КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 754
  • 716
  •   1
Отговори
# 150
  • в малка спретната къщурка
Хули,много зле тоя Иван. Joy Joy JoyЗа първи път го срещам този виц. Joy Joy JoyСофиянки,как ми се искаше да съм при Вас. Hug Hug HugОстава ми само да ви видя как сте купонясвали,но нещо не мога да вляза.
Здравче,добре е още студентката,защото не е имала изпити.Тази седмица ще чакам резултати.Предупредена съм да не питам,защото аз нямам изпити.Като приключи ще ми се обажда и толкова.Нали съм послушна,ще изпълнявам.
Ще лягам,защото утре съм трудеща се.

Приятна и спокойна нощ!

# 151
Хули, финално ме развесели на лягане! След прасешките и дивашки веселби ...
Яге, ти нещо сериозно ни будалкаш с т.нар. твое "кротуване" в къщи, никаква те няма. Ама ще я видим тая работа ... Naughty
Маринка, как се прибрахте със сладкия Тайфун?

Благодаря на всички приятелки!
Хайде, да спите в кош всичките и да сънувате красоти и добрини! А утре да ви се случат.
 newsm51 newsm20

smile3524

# 152
  • София
Жабче, питаш за Виктория - добре е, напредва в развитието и то много успешно. Естествено не като другите деца, но това което ние виждаме, е просто прекрасно. Майка и се е отдала единствено на нейното лечение, ако мога да се изразя така. Изучи офталмологията, неврологията и рехабилитациите. Ефект има и то страхотен. Вики вижда с едното око, движи всички крайници, контактува с нас, казва доста думички вече. Постоянно вика баба си точно в 9 сутринта, защото знае, че тогава започва скайпсеанса. Баба се появява на лаптопа и Вики е спокойна. Даже много често напоследък си се забавляваме двете сами, докато мама си свърши работата. Ученичка е в училището за слепи Луи Брайл.
Другите две, за които не питаш и с които аз СЪЩО много се гордея, учат. Голямата кака, която е лудо влюбена във Виктория, тази година завършва училище по изкуствата и вероятно с пълен отличен. Малката кака влезе, пак тази година, в училище по туризъм и се учи много добре.
Не споменах голямата си дъщеря, която на дърти години продължава да учи - трета магистратура.
Абе луд умора няма, нали ?
И за да не помислите, че не уважавам зетьовете - бачкат, та ушите им пукат  Joy Joy Joy
Баба им си гледа болното здраве, обгрижва съпруга си и се радва на спокойствие.
Вероятно знаеш, че финансовата криза ни засегна по най болезнения начин, но мисля да се справим и сега, дай боже !
Не писах години наред - ето сега наваксах !!!

Последна редакция: нд, 27 яну 2013, 22:33 от Хули

# 153
  • София

Ето съм. И аз да се обадя. Здравче, прибирахме се бавно, защотоь както знаеш на юнака му се играе. Та се спирахме тук и там, дивихме се на цяла дузина багери, валяци, трактори и тям подобни машини.  Laughing

Момичета, часовете в Дивака минаха неусетно в приказки. Момчето се появи почти в края на срещата, та затова беше относително кротко.

Гледам, че говорите за прасешки погребения. И аз имам смътен спомен, че съм присъствала като дете, но не е приятен. Иначе пресно свинско никак не е лошо. Но, и без него поминуваме.

Хули, радвам се, че Вики има голям напредък. А другите ти внучки много големи, не знаех, че имаш толково големи внучки. Да са ти живи и здрави всичките и все така успешни!

Мили мои, споменати и неспоменати желая ви лека да ви е нощта!

# 154
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Хули , браво на Вики , браво на мама и баба и всички! Hug
Страхотно е , че детето напредва. Все по-добре да става , дай Боже.  Heart Eyes
Живи и здрави да са внучките. Те големи госпожици , не знаех нищо за тях.  Blush
Живи и здрави да са всички и вие с дедко покрай тях.  Grinning
А вица сефте го чувам , чак да му завиди човек на Иванчо.  Mr. Green

Утре има задачки сутринта да свърша , ще ставам раничко - има , няма 8 часа.  Laughing
Та ви казвам ЛЕКА И СПОКОЙНА НОЩ!
И УСПЕШНА НОВА СЕДМИЦА!

# 155
  • София
Разгледах снимките. Влади ми се струва пораснал от декемврийската среща.
Чета, че всички питате за Яжка - нали винаги по избори и тя е ангажирана.
Предолагам, че затова я няма днес.
Хули, браво на внучките. И браво на вас с деди, нали от вас е започнало възпитанието.
Лека нощ и от нас с Пламен.

