Javari.co.uk / Javari.de / Javari.fr -/място за боси стоножки/ - 44

• 36 630
  • 729
  •   1
Отговори
# 570
Ей, Крокс №8 е между 41 и 42!!! А от някои модели си е чисто 42. Гледайте американската номерация и се ориентирайте по нея, ако става въпрос за дамски де.

# 571
  • Бургас
Нинка, я кажи коя от двете марки Марел и Умни е за нормално към тясно стъпало. Моята Мирела е с извънредно тесно стъпало и съм в чуденка newsm78
Някой беше писал за едни Марел които и и аз исках да си взема за мен че са един номер големи и широки и това ме отказа. В същото време имаме няколко Умнита затворени, широки на мойта, сандали също ми се виждат широки за нейното стъпало и едни гуменетки, които са ОК за крачето и ooooh!

# 572
# 573
  • София
Нинка, я кажи коя от двете марки Марел и Умни е за нормално към тясно стъпало. Моята Мирела е с извънредно тесно стъпало и съм в чуденка newsm78
Някой беше писал за едни Марел които и и аз исках да си взема за мен че са един номер големи и широки и това ме отказа. В същото време имаме няколко Умнита затворени, широки на мойта, сандали също ми се виждат широки за нейното стъпало и едни гуменетки, които са ОК за крачето и ooooh!

Мая, със сигурност от моделите, което ние имаме Умитата са за по-тясно краче  Peace
И миналата зима бяхме с Мерел, отново си бяха за по-широко краче  Peace
А пък в сандали Уми моята изобщо не може да си пъхне крака в нормално положение на велкро лепенката  Hug

# 574
  • Бг
Гледам пак сте се развихрили  Mr. Green. Та по този повод моя любима марка  Heart Eyes Ел Натуралиста, само 3-ка,  с кода падат на 32 лири. Цена бонбон за тези ботички, жалко, че няма мой номер.

# 575
  • Сф
Benita, забърсах последния чифт от сивите Embarassed ДАно само не са малки Praynig

# 576
  • Бургас

Мая, със сигурност от моделите, което ние имаме Умитата са за по-тясно краче  Peace
И миналата зима бяхме с Мерел, отново си бяха за по-широко краче  Peace
А пък в сандали Уми моята изобщо не може да си пъхне крака в нормално положение на велкро лепенката  Hug

Нинка реши ми двоумението  bouquet

# 577
Stefoni да те питам за Umi добро качество ли са.Малко съм с резерви.Ние също сме тази година с Marell и наистина са страхотни.

Честно казано не съм взимала Уми до сега (много положителни отзиви съм чела обаче), но като модел ми се видяха сходни с Мерела, а и най-вече са естествен материал. Това ме насочи към тях. ninann доверих се изцяло на мнението ти   Wink

oki4, точно 11 номер носи сина ми, крачето му е 17см, стелката е 18 см  Peace

# 578
Гледам пак сте се развихрили  Mr. Green. Та по този повод моя любима марка  Heart Eyes Ел Натуралиста, само 3-ка,  с кода падат на 32 лири. Цена бонбон за тези ботички, жалко, че няма мой номер.

*Lilac*, ето нещо и за теб, ако не се решиш на Hush Puppies  Wink

Alexa_a, многоооо сладък модел!

# 579
  • Sofia

Е не, отказвам се вече - има само моя номер  Cry
oki4, ако не те е ориентирало това, което са писали за размерите на Крокс, утре ще измеря. Нашите са лилавите. Крокс взимам +1 Peace

ninnann, 120-140-и едни Натуралисти - 170...  Crazy Money Ох, сън вече не спя, всяка вечер завършвам в някакъв размисъл и на сутринта съм го измислила  Money Money Тъкмо ми олекне - няма повече и хоп... нов 20  ooooh!

# 580
  • София
aniK, ориентирах се. За 11 сме ,то и без друго няма 12.
Stefoni, мерси и на теб!
А за кой код споменавахте - за амазон, който е за абонамент за известия ли?

# 581
А за кой код споменавахте - за амазон, който е за абонамент за известия ли?

Да, за него, но той май е еднократен

# 582
  • Бг
Да, кодът е еднократен, но пък нищо не пречи да се направи нов акаунт и на него да се пусне поръчката. За момента действа с нов аканут номера.

# 583
  • Sofia
Пфу, дали наистина са умалени Ел Натуралиста? Нали купувахте едни боти и мненията бяха две - умалени и точни. Аз съм с тясно стъпало, при зор и 35 ми стават, но е гадно да ми опират пръстите Sad Само това би ме спряло, а и в немския амазон пише, че са умалени  Cry

# 584
Хайде де, не са последните боти на Земята! Laughing В Амазон е проблемно връщането, да беше Джавари... Ще има пак. Hug

Общи условия

Активация на акаунт