КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 761
  • 716
  •   1
Отговори
# 330
Чакайте да опитам веднъж и аз поименно Embarassed

Клоди, малкият е просто съвършен! Пу-пу-пу кокошки го насрали (както казваше свекърва ми едно време). По Плевенските села така гонят уроките.

Тани-та - честито ти зам.председателски пост! Сигурна съм, че и председателският пост в тракийското дружество няма да ти се опре!

Ха сега де, на кого беше котарака...Джили? Дано не греша, ако вече се е сдобил с нова придобивка, да си я ползва със здраве. На котешка тематика мога да защитя дисертация Grinning. Откак донесох заради малката щерка в къщи едно тримесечно котенце - уж само да си поиграе с него - та до ден днешен, 15г. вече съм заклета котколюбителка. Но да си призная, не всички котки ми харесват. И те си имат характер и някои са ми повече от неприятни. Досущ като хората са - има и такива и онакива.

Caroline, дано не съм сгрешила отново...явно има износ на дъжд от твоя към Германия, защото и тук вали та се къса вече 3 дни и явно са се намокрили кабелите, та и телевизията и интернета са - тука има, тука няма.

Цунки на всички останали момичета, като се упражнявам всеки ден, току-виж и аз се науча като вас да успявам да кажа по няколко думи лично на всяка от вас. Обичам ви!  bouquet txtloves

# 331
Здравейте.
Свило ми се е сърчицето и хич не ми е до писане в момента, но ,,старанието'' Simple Smile на vesselay, ме усмихна. Hug
 Да Веси,  с мен ,,разговаряше'' по котешките въпроси вчера.  И не, не купих на Веско нова катерушка. Размислих след твоите думи, имаме подобна Лидълска от преди време, стига му. И без това ни е ,,окупирал'' половината жилище, а  живее тук по необходимост, не че толкова го искаме, ами няма начин.

Клоди, и аз видях бебока ви, пууу, пуу да му не е уроки Simple Smile
Колко ще останат в болницата, сигурно до другата седмица?

Танитка, знаеш, че съм ти фен Heart Eyes, макар че пропускам понякога да те спомена.

Дидиа, Роси, JB 66, Кари, Мамси, Ивка  Hug Hug Hug

Желая на всички споменати и не споменати ЛЕКА НОЩ и приятни, интересни и спокойни почивни дни!

# 332
  • София
Клодия, видях младежа - много е сладък, пу-пу.  Даже и във ФБ влязох да разгледам снимките.
Танита, честит ти нов пост! Дано да е на добро, хем да си сред хора, хем да не се натоварваш много. За второто предложение - ти си знаеш дали да го приемеш.
Джили, защо ти е свито сърцето, какво стана? Дано до утре ти мине.
Днес е Трифон Зарезан, но с толкова диетуващи как да кажа наздраве.
Аз днес си сипах вино, прегреших малко, ами не ми върви.
Каролин, дано бързо оправите теча и не се мокрите вече. и у над има теч от водата за 00. Но, според Пламен нищо му нямало. Да, ама не - тече и после кой знае каква сметка ще платя. Та утре ще моля един съсед да го оправи.
Веси, щом и при вас вали - ще дойде и тук. Забелязала съм, че 2 - 3 дни след Германия лошото време идва  и тук.
При нас едно и също - Пламен пред ТВ, аз тук. Но стана за малко и използвах да му гепя дистанционното и да си гледам Великолепния век.  Grinning
/ами проста съм, гледам турски сериали/ та той помърмора малко.
Ани днес беше в почивка. Но пак си откара деня в работата. Но към 11 я взеха от нас със служебно  бронирано БМВ. Първо я водили в дома на  турския собственик на холдинга и хотела. Подстригвала баща му - възрастен и болен с австриец, после и другите в къщи. Беше впечатлена от сателитния телефон в колата.  Shocked После помагала в салона да направят ревизия. И накрая на почивния ден се забила в другия салон на фирмата за да изучава нова терапия за коса. А сега е с гаджето.

# 333
  • София
 Хееей,сладурки!Дано утре да ми остане време да пиша.Натрупаха ме с работа и бързам да я върша,за да не се наложи да я връщам несвършена ако щерката роди по рано.
   Прочетох всичко.
   Бебе Даниел е голям сладур!Много добре оформено!
   Танита,честита ти нова длъжност.Ако останеш без обществена работа ще ти е скучно.Трудно е човек да забави темпа.
   Нели,пиши по-често,приятно ми е да те чета.
   Мамси,термина на Софи е 9 март,но вероятно ще роди около 20 февруари.
   Роси,питаш ме за влагата- сега няма.Вероятно причината е топлото време.Аз проветрявам сутрин и вечер и когато готвя.Още не са ми монтирали абсорбатора в кухнята,имаше някаква грешка в шкафа и сега като дойдат Коце ще го направи.Та и парата от готвенето е причина защото кухнята ми е като бокс към дневната.
   Дидиа,аз ходих на иглотерапия при един от първите лекари,които се обучаваха в Китай.Сега като се замисля,било е преди промяната,защото той лекуваше и ТЖ.Спомням си,че два пъти в седмицата ми поставяше игли на определени точки върху ушните миди.Може и с натиск,тогава е акопресура.Но това не съм опитвала.Помня,че за обяд трябваше да ям само 100гр сух колбас,за закуска и вечеря не си спомням.И пиех много вода.Но още след първия сеанс загубих апетит и се стопявах с часове.Лошото е,че и тогава беше скъпо.А сега 30лв за сеанс е прекалено много за мен.
   Момичета,много ви благодаря за това,че споделяте какво ви е било менюто за деня.Аз ще започна диетата след като мине раждането на Софи,че ще отида да и помогна в първите дни след изписването.Не искам там да се съобразяват с мен за храната. Сега ви следя и си отговарям на много въпроси.Например:Чудя се може ли да се яде омлет със сирене на тефлон.Може ли да се яде пиле със зеле, зеле с ориз , кисело мляко с овесени трици /и в какъв ден/...може ли да се готви с олио  ...и още други такива .
  Е,мислех още нещо да пиша,но забравих какво беше.

