КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 755
  • 716
  •   1
Отговори
# 195
Момичета ,ха здравейте пак !!! Hug Hug Hug
Мамси Hugпоздравления на дъщеря ти за изпита ! Всички да си ги вземе без проблем !!! newsm10
Клоди Hug виж си настройката на профила във ФБ. Да не би да си натиснала някоя отметка и сама да си се забранила.Горе в дясно до "Начало" където е звездичката кликни и излиза стълбичка с различни надписи. Натисни настройки на профила и другите. Виж там нещо да не си се забранила.
Мими Hugбързо възстановяване на дъщеря ти. Въобще не са приятни тези операции. В началото много боли... newsm10
Танче Hugкъде си мила ??? Да не би пак някъде да си в акция ??? Laughing  love001 Кога щеше да е окончателната изборна длъжност, на 31 януари ли каза.. newsm78 newsm78?
Иви Hug,Шпунц Hug, Яжка HugМаринка HugЗдравче Hug, Гъбче Hug, Жабче  Hug,Айша Hug,Jb66(Гали ) HugДжили Hug  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001  love001
Кари Hugвесело изкарване на срещата... !  love001
Да ви кажа решила съм от утре да започвам 90 дневната. Деди почти съм го навила ,че много има нужда и той , а ми е и по -лесно едно и също да сервирам на масата. Това си е разделно хранене,което е най- полезно. Дъщерята  от години се мъчи да ни вкара в релси ,но така ли се учи стар вол hahaha Joy.Като знаем , че сме на диета се съобразяваме  с яденето, но като  не сме , все едно сме като отвързани, гледаме да наваксаме.... Joy
Довечера ще ходим да ядем суши с червено вино , Вили е взела ваучери. От утре цип на устите... hahaha
Това е за сега  от мен мили дружки Hug Hug Hug
Приятен следобяд !!!  love001  love001  love001

# 196
Ето съъъм!   surpriseuu
Все пропускам нещо много важно: да благословя онази от вас /забравих коя/, която спомена за пластирите за ставни болки и кокали.
Бога ми, СПАСЕНА СЪМ вече два пъти! Ама наистина! Снощи като да се прищипнах дископатично - олелеее newsm27! - и праснах един пластир. От-при-щипнах се след няколко часа. Сега нищо ми няма.
Майче, ти пооправи ли се кръстопатично? Да не би да си послушала сина си и да си полегнала?

Значи, БЛАГОСЛОВ  bishop на споменатата неизвестна героиня, да се обозначи, моля, та да я персонализирам.  4470

Хайде, отивам за пластири вълшебни от люти чушки  Confounded

# 197
Хайдееееее момичетааааа, следобядното кафе ви е сервирано...  Hug Hug Hug Laughing

Здравче Hug newsm10 Чудесно , че си се спасила от болката с пластирите ! Ще кажа името на госпожите , но ме е страх да не объркам и да обидя някой. Мисля , че беше Гали от Пловдив и Нели от Варна ,но....нека да си признаят сами ....  Laughing

Чао !!!  love001  love001  love001

# 198
Роси тенкс за кафето  bouquet
Здравче честито облекчение! newsm10
И аз съм се заредила с пластири,Нели ми донесе на срещата дано уплаша дископатията Laughing

# 199
  • в малка спретната къщурка
Добра вечер!
Да се обадя сега,защото снощи се отплеснах и не остана време за писане.Прибрах се и имам време,защото няма да готвя,а само ще приготвя салата и ще подредя масата.
Нищо интересно при мен.Изпита е минал,но ще рапортувам,когато знаем оценката.
Здравче,Гали и Нели са тези,които напомниха за пластирите.Аз съм доволна,защото болката в лакета почти отшумя,но нали съм несериозна,като ми поотмина спрях да си слагам.
Ставам,но ще се включа по късно. Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 200
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравейте , момичета!  bouquet
Да се обадя за днес.  Simple Smile
С дружките бяхме по пазара , че днес е пазарен ден за градчето. Peace
Купихме плодове , зеленчуци , от там се прибрахме взех колата и айде с тайфата
по магазините. Купих си за столовете възглавнички , свещичка си взех и малко
хранителни продукти.  Crazy Утре сме решили да се съберем в нас на домашни гозби ,
ред е да е сбирката у нас.  Grinning Тамън утре съм на белтъчини , та няма да гледам мръвките. Mr. Green
Роси , успех с диетата!  Hug
Яжка , нямаш грижи , ще пиша всеки ден какво ми е менюто. Peace
Днес съм на плодове - закуска- 1 мандарина , обяда  ми беше в движение - 2 мандарини ,
сега ще хапна 2-3 пресни домата и към 19ч. - 2 киви-та. Но ако не усетя глад киви-то няма да
го ям.  Peace Това е за днес. Grinning
Клодиа , аз проблем с фейса в момента нямам.  Peace Но , по някога се случва да запецне ,
все пак има и там профилактики.  Peace
Хубава вечер на всички ви.  Heart Eyes

# 201
От фейсу ме пуснаха... не разбрах, какво беше станало, но ми смениха паролата  Peace Дали пък някой не ме беше хакнал  newsm78

Щерката вече е в болницата така че чакаме. Няма болки, вкарали са я, защото просрочила доста Simple Smile

# 202
             Ето съм най-после и аз!
             Клодия,по-добре е дъщеря ти да е в болницата и ти така ще си по-спокойна.Да си я наблюдават лекарите и да реагират при необходимост.
             Роси,със здраве да си ползваш подаръците и дано още дълги години получаваш все околосветски подаръци. Wink
             Фури,на студентите оценка не се търси и не се пита.При тях е "взе ли изпита?" и отговорът "взех го!"Така,че ще черпиш след сесията . Laughing
             Лелееее,Жабче, като ти видях "менюто" и зле ми стана.При това аз имам остра алергия към кивито та  #Crazy като си представих трите мандаринки и 2-3-те домата за цял ден и ми мина меракът за диети каквито и да са!
             Янче,много са пораснали внученцата и ....... браво на зетя за тортата.Да даде рецептата ,че точно такива обичаме в къщи.
             Миме,бързо възстановяване на дъщеричката ти и от тук нататък да се пази,че пак се появяват вените при натоварване.Свекървата се оперира и понеже беше тежка след 2-3 месеца положението беше същото.
             Мамси,браво на дъщерята и в четвъртък ще стискаме пак палци.Колко дни остана до идването на бебо и подреди ли вече легълцето за него?
             Здравче,добре,че си открила панацеята за болките,че ти от едни скоростно прескачаш към други приключения!Спри се малко,бе жено!Стига тича,а се радвай на йо-йовизмите.Скоро не си ни разказвала.
             Шпунц,как са твоите сладурковци?Ходят ли на ДГ?
             Софиянки,много сте весели и одухотворени на срещичката!Та как да не сте с такъв сладък кавалер!Май сте му взели акъла с приказки и смях та за това е реанимирал на връщане.То с толкова баби си е направо приключение. Wink
              Още щях да пиша,ама.....какво ? Thinking
              На всички много  Hug Hug Hug Hug Hug!             

# 203
Сладурки, толкова сте мили, че се радвате и страдате заедно с моите болки и радости! В случая - с пластирите и старите ми кокали. Пак си купих. Един ден май по организма ми няма да остане нетапецирано място. Вярно, посърбява после, ама външно, та кво му е ...  #Shocked

Освен, че купих пластири - изхвърлих и 3 торби боклук разделно? През 2 преки. Вие правите ли го? Шантава ли съм?  #Silly
Дидиа, ооо, ако знаеш как се самоглезя от вчера ...  newsm56  Рахатолсун! И ми е едно ведро, едно спокойно, нито съм се нарязала, нито съм се пребила ... До утре - започват нашествия наново, едвам  wash hangчаршафи, пешкири и друго,  но поне служба няма.
Ето актуален Йойовизъм:

Аз:      Йойо не ми драскай по бюрото!
Йойо:  То си е мое, в моята стая е. Дядо гопсут ми го е ...по... да ... РОДИЛ! Ти знаеш ли какво е да родиш? Да дадеш на някого нещо.  Както мама ми е дала живот.

newsm32 1crib feeding

Шах. Зорлем се въздържах да не прихна.  Joy hahaha Joy

# 204
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Здравчеее  Joy Joy Joy сладур  е Йойо.
Пълни са с изненади тез деца.  Joy
Дидиа , тези плодове , домати аз си ги обичам и ям.  Peace
Който к'во  му се хапва , хапва , даже и ядки сурови може , сушени
плодове... Но при това изобилие тук на плодчета предпочитам да са ми пресни.
А количеството аз си го определех , демек с толкова се заситих , иначе е малко
наистина , ма толкова ми пое търбуха.  Mr. Green Бе , общо взето се яде ,
не е никакъв глад , защото ядеш докато усетиш , че си сит.  Crazy
Айде лекторката се изказа.  Joy

# 205
  • София
Ето съм!
Честито на всички с успешно взети изпити. Все така да продължават, оценките не са важни, нали са взети.
Успех и лека диета на отслабващите.
Мими, дано дъщерята да се възстанови бързо и вече да няма такива проблеми.
Много ми хареса Йойовизма, чакам следващия.
Ани снощи беше на театър с колежки.В Сатиричния гледали Женско царство.
А тази вечер е при приятелка да я боядисва и разкрасява. Момичето е дъщеря на една майка от другата ми тема. Те се запознаха и харесаха, виждат се често.

