Кандидатстване за 1 клас в НУКК

• 132 931
  • 848
  •   1
Отговори
# 465

Правете си изводите какво и как за НУКК Wink

Какви изводи да си правя, това е лицей с изучаване на италиански език и култура, не лицей със засилено изучаване на математика. На всички е ясно, че резултати могат да се постигат и извън НУКК и че ако детето ти не влезе в НУКК не е краят на света.

Поздравления на детето, но не омаловажавайте успеха на децата, които все пак са се справили с приема в НУКК.

# 466

Какви изводи да си правя, това е лицей с изучаване на италиански език и култура, не лицей със засилено изучаване на математика. На всички е ясно, че резултати могат да се постигат и извън НУКК и че ако детето ти не влезе в НУКК не е краят на света.

Поздравления на детето, но не омаловажавайте успеха на децата, които все пак са се справили с приема в НУКК.

Много точно казано.   Peace

# 467
  • София
Тази година явно няма да има кандидатстващи Simple Smile

# 468
  • Sofia
 И аз си мислех, че няма кандиданстващи , успех на изпита! Ние късничко започнахме подготовката и не възлагам големи надеждии...

# 469
ако някой е ходил на място може да каже колко са кандидатстващите тази година

# 470
ако някой е ходил на място може да каже колко са кандидатстващите тази година
Предполагам под 300. Ние се записахме последните дни и съдя по нашия номер.

# 471
450, до голяма степен си обяснявам липсата на активност в темата, с това че отделната тема Кандидатстване за 1 клас в НУКК-2014 г., която отворих през октомври миналата година, беше заключена от администратор ..... е кой да споделя актуални събития и вълнения в тема  от 2013 година......Но да не си помрачаваме настроението в последните дни от подготовката. Успех на всички малки слънчица в петък - 09.05 ... денят на победата ..... много хубаво се пада тази година  .... а ако числото на кандидатурите е около 300 .... това си е доста малък брой, в сравнение с предишни години.

# 472
383 деца кандидатстват. Успех на всички в петък!

# 473
450, до голяма степен си обяснявам липсата на активност в темата, с това че отделната тема Кандидатстване за 1 клас в НУКК-2014 г., която отворих през октомври миналата година, беше заключена от администратор ..... е кой да споделя актуални събития и вълнения в тема  от 2013 г
Темата не е отчетна. Няма нужда всяка година да се публикува нова такава.
Промених заглавието.

# 474
383 деца кандидатстват.

Малко над 5 деца за място (72 деца пак ще приемат, нали?). Сериозна конкуренция отново. Успех!

# 475
Записахме се 2 дена преди крайния срок, в края на работното време и бяхме номер малко над 200  newsm78 Силно се изненадах, очаквах повече деца преди нас. И как са се записали толкова много за 2 дена!? Както и да е. Късмет на всички!!! Ще се радвам на прилично представяне, без значение дали ще ни приемат.

# 476
Успех на децата утре!
Да си покажат пълните възможности и да приемат най-добрите!

# 477
някой да каже нещо за теста - какво се падна, как са се справили децата ви?

# 478
Детето  ходи с ММ. Той каза, че всички излизали усмихнати и казвали, че е лесно  Wink
Доколкото разбрах трудната задача е била  двойно нарисувана буква Л, която е трябвало да разделят с 2 черти......, но детето не ми даде яснота как да се раздели. Предполагам да останат равни части. Показа ми нейното решение, предвид неясната задача не мога да съм сигурна. Все пак ми се струва, че не го е направила вярно.
Друга задача - картинки, които трябвало да свържат по еднакъв последен звук. Спомни си 7, вероятно са били поне 8. Куче, лъжица, слива, крава, въртолет, самолет, шапка. И тук имам съмнение, че е имало допълнително условие от типа да си подхождат. Но детето не се сеща друго. Имало някакви пунктири.
Изваждане и събиране на плодове и зеленчуци.
Лабиринт с калинка и цвете.
Правоъгълник, в който са нарисувани фигури наобратно и друг отдолу с точки, които трябва да се свържат и да образуват същите фигури правилно.
От нас толкова. Повече и по-ясна информация не можах да получа. За мен важното е, че детето отиде с усмивка, било и е забавно. Твърди, че всичко е направила и е вярно  Mr. Green  Готвих  я на доста сложни логически задачи, уви е нямало нищо от същия тип.
Пп: Сега се сещам, че "кравата" от картинките вероятно е била ТЕЛЕ и е трябвало да се свърже с КУЧЕ.

Последна редакция: пт, 09 май 2014, 13:51 от dobra

# 479
И ние бяхме на изпита. Кандидатката Simple Smile обясни горе-долу следния тип задачи: преминаване през лабиринт, огледално прерисуване, свързване на думи по последна еднаква сричка, ограждане на думи започващи с определена буква, разделяне на фигура с две прави линии, подреждане на сюжет, откриване на разлики, задача със смятане, откриване на думата КОЛЕДА. За десетата задача не можа да се сети каква е. Не сме направили огледалното прерисуване. За разделянето с двете линии твърди, че го е направила. Не успя да ми обясни нито каква е фигурата, нито как я е разделила, но е категорична, че е решила задачата.

Аз също заложих при подготовката на по-сложни задачи. Изненадах се също, че изпитът е само час. От обясненията й останах с впечатлението, че всяка задача се е решавала за време. Не зная така ли е - може да ми разясните. Ако е така - има ли значение за колко време е решена задачата?

Общи условия

Активация на акаунт