КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 760
  • 716
  •   1
Отговори
# 255
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Яжка , каквото ми остане от храната прибирам в хладилника
и на следващата 4-ка дояждам или изобретявам друго с него. Мин. 4-ка правих
ориз на фурна и таз четворка го направих на супа със спанак.  Peace
Айша ти е казала да запържваш , но не ти го препоръчвам. Все пак не е
препоръчително пърженото , нали ще сваляш , няма да ходиш на дебелариум.  Laughing
Успех , ще се справиш , почнеш ли я веднъж.  Hug
Клодиа , ще има скоро изненада. Живи и здрави всичко ще е наред.  Hug

# 256
  • София
Аз под запържване имам предвид да се задуши. Така ми го знам.  Embarassed
Клодия, утре ще имаме попълнение май. Ще ти е обади момичето, как няма.
Лека нощ от нас.

# 257

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЙО-ЙО! newsm59

ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И ВСЕ ТАКЪВ УМНИК! bdbaloni

ГОЛЯМ МЪЖ ДА СТАНЕ, ЗА РАДОСТ И ГОРДОСТ НА БАБА ЗДРАВКА! newsm10

1swing smile3540 football motor  newsm51

# 258
Клодиа Hug ,стискаме палци и се молим на Бог, всичко да мине с лекота и живи и здрави да са и двамата. Утре ще ни събудиш с новата вест...  newsm10 newsm10 newsm10 newsm10  love001  love001
Таничка Hugзарадвах се като те видях на линия. Как си мила ?  love001  love001  love001
Яжка Hug аз я подхванах 90дневната от днес , но заедно с деди..... , съгласи да върви с мен...
Днес ни беше протеиновият ден- сутринта още на гладно чаша  топла вода ,, после кафе без нищо и две ябълки . на обяд малко супа от пилето със зеленчуци ,пържолка пилешка със зелена салата, вечеря пак малка пържола със салата. Пие се вода до 2 литра на ден.
Утре е бобеният ден- ще готвя леща и картофена салата ще направя по малко. Може и пълнени постни чушки с ориз , зелеви сърми с ориз или бурания–ориз със зеле на фурната. За въглехидратният ден за сега съм измислила спагети с доматен сос. Влез в нета на 90 дневната и там ще намериш материал много , а и рецепти има. При протеиновият ден храненето е през 4 часа, а през останалите дни през 2 часа.
Лека нощ ,че съмна.... !!!!  love001  love001  love001 smile3524 smile3524 smile3524

# 259
  • ВАРНА
Привет дружки! Hug

Ей, сериозно сте се захванали с диети, браво! Аз започнах зелевата ииии се провалих. Ядох я два дни, харесваше ми, но на третия.... не можах да я помириша. Ще си започна моята - без сладко и тестяно.

И аз мисля, че днес ще имаме бебче.

Лека нощ!

# 260
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

При протеиновият ден храненето е през 4 часа, а през останалите дни през 2 часа.
Лека нощ ,че съмна.... !!!!  love001  love001  love001 smile3524 smile3524 smile3524
Роси , през останалите дни храненето е през 3 часа ,
само плодовия ден е през 2 часа.  Peace

И аз мисля, че днес ще имаме бебче.
И аз мисля , че дългоочаквания най-малък член на задружното ни семейство ще
се появи днес на белия свят.  Grinning

Живи и здрави и безпроблемно раждане на дъщеря ти Клодиа.  Hug

Прекопах , полях , нахраних , обрах - събирам имане на внуците.  Joy
Лека нощ!  Hug

# 261

Роси, добре съм, но в този студ си стоя повече в къщи! Laughing
Във вторник бях на репетиция, но се наложи да пеем на откриване на една фотоизложба в читалището, беше интересно и приятно, днес имах ядене от вчера и цял ден се излежавах пред ТВ-то, само Изаура като изпра прострях прането, това е.
Утре ще излизам рано, че нали е четвъртък, ден за сбирка в Клуба, пък ни е и годишното събрание, дано да се отърва от културно-масовата работа, то ще се чуе! hahaha
Трябва да купим почерпка за колектива и цветя за председателката и всички членове на ръководството

Никак, ама никак не я обичам зимата, да минават бързо следващите два месеца, че ми писна вече!
Ще стискаме зъби, няма как, само здраве да е! thumbsup

Клодия, в очакване на новината сме!  newsm10

Който спи и след обяд се кокорчи до първи петли, ама ще лягам, дано Сънчо дойде! tooth

ЛЕКА  НОЩ, по точно остатък от нощта! Joy
smile3524

# 262

Добро утро!Вчера вечерта за първи път Мамата не ме пускаше и какво ли не правих не можах да я отворя,за влизане да не говорим. Thinking
                  Лек ден и.......аз отлитам на тръстиката! Hug

# 263

Вече съм във вашите редици с пълна сила. Нощес в 1 часа се роди първия ми внук Даниел с перфектните мерки 3,200 кг. 52 см.
Дъщеря ми е добре, но не се е разминало секциото  Peace
Хайде почерпете се за тяхно здраве

# 264
ЧЕСТИТО ПЪРВО ВНУЧЕ КЛОДИЯ! ДА Е ЧЕСТИТ МАЛКИЯ ДАНИЕЛ ! ДА РАСТЕ КАТО ГЪБКА ,СПОКОЕН И ПОСЛУШЕН !!!

# 265
  • София
Клод, честит ти внук! Жив, здрав, късметлия, радости само да ви носи!

Ха, сега добро утро, девойки! Днес денят започва със страхотна новина и аз ви желая да продължи така - все хубави нещица да ви се случват!

Диди, тенкс за кафето и закуската. И аз снощи се мъчих да вляза в мамата, ама не стана.

Чао, девойки мили!

# 266
  • София
Да е здрав като гранит,
да е силен, гласовит,
да е весел и щастлив,
да е много работлив.
Да ви радва от сърце –
малкото добро момче!

Честита радост, Клоди!

И моят внук е Даниел /със същите мерки Laughing/ . Да са ни живи и здрави!

# 267
Клодиа, честит първи внук! Да е жив и здрав ДАНИЕЛ, да  расте силен и смел, да сбъдва мечтите си, да има много късмет  Hug!
Сега да папка и да спинка, за да се възстанови по-бързо мама!
Дидиа, благодаря за кафето, ще го споделя с удоволствие!
Приятен и според  ден, мили дами  bouquet Heart Eyes!

# 268
Клодия,честито!Да расте бъзо малкия мъж,умен и силен!Да си жива и здрава и ти за да му се радваш и да помагаш!

За секциото не се притеснявай,щом са го направили значи е било наложително.Дъщеря ти ще се възстанови бързо.Важното е,че двамата са живи и здрави. Hug

# 269
  • София
Хубаво е да прочетеш рано-рано такава чудесна новина !
Честито Клоди  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт