Мамси
поздравления на дъщеря ти за изпита ! Всички да си ги вземе без проблем !!! 
Клоди
виж си настройката на профила във ФБ. Да не би да си натиснала някоя отметка и сама да си се забранила.Горе в дясно до "Начало" където е звездичката кликни и излиза стълбичка с различни надписи. Натисни настройки на профила и другите. Виж там нещо да не си се забранила.Мими
бързо възстановяване на дъщеря ти. Въобще не са приятни тези операции. В началото много боли... 
Танче
къде си мила ??? Да не би пак някъде да си в акция ???
Кога щеше да е окончателната изборна длъжност, на 31 януари ли каза..
?Иви
,Шпунц
, Яжка
Маринка
Здравче
, Гъбче
, Жабче
,Айша
,Jb66(Гали )
Джили

Кари
весело изкарване на срещата... ! 
Да ви кажа решила съм от утре да започвам 90 дневната. Деди почти съм го навила ,че много има нужда и той , а ми е и по -лесно едно и също да сервирам на масата. Това си е разделно хранене,което е най- полезно. Дъщерята от години се мъчи да ни вкара в релси ,но така ли се учи стар вол
.Като знаем , че сме на диета се съобразяваме с яденето, но като не сме , все едно сме като отвързани, гледаме да наваксаме.... 
Довечера ще ходим да ядем суши с червено вино , Вили е взела ваучери. От утре цип на устите...

Това е за сега от мен мили дружки

Приятен следобяд !!!
! - и праснах един пластир. От-при-щипнах се след няколко часа. Сега нищо ми няма.
на споменатата неизвестна героиня, да се обозначи, моля, та да я персонализирам. 

Утре сме решили да се съберем в нас на домашни гозби ,
Тамън утре съм на белтъчини , та няма да гледам мръвките.

като си представих трите мандаринки и 2-3-те домата за цял ден и ми мина меракът за диети каквито и да са!

Рахатолсун! И ми е едно ведро, едно спокойно, нито съм се нарязала, нито съм се пребила ... До утре - започват нашествия наново, едвам
чаршафи, пешкири и друго, но поне служба няма.

- щях да пиша, да пиша - нали ви чета от два дни, че пак ме изстреляха за уикенда - "бабче на повикване", но пък няма радост по- голяма от това да бъдеш баба