# 334
Клодия, бебокът е перфектен! Ама той си е съвсем оформено, красиво бебче Heart Eyes!
Аisha, Зарезан май ще отбележим заедно с Валентин, на 14-ти, ако и ние не  сме прихванали диетния вирус Laughing! Аз все опитвам и все се предавам, ама, както каза Танит-ка, като ми се похапва, особено като се върна от работа...А искам не, а трябва да сваля 5-6 кг. #2gunfire!
Да ти е жива и здрава Анито, талантливо дете! Бог й е дал сръчни и умятни/ това е плевенски израз, не е от моя край!/ ръце!
Джили, дано скоро ти се отпусне сърчицето, каквото и да се случва Peace!
Танче, честит ти пост, аз направо те виждам като Председател, толкова си дейна, инициативна, че ще се справиш с лекота Peace!
Кари, при вас не само вали, дано и обстановката се нормализира най-после! Надявам се, вече всички вкъщи да сте добре!
jb66, хубаво е да има работа, но пък е добре и да се разписваш тук за разтуха.
Яжка, радвам се да те видя, дано  Софи да ви зарадва скоро с едно красиво, перфектно бебче Peace!
Бебетки-кокетки, отивам да си нагледам манджата за утре /пека в гювеч кисело зеле със свинско месо/, да отпратя дядото да спи, че утре ще правим панахида на свекърва ми и евентуално да се класирам по някое време в леглото, след като се справя с останалите задачи.
Лека и спокойна нощ, сладки сънища  smile3524 Sleeping  sleepuu!

# 335
  • София
Яжке, по диетичните въпроси. Явно Дюкан ти се е набил в главата и сзързваш всичко с него.
С олио може да се готви, но да не е много мазно - нали диетуваме.
Омлет със сирене ни на тефлон, ни на чугунен тиган - белтъчини не се смесват. В белтъчния ден може сирене или кашкавал на тефлон. Може също зеленчук с яйце. Но сирене и яйце са белтъмини от различни групи и не се смесват. Сирене и месо, месо и яйце - не.
Пиле със зеле е за белтъчния ден, яде се/с олио/  Laughing
Зеле с ориз - за деня с варива/втория/.
Овесените ядки или трици са в третия ден, но без мляко и без яйце.
Прочети първия пост на всяка тема за 90дневната диета. Там е обяснено и има примерни рецепти по дни.
Лека нощ от нас.

# 336
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona

Момичета,много ви благодаря за това,че споделяте какво ви е било менюто за деня.Аз ще започна диетата след като мине раждането на Софи,че ще отида да и помогна в първите дни след изписването.Не искам там да се съобразяват с мен за храната. Сега ви следя и си отговарям на много въпроси.Например:Чудя се може ли да се яде омлет със сирене на тефлон.Може ли да се яде пиле със зеле, зеле с ориз , кисело мляко с овесени трици /и в какъв ден/...може ли да се готви с олио  ...и още други такива .
  Е,мислех още нещо да пиша,но забравих какво беше.

Яжка , пиле със зеле , омлет със сирене във първия белтъчен ден се яде.
Сирене , кашкавал , яйца , извара може да смесваш , но месото с предходните изброени не. Него
само със зеленчуци , спанак , зеле.
Можеш и кис. мляко , но без триците , триците са въглехидрат , а млякото белтъчини , в никой ден няма как да ги ядеш.  Зеле с ориз през втория ден - варива , се яде. Олио , оцет , сол , не са забранени.  Peace

Айша , браво на Ани. Професионалист , затова няма миг почивка.  Hug
Джили , отпусни душата.  Hug Дано всичко е добре.  Peace
Танче , зло да те забрави , пропуснала съм да те поздравя.  Hug
Веси , добре се справяш.  Hug  

# 337
Руските бонбони вече не са проблем с откриването на Берьозките.Аз накупих около Коледа толкова,че им събрах очите на продавачите  Mr. Green Даже ми дадоха бутилка шампанско премия.Редовно пазарувам в руския магазин защото маслото,а и други продукти са далеч по-добри от нашите.Даже напоследък често си хапваме пелмени.Голяма радодст бяха малките гевречета дето ги е показала vesselay  и от тях накупих десетина плика,че и сурвачките украсяваха малчовците с тях.Фен съм и на продаваните от тях подправки.Пък ми е удобен магазина та минавам редовно от там.

