КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 760
  • 716
  •   1
Отговори
# 285
Благодаря за поздравленията  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Мама не е толкова уморена, колкото я боли операцията  Peace
Много се вълнува и иска да си види бебчето, но за сега никой не и го дава, дори и на снимка  ooooh!
Казали и че до 3 дни ще стои в реанимацията  newsm78 , това сериозно ли е?
Аз като 3 пъти раждала естествено, не знам дали е така и питам  Peace
Но пък, като не е виждала детето си за една майка е още по притеснително, вие как мислите?

Не Мамси, важното е да се устиска. То е като с цигарите, заричаш се и ги оставяш, ама дали ще устискаш. Зная го от опит. Не пуших 20 дни, зарязах ги от раз...ама не устисках  Embarassed
О цигарите са ми голяма история, но ги спрях като забременях с малкия и след 1 месец ще правя 4 години - непушач... А иначе 100 пъти ги спирах за по 1 месец и още толкова ги почвах  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 286

Едно поздравче за момичетата от истинският Клуб на готините баби.......  !!! Наистина сте много готини всички ! Щастлива съм , че ви има !!! Grinning  Hug Hug Hug love001  love001  love001 newsm10 newsm10 newsm10

Джили Hug ти при мама ли беше тези дни....?  Как си здравословно, простудата преборили я ???
Яжка Hugвсе забравям да те питам , какво стана с влагата ти в къщи , изчезна ли ?
И друго , преди време нали беше писала за едно момче ,което бяхте приели пр ивас от дом за сираци мисля че беше... Какво стана с него ,оправда ли си доверието....?
Днес сварих от туската леща- червената  . Стана много вкусна. Направих и една картофена салата и това ще ядем днес с деди  за обяд и вечеря ,с някоя друга люта чушка... hahaha
Хули Hugаз от близо 4 години отказах цигарите от раз. Мисля , че имам воля и ще устискам..... newsm78 , е пак да не се заричам де..... , че я виж нещо ме е изкушило... hahaha
Мамси Hug ти днес на въглехидрати ли си ? пиши  какво ти е менюто за днес , та да ми е по лесно наготово , да него мисля newsm78 Laughing
Клоди Hugне се тревожете , че не и го дават.Тя сега е много изтощена... ,а това си е операция....и може би изчакват да се посъвземе и тогава да и го дадат. Ще си го види и тя и вие.
Та тя е родила преди 12 часа....  love001

Хайде стига ви толкова. Laughing Наслаждавайте се на поздрава ми ... hahaha

# 287
  • София
И един виц, който да придружава следобедното кафенце  !
Говорят си двама старци. Единия казва - ей, едно време като видех хубаво момиче, веднага се възбуждах!
Другия пита - ами сега ?
Е, нещо ми се развали зрението, казал първия  Joy Joy Joy

# 288
  • тук и там
Клоди,да не се притеснява дъщеря ти,че не може  да види все още бебчо.Дават ги  няколко дни след операцията.Така е при оперираните.Сега мама да почива и възстановява.

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 20:52 от mimiто

# 289
  • в сърцата на любимите ми хора
Хули  Hug, посмях се на вица с дядковците Simple Smile За диетката - при мен винаги началото е по-трудно. Сега стискам, ама дано да е за по-дълго време, че да има файда Simple Smile
Клоди  Hug, мамчето има в момента нужда от почивка. Роси е права, че вероятно изчакват да се посъвземат и двамата от секциото.
Яжка  Hug, кога чакахте вашето бебоче?
Роси  Hug, мерси за поздрава! Днес съм на въглехидрати. Сутринта хапнах две ябълки, за обяд имам спагети с лютеничка, същото е и за вечерта. Към обяда и вечерята съм си сварила червено цвекло и си го хрупам за салатка. Да не забравиш през въглехидратния ден парчето черен шоколад. Задължителен е!  newsm44 Защо си мисля, че не трябваше да се смесват продуктите - може ли леща с картофи  newsm78
Утре ми е най-гадният ден - плодовете, защото изобщо не ги обичам. Мисля да ги позаменя със зеленчуци.
Мими  Hug Изпревари ме Simple Smile

# 290
За мъжките момичета КАФЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ!

Роси,благодаря песента е много истинска! newsm10
Хули,може може аз като станах на 50 и казах до тук с цигарите и вече 7 години не съм пушила-отказах ги от раз,но виж с диетите е трудно без цигари може но без храна  Thinking
Кари и аз си направих от меда лимона и джинджифила-гърлото ми дращеше и за сега съм добре ,за сега действа.
Джили направи си от тази смес за да се оправиш Hug
Клоди щом е в реанимация не могат да носят бебока от съображения за стерилност,не се безпокой   Hug
Мамси честито лекота с 2 кг. Grinning
Чао!
Heart Eyes

# 291

Ивии - тенкс за кафенцето Hug

Пък аз още си пуша Embarassed Embarassed
И си хапвам. И ще отивам в ъгъла да се срамувам Embarassed Embarassed Grinning

Успешни да са ви диетите момичета. И както е казала Хули - да устискате Hug Hug

Танче - "отърва " ли се от културно масовата дейност?
Ами все пак това е задължение и то голямо. Всеки очаква ти да му направиш "хубавото"
Ти си умееш де. И не случайно си на тази длъжност Hug Hug

Ставам да се оправям,че да не изтърва автобуса  за в къщи.То да го изпуснеш като идваш на работа  - ами успал си се ,ама като си тръгваш  Joy hahaha hahaha

До после  Hug Hug Hug

# 292
Здравейтеее.
Кога ме няма, няма, ама пък кога се разпиша .... Ето ме пак тук.

Иви, мерси за кафето. Сори, аз пак съм на друга напитка Simple Smile - сърбам пилешки бульон, истински. Wink Simple Smile( Истински, истински, колко да е истински - от ,,магазинско  нещастно'' пиле Simple Smile).

Имащите котки, видяхте ли това .
Мисля днес-утре да прескоча да го купя на нашия котаран. Имаме подобна катерушка, отгоре е като столче, Веско много си я харесва, даже понякога там спи. Но тази  е като, че ли по-масивна - по- висока е, с по- голяма основа.  

Роси, да отоворя на въпроса ти- при майка ми бях онзи ден, после до КЦ и се намръзнах, докато се размотавах по гари и влакове.

Момичета, възхищавам ви се на всички имащи воля да спазват ограничение и диета.
Жабка направо ми събра очите с тези 1-2 мандарини на хранене. На мен за да ми се понапълни търбуха ( не казвам да се наям, че с плодове си е пак глад) трябва мандарините да са поне колкото пъпеш - кило кило и половина Simple Smile.
Трябва и аз да направя нещо по-въпроса с килограмите, ама кога и как?  newsm78
Предпочитам спорт някакъв, ( колкото и да ме мързи) поне знам, че при мен действа, но  ....

Дидиа, нещо прочетох за иглотерапия.
Пиши моля те, по-подробно  - какво, къде и как. Аааа, и колко ..... парички струва удоволствието ....

Танитка,  как мина днес, сподели, моля.

Ах, пустия му австриец  Wink Simple Smile Laughing, колко много неща исках да ви пиша, а нещо ми  се сецна писалото Wink Simple Smile. Бабешка му работа, после пак .

П.П.  Гъбче, превари ме, докато се туткам  Simple Smile Heart Eyes И днеска се изтъркули денят, още малко и ще се стъмни. То при нас към 15.00 часа чак огря слънце, ама пак добре, че светна малко, а дали топли се не знае ....

Последна редакция: чт, 31 яну 2013, 16:17 от djily

# 293
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Мамси , варивата може да ги смесваш.  Peace
Само белтъчините не , може да смесваш само ако са от една група.
Сирене , кашкавал , мляко , но с месо не става.  Crazy
Джили , аз с толкова плодчета се засищам предоволно. Е случвало ми се е
да поемам и по големи количества.  Laughing Кога колко ми се хапва.
Яжка днешния ден ми е варива. Закуската е пропуснах въпреки , че е
грешно , изпих си само топлата вода и изчезнах по улиците.   Mr. Green
Обяда ми беше картофи и патладжан с домати , вечерята ще ми е салата и
от мин. 4-ка имам купичка спанак с ориз.  Grinning
Утре въглехидратен , ще хапвам на обяд постна пица и салата , за вечеря имам
тортичка и плодова салатка , плюс лентичка черен шоколад.
Айде отлитам да фермерствувам , че се стъмни.  Joy

# 294
                 Гъбче,споко мила,няма да си сама в ъгъла. Laughing Ще си пушим,ще си хапваме каквото ни се иска и колко ни се иска и най-важното ...... да сме живи и здрави! Peace
                 Хули,да ти пратя дедито за обмяна на опит.Той рече "няма да пуша" и не пуши от няколко месеца. Laughing Мен обаче не може да ме убеди и си пафкам край него.Даже сега тръгна на пазар,че на мен не ми се излиза и пита да ми купи ли цигари. Mr. Green Ама аз си купих като се връщах от работа. Wink
                 Клодия,хващай пътя към Плевен ....... това е моят съвет.Тъкмо ще си до детето си и така ще е по-спокойна.
                 Джили,много го глезиш твоя Котьо!За иглотерапията - ами мисля,че е около 30 лв и се поставя на ухото.При това не се пази някаква особена диета,а по-скоро е нормално хранене,а не преяждане. Laughing

# 295
Имащите котки, видяхте ли това .
Мисля днес-утре да прескоча да го купя на нашия котаран. Имаме подобна катерушка, отгоре е като столче, Веско много си я харесва, даже понякога там спи. Но тази  е като, че ли по-масивна - по- висока е, с по- голяма основа.  

