КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 754
  • 716
  •   1
Отговори
# 165
Привет девойки Hug

Софиянки мили видях ви на снимките и ми домъчня че не съм и аз с вас. Sad

Хули,от сърце се радвам  за постиженията на Вики ,  също и на каките,а да не говорим и за майките им Да са живи и здрави и все така да се гордеете с успехите и постиженията им. newsm10 newsm10 newsm10

Мамси, за дъщеричката ти fingerscrossed fingerscrossed fingerscrossed

Ние се гледаме с малкия- той с разстройство, аз с проклетата кашлица.Днес  бях си начертала да ходя до лекарката да си вземам лекарствата , но малкия като не е на училище ,няма как.Сега седим и си правим уроците от вчера и днес, но очите му са повече в плейстеишъна , в момента съм му "сърдита", та дойдох да погледна Simple Smile. Вече от един час ми стои полунаписан текст, да привършвам, че май му дойде мерака да седна до него и продължим.

Хубав ден на всички ви, девойки.Успехи с каквото се захванете.

# 166
  • София
   Здравейте,момичета!
   Два дни имах проблеми с нета.Трудно влизам и не мога да побликувам. Днес реших да изключа всички възможни кабели от мрежата и сега след 5-6 часа се оказа,че проблема е решен.Само да видя,дали ще мога да побликувам.
   Хули, много  са хубави новините за Вики! Да има все по-големи постижения! Браво и на другите ти две внучки! Аз се възхищавам на дъщеря ти,смела и борбена жена! На кого ли прилича?! Hug Hug
   Клодия,още няма новини при теб.Знам какво ти е.Аз съм също така.При нас не се знае кога и как.Не смея нищо да питам,само треперя и се моля.Но,да вярваме ,че всичко ще бъде наред и добре!
   Каролин,бързо да отминават неразположенията при теб и малкото дяволче! Hug
   Момичета,отивам да видя снимките от срещата!

# 167
Здравейте девойки млади!

Няколко дни бях на място дето няма интернет, затова едва сега се обаждам. Да са ни живи и здрави рожденичките и малкия рожденик!  newsm59

Янче, много хубави внучета и много хубава домашна торта. Ти ли й беше майстора? Да кажеш рецептата, откога ми се е дояла обикновена домашна торта! С тези модерните купешки торти остана само вид, пък вкус никакъв.

Да се похваля и аз - малката щерка и гаджето й решиха да се вземат. Та, ще ставам още веднъж тъща  Confused Важното е, че момчето е добро, от три години са заедно с щерката и много добре се разбират. От нас остава само да им се радваме отстрани, пък те си знаят най-добре. Ще подпишат брак самички, пък на лято ще правим сватба като мине сесията на девойката.

Клодия, стискам палци за бебчо. И аз се пека на твоя огън, че и ние чакаме второто бебе на голямата ми щерка. Първото реши да се роди седмаче, та сега треперя всеки ден и второто да не направи така. За мен всеки ден, в който бебо си стои на топло вътре е голямо постижение.  ylinfant

Желая на всички една прекрасна и успешна нова седмица! И , ще ми позволите една малка закачка с идеята да не се претоварваме с работа, защото:

на български: СТАРАНИЕТО е погубило повече хора, отколкото МЪРЗЕЛЪТ.

# 168
Ехооо, къде сте?

# 169
  • Кубрат/ Пишурка

Веси, зетчето е майсторът на тортата! Той прави всички торти за тържества. Не е сладкар (монтажник е), но обича да се занимава с това.

