли? A и случайно може, да сме налучкали вярното решение.
Вярното решение не може да се налучка. Прекалено сложна е графиката - фигурите са две - тъмен многоъгълник и по светъл правоъгълник.

# 668
Вярното решение не може да се налучка. Прекалено сложна е графиката - фигурите са две - тъмен многоъгълник и по светъл правоъгълник.

Да ,
и аз така мисля,но не знам какво е решението.

# 669
Ana, съжалявам, но това са пълни глупости. За да имаш над 85 точки със сигурност трябва да си решил задачите с най- много точки. А кои са те е ясно дори за децата.
А решението им не е случайно.
А вие не сте дори решили една от тези задачи и имате над 85 точки. Това изказване е мноого смешно.
Тук деца няма.

# 670
Детето ми е с над 85 точки и това е факт! Вече е записано.И до ден днешен не знам ,какво точно е направило с тази задача и колко точки има на отделните задачи.
Не виждам,защо трябва да лъжа!Аз също съм майка и не бих си позволила да го направя,знаейки  емоциите около изпита.

# 671
При положение, че детето ти не е решило задача, която се точкува с 18-20 точки и има над 85 общ резултат - това не ти ли се вижда странно??!!
Има само една причина да е така.

# 672
Първо не знаем дали се точкува с 20 точки.Едва ли!Ако е така,никое дете, не би трябва да я е решило.
Второ, не знам дали, моето дете не е решило задачата.Според мен-не.Ама знам ли..като не ми е ясно нито условието,нито отговора.
Трето и най-вероятно, според мен задачата не е на принципа "решил-нерешил"..т.е. или 20 точки или нищо.Най-вероято има точки ,които се дават за нещо.т.е. дали са все нещо.Всичко това са догатки.Но моля,не казвайте,че лъжа,защото нямам интерес да го правя-
исках само да помогна, като кажа,че понякога с много учене и късмет стават нещата.
P.S. Има и четвърти вариант..за тази задача да се дават 10 точки примерно.Знам ли.. рано или късно, ще научим.

Последна редакция: сб, 31 май 2014, 15:47 от ana80

# 673
Колкото и да го повтаряш, няма да стане истина.
И само те моля да не ни убеждаваш в неща, които не са така. Абсурдно е за тези задачи, предназначени да препънат мнозина, да се дават само 10 точки.
Странно, при толкова постове относно това колко точки са дават за различните типове задачи. Не си подготвена така както детето ти, излиза.

# 674
Извинявай,но и ти ми приличаш на шопа,от вица,който казва ,гледайки слона "Ей,такова животно-няма".
Да,всеки може да вярва в това,което иска.Исках само да помогна.Ако ти избираш да не ми вярваш-ок!
Да,не съм подготвена относно това, кое колко точки е( няма как да знам), хвърлих усилия да подготвя детето си.

Общи условия

Активация на акаунт