КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 755
  • 716
  •   1
Отговори
# 180
  • София

Добро утро, добро утро!

Реска, не го пропускам кафето за нищо на света. Просто първата ми ребота е да си сложа кафеварката на котлона.  Joy Благодаря ти! И, честити ти подарци! Хубави подаръци като за юбилей! Браво на децата, ще ти доставят истинско удоволствие!

Девойката с неразбрана абривиатура, подозирам една кампазанка, ама знам ли, ти ли си, не си? Я, се представи, моля, повечко, че наистина се чудим...  newsm78

Янче, само аз ли не видях никакви снимки. Къде да гледам във фейса?  newsm78

Жабче, винаги съм казвала, че си нашата гордост с диетите и постиженията след тях. Защо не всички, еле аз, не мога като теб?  Hug

Веси, честито ти ново попълнение в семейството! Да се уважавате и тачите със зетчето! А на младите щастие и любов!

Кари, как сте у дома? Оздравявате ли?

Шпунци, а вие? Грипът прескочи ли ви?

Мамси, с дъщерята всичко е о.к. надявам се?

Гъбче,  Hug

Хубав вторинк и повече слънце ви желая, любими!

# 181
  • София
 Добпро утро прекрасни.
Галето от Пловдив си е сменила ника.Писала е във фейсбук затова.
 Маринче,засега държим фронта,даже децата днес са на ДГ,че издивяха  у дома.
 Роси да си ползваш подаръците със  здраве. Ти го заслужаваш.
 Кари свари кори от нар и да пие отварата.

# 182
Добрутро девойки Simple SmileБлагодря за кафето, което сега сръбвам с кеф.

Първо на Роси да честитя подаръците, страхотни са всички.Със здраве да си ги пропътуваш и помързелуваш Mr. Green

На Весела честито ново попълнение, да се разбирате и уважавате!

За нас със малчо, днес вече е на училище. Преди два дни Мая мисля че  ме беше питала за колата(кока кола).Поради съдържанието на въглен се препоръчва при разстройство, а и децата с удоволствие я приемат, да не се обезводнят. Банани също е добро средство, но нашите ги  третират като лекарство, с мръщене.
Аз си направих от илача с джинджер, лимони и мед.(Джинджер аз бутам навсякъде където може, особено в бульоните.Винаги имам във фризера.Или купувам корен и си го разделям на търкълца или купувам готов замразен на кубчета.)Получи се нещо като сок с филийки лимон newsm78.На меда не съм хич почитател,съответно и познавач, но си мислех че би трябвало да стане един вид желе, а не сок. newsm78 newsm78 newsm78.Нейсе, наливам се с него, дано избегна тежката артилерия от лекарстава. Миналата година при поредната атака трябваше накрая да приема стероиди че да ми мине. #Cussing out

Не питам за бебчо, защото когато реши да дойде, всички ще чуем Hug Praynig

За  Ето ме и мен тук
Да не се чудите ! newsm44 newsm68
подозирам една дама от страната с белите мечки Joy

Днес на обед се срещаме колежки и колеги (ежземесечната ни среща) в едно заведение близо до нас та бързам да си оправя нещата в къщи, а сега забелязвам навън един як дъжд Shocked Shocked Shocked.То през нощта бяха едни пукотевици, ужас, но сега "кротко" се излива Mr. Green

За сега ви оставям мили момичета, всички без изключение,като ви желая приятен ден Hug Hug Hug

# 183
  • София
    Здравейте,здравейте!
    Влизам и се оглеждам,но още няма нищо...ново!Нищо,ще почакаме!
    Роси,Гали,благодаря за кафето и чая!И аз съм с кафенце сега с вас.
    Роси,честити подаръци.Чудесни са,децата добре са го измислили.
    Шпунц,Кари, радвам се,че дечицата вече са добре.Кари,избягвай алергените,ако са ти известни.Като те чета си мисля,че може да е влагата.Струва ми се,че се оплакваш все около дъждовете.При мен определено е така.
    Джинджифила никога не съм го опитвала.Все си мисля,че има силен аромат,а аз избягвам ароматите заради астмата.
    Янче,аз също не намерих снимките.Но видях една друга и си спомних за това дето ни каза в скайпа.Мисля те,да знаеш!
    Маринче,видях Владето на срещичката.Много е променен,вече си е едно голямо момче. А вие всички сте чудесни! Hug Hug Hug
    Жабче,ако не те затруднява,моля те,пиши какво ти е менюто всеки ден.Дано да открия,че не е трудно и да започна и аз.Иначе се чудя дали да не започвам Дюкан.
    Аз излизам малко по магазините.Ще обикалям бебешките и после ще мина да купя зеленчуци.
    Приятен ден!

# 184
  • тук и там
Добро утрооо!
Роси,Гале,благодаря за кафето.В момента си го пия.То ми е първото нещо,което правя сутрин.Междуввремено сложих тенджерата под налягане с боб,от вчера имам зеле със свинско,ще ги омеша и във фурната.Роси,щях да пропусна да те поздравя за хубавите подаръци,които си получила за юбелея.Браво на децата.
Веси,честит ти зет-Да се обичат младите,да са щастливи,че и ти покрай тях да си щастлива.
Янче,прекрасни сте,а децата много доволни.
Фури,Ели си знае работата,умно ти е момичето,няма грешка,така че не питай много.
Айша,винаги интересно пресъздаваш случките около теб,все ми е смешно  и забавно да те чета.
Хули,много,много се радвам за напредъка при Вики.Понякога съм си мислила за нея,но не се осмелявах да попита.А  и другите ти внучки са прекрасни.Да са ти живи и здрави.А вица ти е трепач.
Кари,дано нещата днес при теб са по добри и приятна среща с колежките.
Шпунц и около теб хубави новини.Щом децата са добре и ние сме добре.
Дидка,какво става с тебе?
Маринче,как е Владенцето.Добре си се разходило детето след срещаща софийска гореща.
Днес ви пиша с насроение и дори забравих какво още щях да пиша.В понеделник оперираха щерка ми-разширени вени на единия крак.Лека е операцията,но все пак си ми беше голямо притеснение.Днес я изписват.Всичко минало успешно.
Яжке, приятни покупки.
Варненки,прегръдки, а и на всички останали неспоменати.
Ще завърша с една мисъл на Здравчето,която много ми хареса.
Хайде,днес на всички да ви се пее.

