КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 760
  • 716
  •   1
Отговори
# 270
Честита радост Клодиа!
Да е жив и здрав внук ти Дани ,толкова го чакахме всички и ето го  -сред нас !Като орисници тук да му пожелаем да расте здраво дете ,нека е палав ,нека е щастлив !
На мама-бързо да се възстанови за да му се радва пълноценно !

Не е страшно секциото -нали е минало вече
Аз съм раждала със секцио и  ето ме -вече на 60 госдини !

След тази хубава новина  на всички ви /макар че едва ли четете всичко написано тук/бъдете здрави ! Hug

# 271
  • София
 Клодиа,честит първи внук! Да ви е жив и здрав и малко пакостлив.  ylinfant 1stroller smile3504

# 272
Прекрасен ден момичета!
Ура,най-после!Нашето голямо семейство се увеличи с още един човек!
Клодия,честито ти внук Даниел! Да е умен и талантлив, добър и обичлив, смел и игрив. Нека винаги над него свети щастлива звезда !

Бързо и лесно възстановяване на мама

# 273
ЧЕСТИТ ПЪРВИ ВНУК  КЛОДИЯ  HugДА ВИ Е ЖИВО И ЗДРАВО НОВОПОЯВИЛОТО СЕ СЛЪНЧИЦЕ, ДА ОГРЯВА ЖИВОТА ВИ, ДА Е ЩАСТЛИВО ТО С ВАС И ВИЕ С НЕГО Praynig

Tова  да  му е за късмет Hug

Тук вали като из ведро, от два дни не мога и да мърдам навън,като тръгнах онзи ден на среща с колежките  колата не ми запали, добре че една от колежките ми стана и съседка, та отидохме заедно.Сега се чудя и тюхкам как в този дъжд точно няма да мога да взема големия от училище наобед. Дано има малко затишие по обедните часове когато децата излизат от училищата Praynig

По въпроса с диетите не се включвам Embarassed Embarassed Embarassedкогато работех беше друго, но сега когато съм в къщи сред тенджери и хладилници малко ми е трудно да готвя и приготвям едно пък да ям друго Wink

Отивам да си направя второ кафе и после да простирам ежедневната доза, че дъжд ,слънце се тая,вечерно време купчината пране расте Mr. Green

По въпроса с джинджер,лимон и мед-както писах преди няколко дни си направих дозата, сега лимоните киснат в топла вода за втората доза, не искам със 100% сигурност да трърдя че действа, но мисля ,че има ефект  (да чукна на дърво),поне ми намаля честотата на кашлицата която още беше в началния си стадий и досега при други случаи щях да се задавям от нея.Ама да не казвам голяма дума, поживем увидим Simple Smile

Да ви пожелая хубав и спорен ден на всички без изключение Hug Hug Hug

# 274
  • ВАРНА
Клодиа, честито ти внуче! Да расте здраво и щастливо, палаво, игриво!  ylinfant

Приятен ден на всички ви!

# 275
Имаме си бебееее!
Клодиа, честито,  миличка!
Да ви е жив и здрав малкият Даниел!
Да расте голям, силен и умен мъж! А сега да хапва и спинка, и да не притеснява мамчето, докато тя се възстанови.

..

Много хубава новина, много.
Прегръдки за теб Клодия и поздрави за дъщеричката! Това е незабравим момент, изживейте го с много радост .

Аз вчера като си легнах още като се прибрах в къщи, та до преди малко. По някое време се събудих през нощта и ми се щеше да почета изпуснатото, но Маммата не ми даде, изобщо не можех да отворя страница.

Сега ще се връщам назад, но минало-заминало, всяко нещо е било актуално в момента си.
А днешната новина е  най- най- значимата - раждането на едно малко човече.

В  моят квартал времето е отврат- мрачно и мокро.
Но пък  ми е радостно от хубавата сутрешна новина, която прочетох та малко поне имам стимул да
свърша нещо. Все още ми е зашематена главата и носа ми е запушен, но съм значително по-добре от снощи.

На вас желая спорен, топъл и усмихнат последен януарски ден. ( А аз януари още преди седмица го откъснах от календара, толкова бързо искам да се маха Simple Smile ....)