# 170
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Добър вечер , момичета!  bouquet
Аз свърших работа , после премерих за сетен път улиците ,
посетих две кафетерии , през магазина да взема нещо сладичко
да хапна и цоп у нас си.  Mr. Green
Янче , много е пораснал ергенина. Пу пу  Hug
Зетя майстор , браво на него.  Peace
Мамси , има ли резултат от палците? Grinning
Веси , честито мила. Живи и здрави да са децата. Много любов и щастие.  Heart Eyes
Айде чао за сега , че банята ме зове.  Laughing
Утре пак хаймана , пазарен ден е тук и ще метам краци по пазара ,
та да съм чиста и приветлива за утре.  Mr. Green
На всички неспоменати  Hug Heart Eyes Hug

# 171
Добър вечер момичета... Hug Hug Hug
Янче Hug видях ви снимките. Големи сладури са и двете ти внучета. Бъди щастлива с тях , много да ви радват. Сладури.... Hug Laughing
Галена Hug , на патерици , честит рожден ден на Криско ! Здраво и щастливо дете да е ,с много късмет и успехи в живота !!! Hug
Веси Hug честита ти радост ! Това да се слуша! Живи и здрави да са младите и много да се обичкат!
По повод , че ставаш пак тъща , ето един виц :

Началникът на полицията се обръща към новопостъпил полицай.
- Като новобранец ти, Петров, ще се изправиш пред някои трудности. Например какво ще направиш, ако тъща ти извърши престъпление и се наложи да я арестуваш ?
- Ще повикам подкрепление. Laughing Joy

Кари Hugкак сте , пооправихте ли се? На малкият мина ли му разтройството.С диета ще му мине най- бързо... Ти как си с кашлицата? Има ли вече примирие с малчо... Laughing ?
Софийски момичета видях снимките... Прекрасни сте... ! Маринка.... много е сладичък Влади и като съм го гледала по снимките , наистина е пораснал... Grinning
Хули Hug не те познавам , но ти пожелавам успешно възтановяване на Вики ! Възхищавам се на дъщеря ти за упоритоста. Ето че положените и усилия имат възнаграждение. Да ти са живи и здрави и другите внучки. Много радости да ви доставят.
Клодиа  Hug, стискам палци мила ,като майки всички знаем какво е като си в очакване. Моят внук се роди изневиделица в осмият месец без да очакваме . Тогава пък какво притеснение беше. Ето че порасна голя мъж е вече. Всичко ще мине... по живо по здраво и с лекота да е !!! newsm10 newsm10 newsm10
Мамси Hug как мина изпита ма дъщерята ? Не остана и бебчо ще ти гостува...., каква радост е това за баба. Представям си в какво  очакване си...
Танче Hugкак си мила ? Разбрах , че вече компютъра ти е бързак... Laughing , а моят кога ще стане , един Бог знае.... Добре , че е на Ивайла лап топа.
Здравче Hug Laughing много ме озадачи с новият ти навик да си пиеш кафето под душа,.....Сподели как го правиш , та и ние да пробваме , защото аз мога само да пея.... Joy
Иви Hug , Нелка Hug  love001  love001
Джили Hug,Айша Hug  love001
Жабче Hugкак е диетата ? Много се мисля за твоята диета..... Laughing newsm78
Знам , че много момичета ще пропусна и все някой ще ми се обиди , но да знаете не е умишлено.
За това не обичам да изреждам поименно ,че сме много и като се изтърве малко матриал
непрочетен, ще има пропуск ...
Аз още не мога да се отърся от емоциите тези дни.
Много дадохме на душата и ме е страх да не си върнем килограмите.... Joy То цял живот все трябва да съм гладна ..... hahaha Оправдание......за успокоение на съвеста... hahaha

Да ви се похваля , късметът от новогодишната баница ми се сбъдна- почивка в чужбина. Децата- големите ми направиха подарък на юбилея ,,едноседмична почивка в Турция заедно с деди двамата . Внуците пък ми подариха ваучер за тридневна екскурзия   в Истанбул през юни. Приятелите ми подариха ратанов шезлонг, но страшно удобен ,да се глезотя на вилата пред басейна hahaha JoyТа така похвалих се , дано не съм ви досадила...