# 185
Добрутро!  coolcool
Роси, Гали, живи да сте с напитъците! И двата ги пия в момента, ей Богу. Чаят свърших, започвам с кафето. Апод душа го пия многоо просто - на лавичката край душа. Протягам ръка, сръбвам и т.н.
Лелиии, гръмнали Баретата, Златомир Иванов  #2gunfire, ама не се знае мърда ли още. Сори, за тез не мога да проливам сълзи. Пред съдебната палата.

Пак ще пиша после.  Hug

# 186
Здравейте,ранобудници!
Роси,Гали мерси за кафето!Днес кафето е Пловдивско Laughing
Роси честито ти подаръците,тази година ти се пада толям релакс и пътешествия, Hugзаслужаваш го след като си отгледала и възпитала такива прекрасни деца newsm10
Кари дано да ти помогне илача и на мен ми дращи гърлото и аз направих от него и го почвам Grinning
Мими бързо оздравяване на дъщеря ти thumbsup
Яжка приятно пазаруване Simple Smile
Веси честито да се обичат и уважават    bouquet
Кари дано се разминеш с  болестта wavey
Маринка в профила на Галена има много снимки от рожд.ден  Party
Шпунц,Гъбка приятен ден   wavey
Пожелавам ви усмихнат ден! Heart Eyes

# 187
Добру утру и от мен  Simple Smile

Бебе няма, ама толкоз "баби, лели стринки и лелинчовци звънели, и така изнервили щерката, че вчера чак на мен се отрази нервата и  Laughing Laughing Laughing

Ми то почти 10 дни чакане как да е ...а и тя взела че казала на всички кога и е термина и сега всички са много загрижени за бебето ... защо ли не му се ще да излиза .
Днес е на контролен преглед при лекарката и, и ако тя реши ще я вкарат в болницата.
Мойта, обаче се ядосва че щели да и сложат система и да и предизвикат раждането...
Викам си да не си е объркала с един месец термина  Thinking , но то не го слагаш на ръка, че да знаеш кога...
Макар, че с мъжо последното го правихме на шега и знаех точната дата кога ще се роди  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И така оплаках се  Joy Joy Joy

P.s. Как ви е фейса? Моя нещо не ще да зарежда, а ме сърби устата да си начеша крастата с новинките  Mr. Green Mr. Green Mr. Green от клюкарника  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 188
Ох, Клоди, зор! Душевен. Но пък преносените бебета са с по-висок коефициент на интелигентност. Тъй, че има да ти вика на 3,5 г. "Ти нищо не разбираш от моя живот. Аз сам ще си преценя."  Joy hahaha Joy
Девойки, дайте акъл къде да купя на Сладуна спестовна касичка - не-скъпа и нечуплива?  Money Умира за жълтите стотинки.

# 189
  • София
 Здравче касички сладурски гледах в Джъмбо. На баба спестовника.
 И нашата мома обича да събира парички ида пеем Намерило момиченце мъничка паричка,навело си и взело във своята ръчичка. Елинка,елинка хубаво дете..... и т.н

# 190
Мерси, Шпунц! Как сте вие?

# 191
  • в сърцата на любимите ми хора
Момичета, влизам да почерпя за изпита - минал е успешно, остават още 4  Mr. Green в четвъртък е следващия. Да стискате пак палци, че с ваша помощ е по-леко  Hug

Клодиа, няма страшно, то при тази работа не решаваме ние, а малчо. Не му е дошло времето още. Гледайте да не изнервяте мама с много питанки, че трябва да е спокойна за великия момент  Praynig
Мимка, за дъщеря ти  Hug и бързо да се оправя.
Весела, честита радост. Да са живи и здрави младите и дълги години да се разбират и да се обичат!
Да се похваля - от днес съм на диета, 90-дневната - едва се реших, ама да видим докога  Mr. Green За сега издържам  Joy

# 192
Въобще мисля днес да не се обаждам... а може и утре да е така... за да не я дразня и аз  Laughing Laughing Laughing

А аз питах, имате ли проблеми с фейса. Имам чувството че някой ме е забранил  newsm78 Като си изчистя кеша влизам само на моята страница, но като реша да видя новините от всички, независимо къде ми изключва  newsm78
На кого му направих мръсно  ooooh!
Е`га ти идиотите
Във всички други сайтове си влизам с максимална скорост  Peace

# 193
  • тук и там
Мамси,браво на щерката.Все така успешно да взема изпитите.
Клоди,аз още съм новак във фейса.Отскоро се запалих,научих се само да коментирам,но друго не умея още.Сега се обучавам.Съжелявам за проблема,но може да е временно.

# 194
Мамси честито на щерката,само така! newsm10
Клоди,голямо притеснение е, но бебчо си знае кога да дойде Grinning За фейса  при мен всичко е окей,може да е нещо временно :lol
:

Общи условия

Активация на акаунт