# 276
  • тук и там
Да ви е добър деня,мили дружки!
Клоди,честито първородно внуче!И ти вече в нашите редици.Да расте Дани здрав и силен,да е ящен и спокоен,а мама бързо да се възстанови.
И моите деца са със секцио,двете деца на дъщеря ми също.
Имам гостенин за три дни-сина.Утре го изпращам.Та съм все около тенжерите,задоволявам всякакви желания.Не ще меса,иска само постно.Да му се не начудиш,а аз съм се приготвила яката и всичко стои,а той не иска и да чуе за тях.С деди ще се състезаваме утре.
Кари,май ми се иска и тук да вали,поне няма да е толкова студено и заледено.Не смея да се покажа  на вън.Сега най после ще си направя кафето и сядам при вас да си го пия и ви чета.
На всички лек ден!

# 277
  • Пловдив
Здравейте мили мой !
Аз съм тук ,без вас не мога !!!!!!!!!!!!!!!!! Peace Hug
Взеха ми думата и ми забраниха да пиша  Twisted Evil #2gunfireБез предупреждение без нищо Хоп няма повече да пишеш  #2gunfire
Но съм при вас !  love001
Клоди Честито !!!!!!!!!!!!!!!!!Жив и здрав да е внука ,а на теб Честито първо внуче !!!!!!!!!!!!Радостта е голяма !!!
Обичам ви всички !!!  bouquet  bouquet  bouquet

# 278
Здравейте момичета... !!! Hug Hug Hug
Дългоочакваната  вест дойде... имаме си бебче !!!
Клоди Hug честита ви радост ! Бебчо да расте здраво , весело и щастливо дете! Детски смях да ехти в домовете ви ! Късмет и успехи в живота !!! На сватбата да му тропкаш...! Laughing

Клоди Hug ,бързо възстановяване на дъщеря ти и опрятай ръкави , че трябва много да ги обгрижваш.... , но това е приятно.... Grinning

Таничка Hug радвам се ,че пишеш! Днес, весело изкарване в клуба и нещата по изборната длъжност да се развият в твоя полза....  love001  love001

Жабче Hug права си , нещо не съм го доизчела.. , че е през три часа. Благодаря ти ! Ето ползата от споделянето, че може да се допълваме.
Като гледам ,цяла нощ си била из фермата , но поне си оправила всичко Laughing hahaha
jb66 Hug кой бе мила ти забрани да пишеш? Няма ли да се появяваш при нас? Пиши си тайничко... hahaha  love001  love001

На всички ви желая прекрасен и усмихнат ден !!!  love001  love001  love001

# 279
  • София
    Клодиа,честит първи внук!

Зазвънило звънченце,
родило се момченце.
с весели очички,
с палави ръчички!
Да ви е живо и здраво!
Да расте,порасте!
Да е радост голяма
за тати и мама!
Дядо подаръците да стяга,
а баба да тича,да помага!

# 280
  • У дома във Варна

Честито първо внуче!
Да ви е жив и здрав ,
да расте умен и щастлив,
да е гордостта на мама и тате!
Честито Бебе!

# 281
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Клодиа , честито внуче Данаил!
Да е жив и здрав , щастлив , да ви радва всички!

Здравейте , девойки!  bouquet
Минавам експресно , че улиците ме зовът.  Mr. Green
Нелка , чета поне аз , но не винаги отговарям , не че не искам ,
а забравям , като пък се сетя вече е минало бешело.  Joy
Роси , нЕма лабаво , следЪ ви изкъсо.  Laughing
Айде до привечер или евентуално по раншко.  Hug
Слънчев ден! Heart Eyes

# 282
  • в сърцата на любимите ми хора
Влизам днес и ме посрещате с прекрасна новина  Simple Smile
Клодиа, честито първородно внуче! 
Да ви е жив и здрав малкият юнак Дани, много да ви радва и да расте едно весело и безгрижно дете, обградено с много обич! Мама бързо да се възстановява.

За най-щастливата мама!

За най-прекрасната баба!

Да се похваля, че вече трети ден съм на диетата и съм -2 кг  newsm44 Момичета, не е трудно. Важното е да се започне!

# 283
Еха, това се казва новина!

Клоди, честит ти внук! Дочакахме го, ей! Да ви е жив и здрав, да ви напълни къщата с радост!

# 284
  • София
Не Мамси, важното е да се устиска. То е като с цигарите, заричаш се и ги оставяш, ама дали ще устискаш. Зная го от опит. Не пуших 20 дни, зарязах ги от раз...ама не устисках  Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт