Айша,не е задължително иглотерапията непременно да е игла в ухото
Успех на тези дето са на диета
Аз ако не ям ставам нервна и никой да не ми излиза на среща ,че съм

или другия на 14 февруари, ама щом си казала празник, да ни е честит. Как беше .... ,,може да сме безделници, ама да не сме без празници'', особено аз
. Весел празник на всички имащи повод да празнуват!!!
. 
Чаках ви.

явно си имала много работа във фермата ,щом на сутринта си писала...., а и време си отделила ,кафе да ни направиш и закуска .... 
,честито нова длъжност !!! Благодаря за почерпката! Дълги години да си здрава и да си живеете весел и задружен живот в дружеството !

относно диетите.... , то тази 90 дневната не е гладуване ,а разделно хранене.Това е ,че трябва да следиш дните кога и какво да ядеш.Ти нали ме видя , видимо имам нужда от такава и много добре се чувствам като сваля някой килограм , а и деди също. Ние сме си лика- прилика...

благодаря ви за подкрепата за диетите.. , така ни е по леко като си споделяме... 
благодаря за музикалният поздрав !

ти за какви диети говориш миличка? Ти си с идеално тегло и много добре си... ,да не съм те чула да говориш за диети....

Със здраве още много години да я работиш 

ти на Дюкан ли ще си...? Преди години и ние бяхме с Митко на... ,на.. ,
, запецнах , пак беше с много меса... , но на Митко му се увеличи много пикочната киселина и сега има начален стадий на Подагра. Това е причината да не я тачим тази диета... А... сетих се - на Аткинс...
За довечера съм направила от тестото на Нели - за мекици и от същият сос съм оставила, та ще направя по една МАЛКА ,че ако е по голяма и ще си я хапнем...
Сутринта се тегля-1,5 кг , но ме е страх ,че след днешните тестени произведения да не си ги върна.... 
как са нещата при вас ? Слушам новините и пак някакви нападения се мътят от сирийците и се заканват за Тел Авив,че щяло да понесе големи поражения. Бог да пази , такива неща да не се случват. Като чух и веднага за теб и твоето семейство ми се сви душата.Дано всичко да остане само на думи.