# 156
Лелеее, как ви изпуснах.
Аз се ,,забатачих'' Simple Smileв ,,дебрите Интернетски'' ( сега ми се е паднало -да си чета, да си четаааа, колко обичам така) ама ми се доспа.
А пък вие каква ,,свинска'' дискусия сте  зачекнали,мале  мила. Не ги обичам тези работи- нито да гледам, нито да ги работя, нито да ям. Купувам си от магазина едно килце за готвене-чиста работа, като го изядем пак.

Мамси, Клодиа  - палците ми са стиснати утре за вашите дъщерички.  Да е леко, успешно и да минава бързо-и за двете  момичета важи.

Шпунци,  ти уж на децата да помагаш,  а да не легнеш и ти болна. Гледайте още в началото да пресечете вируса.

Хули, вица ти е трепач, разрешаваш да го пусна в ,,употреба'', нали? Simple Smile
Не те познавам, но се радвам за децата и внучките ти. Дано и за напред да са твоята радост и гордост, няма по-хубави моменти от тези за една майка и баба.

А доста хора ми прави впечатление, че не са се появявали на ,,последните страници'' -днес, а някои и вчера. Липсват ми Яжка, Дидиа, Танита, Янчето, Ега-Мега, Дидимити, Роси, Каролин , а и други сигурно, но в момента не се сещам. Как сте днес, момичета?  Обадете се, когато можете.

Някои сигурно са ангажирани с изборите, сега се сетих, че Росето беше писала, ама пък толкова е ,,рехаво''  днес newsm78

Край - и аз като Хули да кажа, че днес надминах себе си. Wink Simple Smile на страница по няколко пъти пиша.
За да не ви досаждам, от утре влизам в график, по мнение на страница или през страница ( шегувам сеее).

А сега на всички вилека нощ с благодарност, че бяхте с мен виртуално и в действителност в този  мой малко нервен и притеснен ден!
Бих върнала жеста ви, стига да мога и да ме допуснете до вас, когато имате нужда.

Лека newsm46 smile3524

П.п - И този път няма да мина без послепис - 3 публикувани отговора докато пиша, само така.
Публикувам, изчитам и спя, то вече почти спя-само половин оченце ми гледа  Wink Simple Smile

# 157
Добро утро и хубав ден, спящи красавици/ Wink Heart Eyes babydust7 babydust7 babydust7

Пожелавам ви един ден различен и по-хубав от предишните, пълен с приятни изненади и много усмивки. Леко начало на новата последна седмица от първия месец на годината.

Макар, че на вън е още тъмно и мрачно,  с малко фантазия можем да си мечтаем, че му се види края на зимата и ,,мирише'' на ПРЕДпролет.

Топли прегръдки от мен.

# 158
Добро утро  готини.... !!! Hug Hug Hug
Днес на мен се пада да поднеса кафето.... Laughing

Вече от днес си влизам в ритъм.....
Много претоварена програма тези дни.....
Снощи си легнах рано след изборите и вече съм свежарка  Laughing
Изпивам си кафето с вас , душ и бегом към залата за фитнес , че тези дни се уляхме от ядене и пиене.
Виждам ,че софийските момичета вчера са си спретнали срещичка. Браво !!! Снимките не съм ги гледала , но след малко ще ги видя.
Няма да  ви споменавам поименно , че времето ми е малко в момента.
Ще пиша по -късно през деня и тогава ще ви обърна повече  внимание !
Клодиа,  Hug newsm10 newsm10 newsm10 Всичко да е леко и нормално.! Споко мила , всичко ще мине.
Мамси Hug newsm10успех на дъщеря ти !

Прегръдки и целувки от мен !
Прекрасна и успешна седмица !
  love001  love001 sun sun sun sun lovekiss lovekiss lovekiss

# 159
Добрютруууу!
 morning
Чудесно осъмваме днес: с голямо писмо от Хули с хубави вести!  fingerscrossed flower - детенцето!   bouquet за мама и баба!
Клодиа както се спотайва вчера ..., а?  preggo  ylinfant
Мамсиfingerscrossed
Роси, мерси за кафенцето! Знаете ли, че се научих да пия кафе под душа? Само дето още не съм пропяла на това място - за ужас на околните  bowuu
Хайде, днес на всички ви да се пее  newsm68