Диди, това в България ли бе? Къде има такива магазини Берьозка, веднага ще си го отбележа за посещение!

# 338
Хайде и аз да се разпиша преди лягане
Танче,приемай поста  така и така ти идва отръки действай newsm10
vesselay,ето адреса на Березка в Русе
http://www.berezka.bg/magazini/magazin-berozka-ruse-bul-tsar-osvoboditel-40
И аз ги харесвам  бонбоните и едни шоколадови пастички с бял крем   ммм окапах се  и затова рядко пазарувам,защото за два дена унищожавам купеното Laughing
Джили отпусни се мила пращам ти  sun Flowers Four Leaf Clover Flowers Sunflower fingerscrossed
Жабка липсваш във фейса Grinning
Яжка и аз почвам от понеделник диетата bowuu
На всички момичета много  love001 wavey
Лека нощ smile3524

# 339
  • София
   Иви,действай-аз ще ви гоня! hahaha
   Дидиа,много е скъпо в Берьозките.Аз съм пазарувала от тази на Ботев.Не знам има ли я още.
   Жабче,благодаря за информацията.Следя ви,много сте ми полезни.Аз имам воля,само да ми се изяснят някои неща.Сега се сещам : нали трябва да се яде само 3 пъти-З;О;В Защо тогава е този интервал-през 2часа плодове,през 4 часа протеини....ми излизат повече на брой хранения? Аз вчера направих един експеримент.Сутринта изпих 1 чаша гореща вода и едно кафе.Към 11 ч изядох един грейпфрут,обядвах в 15,30/три печени кюфтета с 150гр салата от соеви кълнове и се прибрах в 20ч-омлет със сирене.Моля,коментирай ми грешките.Но не мога да се прибирам преди 20ч.А да вечерям навън редовно ще ми е скъпо.

# 340
Яжка , всичко режимно си е било.  Peace
Айде сега за 1 час време не е толкова...
Във всички дни имаш З.О.В. - 3 хранения.
В плодовия можеш до 5 хранения да правиш.  Peace
Но , аз свикнах с плодовете и три хранения са ми достатъчни.
Ям предимно като ги редувам, 2-3 мандарини или 1-2банани и си ме засищат.
Можеш и сушени плодове в плодовия.

# 341

vesselay,ето адреса на Березка в Русе
http://www.berezka.bg/magazini/magazin-berozka-ruse-bul-tsar-osvoboditel-40
И аз ги харесвам  бонбоните и едни шоколадови пастички с бял крем   ммм окапах се  и затова рядко пазарувам,защото за два дена унищожавам купеното Laughing

Иве, разгледах сайта им (на Березка) и съм потресена от цените! Ужас направо, как изобщо влиза някой да купува от тях. Днес тук купих 1кг бонбони като тези на картинката в Березка за 5.90 евро килото, тоест за 11.80лв. А в Бг ги намалили от 29.90лв на 23.90лв. Както и да го погледнеш, излиза почти тройно по-скъпо от Германия. Сушките (тези кръглите гевречета) са 1.09 евро за 500г. Интересно колко струват у нас. И дали и с останалите продукти е така. Тук руския магазин е ЕВТИН и за ежедневно пазаруване. В Бг като гледам няма да стигна до него. Още не мога да го сдъвча как е възможно?!

# 342
Веси , ще го сдъвчеш , та даже и преглътнеш.  Mr. Green
За Новогодишните празници се прибрахме в Бг по покана на голямата щерка.
Е ужасих се от цени ... научна фантастика. Аз пък видях боб в буркан , който тук е
45 цента - 90ст. а в Бг 1.99лв. това обикн. , а едрия боб е 2.99лв. а тук 54 цента - 1.08лв.
На всичкото отгоре е и същата марка , която ползвам тук. ooooh!
 Напълнихме на половина количката в магазина и на касата се  Shocked опулихме 230лв.  Crazy
Дедко рече , че още бая време ще откараме в странство.  Mr. Green Отчаяхме се тотално ,
че нещо може да се промени в полза на народа.  ooooh!

# 343
Joy Joy Joy За смях станах.
Фермерствувах , проведох 100 разговора и писания във фейса и скайп ,
до сега с Ани писахме и то съмна.  Crazy
Викам айде пак да ви сервирам и да се тръшна , че време за спане не остана.  Laughing

# 344
Добро утро!!! На подранилите или по скоро закъснелите да си легнат  Laughing Laughing Laughing Laughing

Цитат
Клоди, и аз видях бебока ви, пууу, пуу да му не е уроки
Колко ще останат в болницата, сигурно до другата седмица?
казаха 5 дни  Shocked т.е. би следвало в понеделник или вторник да ги изписват  newsm78 . В "Майчин дом" София ги държат около 10 дни (родилите секцио) Peace поне така беше преди 3 години  Peace

Общи условия

Активация на акаунт