Скъпа Джили, имах я същата катерушка, само с един етаж по-висока. Първо да те предупредя, че тази рошава материя доста време мирише на нещо изкуствено и докато не се измирише, на котьо няма да му е комфортна. Така че се приготви поне месец само да я души, но да не я ползва, особено хралупата (защото задържа по-дълго миризмата). Ако имаш тераса, изнеси катерушката първо там за няколко дни, после я напръскай с котешки феромони (има ги на спрей като дезодорант) и една тогава му я предложи. И, още нещо - дори само на 2 етажа, пак е нестабилна пущината, а котките не обичат това. Ще е хубаво ако можеш да я фиксираш по някакъв начин - или към вертикалните тръби за парното, или към някаква мебел. Още по-добре ако можеш да я сложиш върху някакъв шкаф или скрин, да е на високо, на земята много не му се радват.

Моята сегашна котешка "къща" е фиксирана едновременно в тавана и пода и е много стабилна. Оттогава писаната я обитава много охотно. Нещо подобно на ето това:

Ако искаш си купи тази от Лидл  и можеш да й направиш продължение нагоре до тавана като вземеш от някои магазин за платове 1-2 масура (на които се навиват платовете) и ги облепиш с каквото и да е евтино въже. Моята котешка къща в Бг така съм я правила, по картинки от едно немско списание. Вместо с въже бях облепила масурите с велтер, че ми беше по-лесно и евтино. Голямо катерене се катереше моята писанка на него.

# 296
  • в малка спретната къщурка
Привет,момичета!

Клоди,честита радост!  bouquetКакво ми остава на мен,освен да кажа:Дасе сбъдне всичко,което са пожелали останалите!
Прибрах се-мокра кокошка.Така силно заваля,точно като излизах от работа.Добре,че качулката ми опази главата.Сега бърз преглед из нета и трябва да стягам масата.

# 297
Ето ме пак.

Дидка, имам въпроси - обясни моля, като на бивша блондинка Simple Smile мааалко по- подробно това за слабеенето с иглотерапия. Не са ли сеанси някакви, или се прави веднъж и после си действа.
Т'Ва  30-тина лв не е кой знае кВо, прежалват се, но какво е действието.

Мъжът ми още ме бъзика, че преди 10- тина и повече години се хванах на въдицата на една реклама за отслабване. Купих си някакви прахчета ( смлени трици, ленено семе и не знам какво още беше), които се разтваряха в 100 мл  айран (( представете си, не поне мляко, ами наполовина с вода!) и заместваха определени яденета по схема.
И най-куриозното, та даже ми звучеше подигравателно, пишеше: ,,Ако през времето на употребата на прахчетата, спортувате, не ядете мазно, тестяно и сладко, не прекалявате с количеството храна, не употребявате алкохол  ...и още разни др. забрани - може и ДА ОТСЛАБНЕТЕ'' . Че това и баба го знае, ама се вързах на рекламата им.
Беше сръбско производство и написано на сръбски звучеше  направо, като подигравка с женската суетност. Добре, че поне не беше много скъпо ....

П.П. Аууу, Веси, не думай за още котешки глезотийки Simple Smile ...
Мъжът ми ще ме изхвърли през балкона заедно с Котьо и катерушката му, ако направя такава голяма конструкция в къщи. Simple Smile Laughing Joy За хубаво, е хубаво, ще му създам комфорт и разнообразие, ама половината площ  от жилището ни е съобразена с котешкото удобство. Цялото жилище, а и живота си нагаждам съобразно котешките му навици и прищевки, а дори не е мое коте, не съм го искала и живее у нас по необходимост.
Котаракът е на дъщеря ми, тя реши да си има дете и го прати тук на отглеждане, та вече стана почти две години. С радост бих и го върнала, ама знам каква е хамалогия с малко дете и див  котарак, та за сега все още го трая. Ама пък какво е виновно хайванчето, че някой му е объркал живота, още от раждането, като е решил, че ще е домашно коте, а сега не го иска. Та така.

# 298
Клоди, миличка, влизам набързо, за да те успокоя - правилата са такива, щом е родила със секцио, бебчето й го дават на третия ден. А за влизането - съмнява ме, че ще успеете да видите мама или бебо, защото отделението  е с ограничен достъп.  В това отношение спазват стриктно правилата. Ако решите да дойдете в Плевен, непременно ми се иска да се видим. Както и като изпишат малкото съкровище и мама. Зная, че няма да ти е до мен, но бих искала да те видя на живо, макар и за минута. Няма да досаждам, обещавам Hug Peace!
Изчезвам, че в стаята с "Копчиев" / името, което, Ема даде на компютъра/ е студено, бях забравила да включа отоплението.
Та, до по-късно, момичета Hug!

# 299
  • София
Клодия,честито! Да е жив и здрав Даниел, да расте и да ви радва.
А на мама пожелавам бързо възстановяване.   bouquet
А вуйчо разбра ли, че ще си има другарче за игри?
Браво за волята на всички диетуващи, все така да продължавате.
Аз от 10 дни не съм пила вино вечер. Просто изведнъж ми се отщя. Та според механичния кантар съм свалила около 2 кг. Не ги усещам по дрехите, ще видим тази работа.
За иглотерапията, доколкото знам трябва да се седи с игла в ухото. Аз спя само настрани и не ми е ясно как ще заспивам.

Общи условия

Активация на акаунт