Ох.... цял ферман написах и ще спирам....
Приятна вечер на всички споменати и неспоменати приятелки !
  love001  love001  love001  love001 newsm24 newsm24 cheers 55 55 55 Kissing Heart lovekiss

# 172
Роси , честити ти подаръци. Hug
Живи и здрави ще разказваш лятото , пък и снимков материал
да предоставиш.  Grinning Браво , много се радвам , Роси!  Peace
Диетата върви , добре се чуствам , че все съм се наяла , де , гладна не ходя.  Crazy
Другиден ще яхна кантара да видя колко кг. съм свалила след четвъртата четворка ,
демек след 16 дена ядене и водопой.  Laughing До 12-тия ден бях -4кг, доволно.  Peace

# 173
  • София
Веси, честит зет като мед! Да се разбирате и да се уважавате.
Роси, много хубави подаръци. Чак ми се прииска и аз да имам юбилей и много гости. Искам, ама няма.
Каролин, оправи ли се малкия? Може да му дадеш брашно, размито с водичка.
Поне при нас спира рядкото щастие. Неприятно е, но и без него не е розово положението.
Жабката, помощ! Колежка прави 90 дневната, уж я спазва стриктно. Други ден ще имаме почерпка за рожден ден на друга колежка. Ще има сладко, солено, алкохол - всичко както се полага. На нея тогава и се пада ден за варива и се чуди какво да яде. А не иска да се разбира, че е на диета.
Аз и казвам да си смени дните и да кара въглехидратен - да си подслади.
Но тя не иска да разменя дни. Та да ни посъветваш какво мислиш.

# 174
Айша, ето какво може колежката ти да си хапне :
    Постни сърми
    Ризото (може и с гъби)
    Пълнени чушки (без кайма)
    Яхния от картофи
    Яхния от ориз
Незнам дали става за пред хората newsm78... Laughing
Жабка може и друго да допълни ......
И твоето време ще дойде да си юбилярка.... Laughing, здраве и живот да е.....,няма къде  да избягат годините...  Laughing
Жабче Hug до сега четох за 90 дневната и сигурно ще я започвам , но дано издържа 90 дни . Сега навивам и деди  ,че така ми е по лесно като сме двамата. Той нещо не се съгласява , макар че има нужда много, но... ще видим......
Много добре , за 12 дни 4 килограма...

Лека нощ !!!

# 175
  • София
Роси, благодаря. За рождени дни обичайно черпят с чипсове, сладки и солени бисквити, салам, кашкавал, хляб, бонбони и реки от алкохол. Та няма как да извади картофена салата или сърми. Затова я карам да смени деня на въглехидратен и така няма да бие на очи, че не яде.
Иначе аз на теория съм професор по тази диета. На практика - при мене не действа.
Лека нощ от нас.

# 176
Роси , то пак ще си хапвате готвено с изключение на плодовия ден.  Peace
И дедко ще дръпне с килцата повече от теб. Мъжете много по-бързо свалят килцата.  Grinning
Айша , принципно не е редно и да размества дните. Но , айде и аз съм разменяла първия път ,
пък пак 25 кила смъкнах. Да кара въглехидратен два пъти. Демек в деня на варива да си е въглехидратна и следващия пак и т.н.  Peace Алкохол обаче цък , само водица.  Laughing

# 177
# 178
  • Пловдив
Ето ме и мен тук ! newsm44 newsm68
Да не се чудите !

# 179
Добро утроо!
Мразовито при нас -  с мъгла и скреж плюс 30 см сняг.

Роска - благодаря за кафето Hug Hug
Наистина чудесни подаръци си получила. Ще се "поразвееш" малко из странство Hug

jb66 - ами учудих се?
Пропуснала ли  съм те, или  си съвсем новичка?

Бягам ,че задачките ме притискат.
На всички много Hug Hug и приятен ден Hug

Общи условия

Активация на акаунт