Как пък няма емотикони за песни и за музика... Хей, администратори  Naughty
Обаче имало прасешки емотикони, пък снощи никой да не ги употреби, най-вече аз  newsm78

# 160

Здравейте, красавици! Hug
Който рано ляга, рано става! Laughing
За втори път ми се случва в последно време в 21 часа да ми се спи!  newsm78
Или остарявам, или е от възрастта!  Joy

Вчера не ми остана време да седна пред компа!  typeuu
Първо си поспах до по-късно, че през седмицата все задачи имам, после яхнах прахосмукачка, стирка, праха да избърша........., после отидох да гласувам, после дойде племенника, на сестра ми големия син, прегледа ми компа, имал вируси, после си поръчахме "китайско", ха да вечеряме..... и когато към 21 часа всичко приключи, на мен ми се приспа! tooth
Може и да е от възрастта! newsm78

Младежта спи, нали днес не е учебен ден, за да не ги събудя си стоя кротко-кротко, само си проветрих стаята и седнах пред компа! hahaha
За закуска ще им приготвя "принцеси с кайма", като станат ще ги изпека, да са топли, за обяд имаме от "китайското", то големи порции, голямо нещо, не са стиснати тези китайци, добре пълнят чиниите/демек кутийките за дома/! Laughing

Софиянки, видях снимките, чудесни сте! Heart Eyes Hug

Хули, радвам се че сте добре и на резултатите при Вики! Все по добре да сте!  thumbsup

Джили,  Hug !

Клодия,  thumbsup!

Мамси, успех на щерката!  thumbsup

Как искам да ви изброя всички, да ви прегърна, но за да не пропусна някоя, че после да се ядосвам, ще ви пожелая ХУБАВА СЕДМИЦА! thumbsup
Няма страшно, вижда му се края на Януари, остава да избутаме и късия Февруари, Баба Марта колкото и да се пеняви, все пак ще донесе Пролетта! Laughing

Вече компа ми е доста по-бърз и не ме нерви! hahaha

Чао, до после! bye

# 161
Добро утро!!!

Цитат
Клодиа, както се спотайва вчера ..., а?   
  Joy Joy Joy

Неее, тука съм  Mr. Green Mr. Green , но нямам вести поне за сега ...

# 162
  • Русе
 Ето съъъм!
Още съм в Русе, нали вчера правихме рождения ден на Криско, но по едно обедно време ще си ходим. Добре, че почиваме днес! Ето малко снимки, за тези, които не са ги видели във фейса:

http://qnka1956.snimka.bg/family/vnucheta.254854.29568365

Като си отида в Кубрат ще разгледам и снимките от вчерашната среща и ще пиша повече, че сега не съм чела назад. Само се обаждам и ще пишем домашни с Криско!

Малеее, писала съм под прикритие! Joy   И защо не ми е активен линка newsm78

# 163
  • в сърцата на любимите ми хора
Добро утро, добър ден!
Докато се натуткам и то половината ден си минал. Благодаря на всички за пожеланията за щерката - дано мине и този зор  Praynig
Роси, мерси за кафенцето  Hug Как мина референдумът? Сутринта слушах, че отново някакви опашки са се заформили при предаването на чувалите  Mr. Green Как беше при вас?
Янче, много сладки внучетата Да са живи и здрави!
Клодиа, имаме ли новини? Аз миналата година бях на твоето "дередже" - десет дни бях в непрекъснато очакване, а днес, а утре - ама юнакът сам си решава кога да излезе. Както казваше лелята: Ще излезе направо за абитуриентската си вечер  Joy Важното е всичко да мине нормално и бебчо да е жив и здрав  Praynig
Хули, радвам се за Вики - дано все така да вървят към по-добро нещата. Да са ти живи и здрави и каките, да те радват и гордост да ти носят. Нали за тях живеем  Hug Поздравления за голямата дъщеричка - тя направо си е героиня   bouquet
Джили  Hug И за всички неспоменати приятелки тоже  Hug
Пак се увлякох ooooh! ама ... карай  - ще ме четете, какво ще правите  Embarassed

# 164
Добър ден момичета! Hug
Роси мерси за кафето Heart Eyes
Приятна седмица на всички!  bouquet

Мамси стискам палци за дъщеряти  Flowers Four Leaf Clover fingerscrossed
Янче много хубав рожден ден   party006 newsm35
Клоди чакаме бебо Laughing
Хули, да са ти живи и здрави внучките и много да ви радват  remybussi
Танче друго си е с по-бърз компютър Laughing
Джили,Здравче Hug
На всички желая хубав ден и успешна седмица!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт