КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 761
  • 716
  •   1
Отговори
# 300
              Ей,ме на и мен! Laughing
              Айша,не е задължително иглотерапията непременно да е игла в ухото  Mr. Green Цвети заведе мъжа на една своя приятелка при нейната иглотерапевтка и тя му е направила индивидуална диета та малко да го поограничи,че яде като ламя и му е дала лепенки,които се поставят на определено място за определено време и за един курс е отслабнал 10 кг.От разпита на Цвети по въпроса разбрах,че за всеки човек е индивидуално и може и с игли и без тях,и съчетано.Между другото иглотерапевката си е доктор и има специалност ендокринология.Ние сме доволни от нея просто аз трябва да се престраша,че може моят случай да е от тия с иглите  Mr. Green а ме е страх. Embarassed

# 301
  • Пловдив
Оооооооооооооооо Добра вечер!!!
Влизам да ви кажа заг и в леглото ,че утре съм 1 смяна .
Това за диетата и на мен ми се видя интересно ,но аз и така съм си добре 3-4 килограма може да ми трябват да сваля  NaughtyУспех на тези дето са на диета  PeaceАз ако не ям ставам нервна и никой да не ми излиза на среща ,че съм   341uu smile3527
Хайде лека от мен ! smile3524

# 302
  • София
jb66, аз също съм нервна по времена диетата.
А на тебе в работата ли ти забраниха да пишеш? При нас също имаше такъв период. Тогава си бях взела за телефона карта Прима с интернет за да се мотам из нета.  Embarassed
Дидиа, заинтересува ме докторката. Но сигурно не работи в събота и неделя.
Та може да я посетя през май - тогава съм в отпуска.
Танита, какво стана на събранието, отърва ли се?
Лека нощ от нас.

# 303
При Слави е конкуренцията

# 304
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Иве , каква конкуренция? Я разкажи , че аз не гледам БТВ.
На декодер съм и каквото ми разкодира кова гледам.  Laughing

# 305
  • София
Kлоди, честито първо внуче!! Даниелчо да ви радва, да расте здраво, весело и щастливо дете!

newsm68 newsm44 smile3501 newsm30  ylinfant smile3504

# 306

Привет кагебейки! Hug
Не ми се гледат тези крадли ! #2gunfire
Те пък ще получат херния, ще се "изсипят" да се хоцкат от телевизия в телевизия! smile3533
Ба,си нахалитетките, бая са дебелооки! #Crazy

Клодия, честит ти внук! newsm51
Да ви е жив и здрав, много да ви радва, да се гордеете с него! thumbsup
На щастливата мама бързо възстановяване! Hug

Събранието премина, вече съм зам.председател на дружеството, пет години културно масовик стигат! tooth
Да почерпя по случай случая!

newsm24 Wine Glass cheers beer3 cheers cook newsm64

Цигарите ги отказах след 31 годишно пушене, след ангина, нали не пия лекарства, лечението с чайове се проточи три седмици, през които не пуших и си казах, ако сега не ги откажа надали ще ги спра някога. И успях! А как ми се пушешееееее................
Сънувах че пуша, дори една вечер сънувам пепелник с две димящи цигари и сама си се карах на себе си- защо ги запалих, защо, че не една, ами две! Mr. Green
Мислех си, че 11 години откакто не пуша, но като ги сметнах внимателно излезе, че на 10 март започвам десетата година! Колко дълъг ми се е видял периода "без никотин"! smile3546
Добре, че съм ги отказала, с тази мизерна пенсийка, как щях да си купувам и цигари! Shocked

Като чета за диети, ви се радвам, но като не мога да стоя гладна не смея да започна!
Пречи ми, знам, виждам се в огледалото, обаче като си имам апетит, какво да направя!
Всичко ми е вкусно, тестяно, месно, постно, сладко, солено.......всичко......само разни гадории дето не съм опитвала-  охлюви, жабешки бутчета, бели бъбреци.........
Ох, спирам, че ще огладнея.......................... Joy

ЛЕКА  НОЩ !

# 307
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Айде преди лягане да поднеса аз кафето и закуската .  Laughing
Не стига , че още не съм легнала , ми и в 7 трябва да стана , че ще
карам една приятелка на ТЕЛК до Жирона.  Mr. Green
Спорен и слънчев ден , момичета!  Hug

# 308
  • София

Добутро!

Жабче, и аз в твоя стил със сърчица.  Heart Eyes

Момичета, леки дни с диетите и гимнастиките. Днес е петък и начало на нов месец! Идва пролетта, идва бавно, но сигурно. Да устискаме още малко студ.

Бъдете здрави!

# 309
Добро утро.

Жабче, благодарско за поднесеното кафе и закуска.  bouquet

Тоя Трифон зарезан не знам легитимен ли е Wink Simple Smile или другия на 14 февруари, ама щом си казала празник, да ни е честит. Как беше .... ,,може да сме безделници, ама да не сме без празници'', особено аз  Simple Smile. Весел  празник на всички имащи повод да празнуват!!!

Нещо се поумълчахте, кое време стана, освен нощната визита на Жабка, никой не идва.

