КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 759
  • 716
  •   1
Отговори
# 210
  • в малка спретната къщурка
Йо-йо ме разби.Какви са тези деца,ще те продадат,без да са те купили. newsm62 smile3501 newsm62
Имах да довършвам една плетка-свърших я.Порових се из Нета и сега ми се приспа.Прозявам се,чак Вас ще глътна. Joy Joy Joy

Лека и спокойна нощ!

# 211
# 212
 Мари М, Тото ми е на сърцето от много години...благодаря ти за музикалния поздрав, нека и твоята нощ е лека и спокойна Hug!

# 213
  • в малка спретната къщурка
Добро утро!

Прекрасен ден на всички!  bouquet  bouquet  bouquet

# 214
Добро утро!

Хайде, за много години на Йойо Полицая!  Two Hearts newsm44

party023  Gift Tada

Скромна почерпка, съжалявам! Но нали знаете, че не мога да качвам картинки и подобни матРИали ...  Sad То, междувпрочем и домашният празник ще е скромничък поради крайна сополивост и кашлици.

dancing

Фурийка, мерси за специалния поздрав!   bouquet

# 215
  • София
Добутро красавици! Да ви е цветен денят!

Здравче, да е жив, здрав, палав и все така умничък Йо-йо полицая!

За мама и баба!

Последна редакция: ср, 30 яну 2013, 10:39 от marina_vladi

# 216
  • ВАРНА
Добро утро, мили момичета! Hug

Честит рожден ден на Йо-Йо! Пожелавам му много здраве и късмет в живота!

newsm59 nbirthday smile3510 newsm59 newsm59

Здравче, за теб   bouquet

Фурийка, точно от тази музика се нуждаех, да се поразкърша и да хуквам по задачките  Hug

Приятен ден на всички ви! Hug Heart Eyes

# 217
Добро утро готиниииии............ !   Hug Hug Hug

Здравче  Hugчестит рожден ден на Йо-Йо !!! Да расте здраво , весело, умно  и щастливо дете ! Много късмет и успехи в живота ! Целувки !!!  love001  love001  love001 newsm51 newsm51 newsm51 newsm59  bigdance2

за мама и баба

Хубав и успешен ден приятелки ! sun lovekiss Kissing Heart Kissing Heart

# 218
Ей, приятелки! Мари М, Роси, Маринка, разревахте ме и ме затрогнахте рано-рано!

Hug Hug Hug

# 219
Здравче,честит рожден ден на Йо-йо!Да е жив и здрав,много да ви радва и да сте щастливи с успехите му!Весело детство и игри!

# 220
Добро утро !
Здравче,честит рожден ден на умника Йо Йо!
Пожелавам му щуро и щастливо детство,за което после ще си спомня с усмивка!Весел празник!

За мама и баба!

Приятен ден момичета! Hug

# 221
Здравче ,да е жив и здрав внука ти !Да расте  така умно и много остроумно дете Да е любознателен както досега и късмета да е винаги с него !Весел рожден ден  на ЙО ЙО !

# 222
Поклон и благодарност, мили Нели, Дидиа и Иви! А бре къде ги намирате тез чудни картинки, бре момичета?!?
Ами то ще ни отиде вечерта да ги разглеждаме и да им се дивим.  Rolling Eyes Shocked
А пък аз от заплеслък по темата нищо няма да сваря да приготвя  #Silly

# 223
Здравейте,
Ей ме на и мен  Joy Joy Joy

Мацки, да питам някоя от вас или от дъщерите, снахите ви да е раждала с хапче  newsm78.
Не бях чувала за такова нещо. На щерката и препоръчват да купи някакви хапчета за разтегливост на шийката, че била не добра  newsm78. И сега съм в чуденка какво е това... И моята е такава, но до сега не съм чувала за това "вълшебно хапче" ...

Някакви предложения, предположения?!  Thinking

# 224
  • в сърцата на любимите ми хора
Здравче, да е жив и здрав Йо-йо, все така палав и остроумен, щастливо детство и много поводи да се гордеете с него!

Голям смях с новите му бисерчета! Умниче на баба Hug

За баба и мама

Клодиа, не знам дали става въпрос за същото хапче, но моята дъщеря ражда с хапче, което се поставя в матката и по този начин се предизвикват контракции. Слагаха й го три поредни дни, защото и нашият юнак нещо се инатеше да излиза и трябваше малко да му дадат "начален тласък". Не съм го купувала, в клиниката й го слагаха /тя ражда в Германия/ и не са искали от нас нищо да купуваме и носим.
Роси, много хубави подаръци за юбилея. Да им се насладите с дядото и ще чакаме снимки.
Дидиа, креватчето е заредено, пъхнала съм една плюшена играчка, че ми казаха празно да не стои, и чакам бебчо да го заеме. Малко остана, има няма15 дни.

Общи условия

Активация на акаунт