# 206
Гали, Нели, Бог да ви поживи за пластирите! И в момента съм пластерирана, та мърдам.
Фурче, Роси, мерси, че ме светнахте кому да благодаря!
  Bulb newsm35  party006
Клоди, сладииичко да спиш. Че като се пръкне бебо - кой знае какво бабинство ще те завърти.
 Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle Misc Baby Bottle
Жабче, ти си нашата гордост!  Каква си стройна булка - за какво ти е тази диета? И аз като Дидиа си рекох "А, нье, нье" като ти прочетох днешното меню.
 eat
Иви, теб къде те мъчи, та си за пластири?  Sad

# 207
             Е,Здравче-Мравче,все така да се самоглезотиш и да вземеш да се разделиш с болежките и дано пластирите ти помогнат в тази ти борба.
             Аз трудно ще се облепя,че ме болят ръцете и....да попитам .... няма ли и такива ръкавици? Mr. Green
             Жабче,ако се ядяха по 2-3 кг домати и плодове може би щях да съм фен на тази диета,ама 2-3 бройки хич не се виждам.Току що изядох 5 ябълки /деди ми ги белеше,ама след петата му писна  Mr. Green/ и това след  вечерята. Embarassed
             Решила съм да се престраша и да отида на иглотерапия,ама като си помисля.....игли и....ме хваща шубе.Една мама на дете от групата отслабна по този начин и понеже я знаем от бременна направо се шашнахме като я видяхме.Беше пробвала какви ли не диети и на личен диетолог ходеше и.....пак връщаше килограмчетата.След това лято като дойде и онемяхме мацка и отгоре.Дълго я врънках да каже тайната и накрая я разбрах.

# 208
ехооо, ето ме!!! Заедно с австриеца-   #2gunfire - щях да пиша, да пиша - нали ви чета от два дни, че пак ме изстреляха  за уикенда - "бабче на повикване", но  пък няма радост по- голяма от това да бъдеш баба!/перефразирано, но с обич и  от сърце!/
Съжалявам, късно разбрах за софийската среща, чак след като прочетох и видях снимките - Влади е вече едно голямо момче, Маринче, да ви е жив и здрав, може пък и да се сродим след време с малката внучка... newsm78  Peace Hugневедоми са пътищата... А вие, софиянки, все така ми напомняте за онези далечни срещи до "Пирогов" и  в "Мамма миа"!!! И ми е хубаво да ви видя отново Hug Hug Hug!
Кlodi, ние чакахме определената дата за втората внучка, а тя реши, че ще ни изненада и се появи в края на осмия месец. По една случайност бях в София, та докато я изписаха с мама от "Лозенец", много притеснения изживях/ обратно на това да чакаш, след като терминът е минал, нали!/ Мисълта ми е - бебчо си знае кога и как да се появи! За това от мен - човек предполага, Бебчо разполага!Само всичко да си върви по естествения път Peace Peace Peace Peace!
Жабче, радвам се за упоритостта ти да спазваш режим на хранене! Силна си!
Здравче, Йо-йо ще ни надмине по мъдрост, това ново поколение няма равно на сеБе си!
А пластирите наистина ги бива, ползвам ги от години! Сестра ми ме беше открехнала на тях преди години, снабдяваше аптеката си с такива, но не китайски, а на друг порзводител и с размер на половината на китайските. Дистрибуторът вече не й осигурява такива, но пък ги купувам от китайските магазини в София/писах за това по-рано/.
За иглотерапията - правих я при добър специалист в столицата заради прогресинвната загуба на слуха вследствие прекалена употреба на някои авнтибиотци в пубертета.Въпреки големите очаквания, резултатът беше "О".  Що се отнася до самата процедура, не можах да я възприема, може би заради това и нямаше резултат. Явно е от значение и психическата нагласа.
А е явно и че  ще пиша по-късно, изпълних "полето" и компът започна да скрива изписаното.  Няма оправия с "техниката" #2gunfire #2gunfire #2gunfire!

Последна редакция: вт, 29 яну 2013, 22:26 от arita

# 209

Общи условия

Активация на акаунт