Аз снощи си легнах рано-рано, около 21.00, та може и по-рано да беше. Няма да се размина с разболяването, ама дано да е на крак. Нещо съм сополясала, очите ми са подути, носът ми е червен... Ама ще мине, ,,с лекарства -7 дни, без лекарства - 1 седмица", затова разчитам на организма да се преборва сам, без намеса. Simple Smile.

Та както и да е, хубав ден на на всички ни .
Ще ви навестява днес от време на време, до скоро

ПП  Хе, хе, Маринка  Heart Eyes
Драго ми е да те ,,видя" Wink Hug Чаках ви. Hug Heart Eyes

# 310
# 311
Добро утро момичета от  КЛУБА НА ГОТИНИТЕ БАБИ...... !!! Hug Hug Grinning Grinning
НАЙ-ГОТИНИТЕ, НАЙ-ИСТИНСКИТЕ !!! Hug Hug Hug  love001  love001

Laughing

Ама вие цяла нощ сте шетали из мамата ,ФБ.... Laughing
Жабче Hug явно си имала  много работа във фермата ,щом на сутринта си писала...., а  и време си отделила ,кафе да ни направиш и закуска .... Laughing. Благодаря ти !!!  Hug

Днес е Трифон Зарезан !!!
   Честито на именниците и всички , които празнуват днес! Наздраве !

Таничка Hug,честито нова длъжност !!! Благодаря за почерпката! Дълги години да си здрава и   да си живеете весел и задружен живот в дружеството  ! Hug  love001
Танче Hug относно диетите.... , то тази 90 дневната не е гладуване ,а разделно хранене.Това е ,че трябва да следиш дните кога и какво да ядеш.Ти нали ме видя , видимо имам нужда от такава и много добре се чувствам като сваля някой килограм , а и деди също. Ние сме си лика-  прилика...
 hahaha hahaha
Момичета Hug благодаря ви за подкрепата за диетите.. , така ни е по леко като си споделяме... Grinning
Шпунц, Hugблагодаря за музикалният поздрав !  love001 
Джили, Маринка Hug Hug   love001  love001
jb66 Hug ти за какви диети говориш миличка? Ти си с идеално тегло и много добре си... ,да не съм те чула да говориш за диети....

Приятен и весел ден мили мои приятелки !!!  love001  love001  love001 sun sun sun

# 312
Здравейте,момичета! Hug
Хайде аз да сложа кокичета ,че и на мен ми се иска да идва пролетта  Nature Sun With Face

Жабче благодаря за кафето опрятна булка си рано рано си сколасала Grinning
Танче,честито ти нова длъжност  bouquetСъс здраве още много години да я работиш newsm10
Честито на именниците,здраве и късмет smile3525

Момичета дръжте се ,от понеделник и аз се вливам във вашите редици Grinning
Приятен ден на всички!
  bouquet

# 313
Иви Hug ти на Дюкан ли ще си...? Преди години и ние бяхме с Митко на... ,на.. ,  newsm78 newsm78 hahaha , запецнах , пак беше с много меса... , но на Митко му се увеличи много пикочната киселина и сега има начален стадий на Подагра. Това е причината да не я тачим тази диета... А... сетих се - на Аткинс...
За обяд завъртях набързо едни спагети със доматен сос с гъби, маслини , кис.краставички ,чубрица и чер пипер. Стана супер. Деди , пък  и аз де... Laughing си ометохме чиниите.. hahaha Joy За довечера съм направила от тестото на Нели - за мекици и от същият сос съм оставила, та ще направя по една МАЛКА ,че ако е по голяма и ще си я хапнем... Laughing От другото тесто ще направя на баба сладурите- нормална пица. За десерт по една плочка черен шоколад. hahaha hahaha hahahaСутринта се тегля-1,5 кг , но ме е страх ,че след днешните тестени произведения да не си ги върна.... hahaha
 Снощи и аз слушах госпожата при Слави.... Слушам я вече няколко пъти при различни телевизии.
Чаровна е жената , има излъчване , нищо против нямам към нея ,но.... за да бъде по -добре приета от обществото , трябва да е малко по скромна.... Нали има една поговорка "Скромноста краси човека ".... С тези нейни три фирми.... и какво ли не още не спря да парадира.... Можеше само да спомене , че си имат собствен бизнес и толкоз..... Хайде повече да не коментирам , че пак ще ни изкарат , че сме от злобните баби ....Мисля , че ме разбрахте какво искам да кажа. То конкурса е ясно , че е нагласа , както всеки друг...
Кари Hug  как са нещата при вас ? Слушам новините и пак някакви нападения се мътят от сирийците и се заканват за Тел Авив,че щяло да понесе големи поражения. Бог да пази , такива неща да не се случват. Като чух и веднага за теб и твоето семейство ми се сви душата.Дано всичко да остане само на думи. newsm10 newsm10  love001
Приятен следобяд готини... !!!  love001 lovekiss sun Kissing Heart

# 314
Роси Hug мисля да почвам 90 дневна ,пък да видим. newsm78
Снощи слушах миската,то не остана телевизия в която да не отиде и най малко говори че е баба,какво да говорим тогава. Stop
И аз слушам  че нещо се мъти Та Иран Та Сирия,пак  притеснения  Thinking
Дано всичко е наред
Приятен  следобяд!  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт