Клоди, малкият е просто съвършен! Пу-пу-пу кокошки го насрали (както казваше свекърва ми едно време). По Плевенските села така гонят уроките.
Тани-та - честито ти зам.председателски пост! Сигурна съм, че и председателският пост в тракийското дружество няма да ти се опре!
Ха сега де, на кого беше котарака...Джили? Дано не греша, ако вече се е сдобил с нова придобивка, да си я ползва със здраве. На котешка тематика мога да защитя дисертация
. Откак донесох заради малката щерка в къщи едно тримесечно котенце - уж само да си поиграе с него - та до ден днешен, 15г. вече съм заклета котколюбителка. Но да си призная, не всички котки ми харесват. И те си имат характер и някои са ми повече от неприятни. Досущ като хората са - има и такива и онакива.Caroline, дано не съм сгрешила отново...явно има износ на дъжд от твоя към Германия, защото и тук вали та се къса вече 3 дни и явно са се намокрили кабелите, та и телевизията и интернета са - тука има, тука няма.
Цунки на всички останали момичета, като се упражнявам всеки ден, току-виж и аз се науча като вас да успявам да кажа по няколко думи лично на всяка от вас. Обичам ви!
на vesselay, ме усмихна. 
, макар че пропускам понякога да те спомена.
!
!
!

. В "Майчин дом" София ги държат около 10 дни (родилите секцио)