КГБ = Клуб на Готините Баби - 131.

• 58 761
  • 716
  •   1
Отговори
# 345

Добро утро!Хайде на кафе!
               Клоди,голямата дъщеря роди Люби със секцио и на 5-я ден я изписаха.Щом майката и детето са добре няма никакъв проблем с изписването.Сега с пътеките хич не ги държат повече в РД  Laughing
            vesselay , аз купих гевречетата за 3 лв 0.500,а за 5 лв бяха 1 кг.По-скъпо е от Германия,но и в Кауфланд,Карфур,Лидъл също е по-скъпо отколкото в Германия.Имаме приятел,който 10 години е живял в Г-я и само сравнява кое , колко и с колко е по-скъпо. Laughing  Подправките в Берьозката са немско производство.Маслото при руснаците е с 1-1.50 лв по-скъпо,но пък си е на 100% масло не,82 % както пише на другото.Същото е и с кашкавал,сирена и т.н.Алкохолът също им е скъп,но не виждам да им застоява. Mr. GreenСметаната ,ама хубава сметана е толкова колкото и в другите магазини.Само дето между двете сметани има голяма разлика. При нас в Борово когато и да съм влязла в магазина все има опашка.Така,че си пазаруват хората.Поне знаят,че не ядат маргарин с надпис "масло".
            Лек ден,че задачките ме зоват. Hug

# 346
Добро утро момичета! Hug
Жабче,обърка ми понятия за лягане и ставане,ама така е като няма кой да ти мърмори-стига с тоя компютър,няма ли да си лягаш и т.н. Laughing
Клоди не останало и скоро ще гушнеш и двамата Hug
Хайде и от мен

vesselay ,аз само по Нова година пазарувам от Березка Laughing
Пожелавам ви приятен релаксиращ ден!  bouquet

# 347
Добро утро на всички ,то май  е добър ден но..
По повод писанията на Дидиа за магазините Берьозка ,не знам,  но предполагам цените навсякъде от тази верига са еднакви Този който се намира до нас във Варна е мноого скъпарски магазин Когато го откриха аз реших да си купя една топло пушена риба и когато отидох на касата се опулих кат ми казаха 12 лв Отбелязаната цена била за 100гр-4.5 лв Понеже продавачката бърза да чукне тотала на сметката -нямаше мърдане -платих я  и вечерта викам на деди-яж сега една златна рибка  JoyСега само влизам и  поглеждам от време на време ,но и бонбоните дори насипните са им по скъпи ,да не говорим за другото Не  знам дали са по-качествени ,но...не са за моя джоб продуктите им !
 Ох свърших със зелевата супа на Роска -свалих само 2 кг и почти не ми личи..не знам дали  после още се свалятто умрях от глад JoyСкоро диети няма да правя hahaha
Днес за да не изниверя на зелето готвя свинско със зеле Joyно така както си знам -съвсем ама съвсем не мирише на диетично Grinning
Момичетата ,които са на 90 дневната как издържат не знам !
Клоди  колко щастливо бабче ще си само след няколко дни !
Танитка ,аз не съм ти честитила още лидерските постове Дълги години още да ги водиш към "светли бъднини" Joy
На всички ви по-малко работа в почивните дни ,повече релакс с нещо приятно за пиене в ръка !

# 348
Здрасти, здрасти.
Малко телеграфическо, ама да не ме мислите.
От днес си имам дедко, прибра се след почти 24.00 часов полет от дестинация, която при нормални условия е 2,5 -3.00 часа. Но да ми е жив и здрав и да не се случва това, което си мисля и премислям докато го чакам.

Не съм чела след снощи. В къщи си имаме неписан закон - уикендите  ни  са ,,резерве'' за семейството. Ще се опитам да вляза ,,в час'' със случващото ви се, при първа възможност през седмицата.

Извинете ме, че вчера ви помрънках малко, но имах нужда да поговоря с някого.

П.П. Нелка Hug Hug Hug

Прегръщам ви и ви желая хубави почивни дни.
До скоро.

# 349
  • Кубрат/ Пишурка

Ето съм и аз след няколкодневно отсъствие. Наложи се да се върна 7 страници назад, за да прочета за бебчо. ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ! ДА РАСТЕ ЩАСТЛИВО ДЕТЕ! ДА Е РАДОСТ ЗА БАБА КЛОДИ! ЧЕСТИТО, КЛОДИ!

Аз, не че съм била някъде, ама имах доста ангажименти тази седмица, та почти не ми остава време за комп. Пускам фейса, че Анжелка играе там разни игри и действам. Нещо не успявам да се оправям - все имам какво да правя. Днес разчиствах и подреждах дрешника, че все едно бомба беше паднала. Майка ми има навик да прибира разни дрехи в торбички и да ги нарежда по пода. Ама кои с чисти дрехи, кои с мръсни....аллах белир. Кои нейни, кои на брат ми... абе какво да ви кажа newsm78Та разчиствах и подреждах по рафтовете.Пералнята и тя се извъртя и сега реших малко да си почина при вас, че след малко ще кажат, че са гладни (нищо че закусвахме в 10 hahaha).
Ще използвам днес по-често почивки Joy

# 350
Ехо момичета! wavey
Да ви почерпя с печено пиле че съм мъжка майка.За здравето на синовете ми и всички които имат такива
smile3525

Варненски момичета вижте тази оферта ,ако ви харесва казвайте да свиря сбор!!!!
http://www.dalavera.bg/otstapki/zavedeniya

# 351

Ivllin - мерси   bouquet  bouquet  bouquet

djily - честит ти дядко Wink . Сега едно гугукане ще настане у вас Simple Smile Wink

Никакви диети Simple Smile... само на работа да почна и ставам фиданка от напрежението  Peace Само да се навие някой да ме вземе де ... че стоим в къщи вече година  Peace

# 352
  • СоФиЯ - ДрАгАлЕвЦи сега в La Rapita , Tarragona
Mr. Green А добър ви ден! Е за мен утро , ма без значение.  Laughing
Станах преди има няма час.  Peace Още се мотам по пижама ,
а трябва да се стегна и да ходя да пазарувам нещо.  Grinning
Пийнах си топлата водица , хапнах 3 мандарини и сега мятам къщата на бързо.  Crazy
Иве , мрънкащи нямам и като е тук дедко.  Grinning
Не ми предиря въобще , той гледа Тв , аз на компа и си водиме и комуникацията и
пийването и хапването. Просто всеки е пред любимия си уред.  Mr. Green Аз съм на лаптоп , та все съм си на масата.  Laughing
Клоди , щерка ми преди 7 г. като ражда секцио , на 4 ден я изписаха. Peace
Тя беше в частна клиника Св. Лазар , още деня след секциото вечерта й казаха ,
че може да се къпе. Изкъпа се другата сутрин. Никакви проблеми. Доволни сме за
всеки лев който дадохме от началото на бремеността до първата годинка на детето.
Айде спорен ден , че моя ден днес е на половина минал в кревата.  Joy

# 353
  • София

Добър ден, девойки хубави!

Ей ме,  на и аз сколасах да приседна за малко

Честит празник СРЕТЕНИЕ ГОСПОДНЕ!

Честит имен ден на мъжа на Дидия! Живо е да името му, той да е жив и здрав и все така грижовен баща и съпруг!    Нали обича цветя и градинки, ето му нещо, мирищещо на пролет!  Laughing

А сега чистито на мъжките майки!

След толкова много поводи за празнуване не ми остава нищо друго освен да ви пожелая прекрасен ден и наздраве!

Браво на варненки! Иви, страхотен организатор си!  Peace

# 354
              Лелеееее,Маринче,уби мЪ...вЪх!Толкоз години го водя и чаааак сега разбрах,че има имен ден!Да ми е жив и здрав ще го поздравя като си влезе в къщи,че е по градинките. Laughing Щом е малко топличко и хуква с греблото и мотичката!Аз си мислех,че празнува имен ден на Димитровден! Thinking
              Като си рекла,че е имен ден аз да взема да ви почерпя. Laughing За сега виртуално пък като се видим ще пием по едно за негово и наше здраве!

Честито на мъжките майки!Да са им живи и здрави синовете,а на нас зетьовете! Mr. Green

Джили,още не съм ти изпълнила заявката,не съм забравила,ама не мога да видя щерката! Mr. GreenСега е хукнала на Перник на кукерски събор,че да видели децата!Довечера ще пиша!
             Нелка,то пушената риба /хубавата/ и в другите магазини е соленичка.Та навсякъде рибките са златни и има разлика само в каратите.На пръв поглед са много скъпи магазини,ама като разгледаш и сравниш цените , а като сравниш и качеството ..... май излиза еднакво.За бонбоните същото - хубавите бонбони навсякъде са си скъпи.Рибните консерви са им истински,не с промито доматено пюре каквито купуваме от други места.Може и да са по-скъпи,но вкусът им е несравним с този на другите.То нали сме свикнали да обикаляме и да търсим все "промоции" та ни се струва скъпо,но в нашия магазин имам карта за отстъпка от 20 %,имам и талони ,които ми дават отстъпка на един продукт по избор от 25%.Талоните ги раздаваха в началото и когато събереш бележки за 200 лв ти дават карта .Така,че като сметна май си излиза едно към едно.
             Да си погледна тестото в машинката,че меся една "бабина месеница" от Кулинар и да не го изпусна да прелее. Wink  То като гледам си е жив тутманик,ама името му уж автентично и уж е по стара рецепта.Ще видим!

# 355

Честит Петльов ден на всички мъжки майки и баби! newsm51
Да ни са живи и здрави момченцата-петленцата! newsm10
Големи мъже да станат, добри, умни и разумни! Flowers Four Leaf Clover
Щастие, любов и късмет в живота!  Two Hearts

Благодаря за поздравленията за поста, който заех в Пенсионерския клуб! smile3503
Нали знаете магарето за какво го търсели...... за работа, а на мен като ми се работи, така ми се пада! Joy
Както и да е, нали все някой трябва да я върши и тази работа, ще действам докато ми омръзне! Mr. Green

Иве, аз не разбрах офертата варненска ли е и в кое заведение ще се яде тази вкусна риба?
Но по принцип, не се деля от колектива /стига да не е вторник, четвъртък и петък/! tooth

Днес си сготвих ориз със зеленчуци, купих пакет замразени и от фризера каквото имам, та пак ще съм на постна манджичка, мааааалко слугинствах,  newsm79  clean newsm75 hang и сега ми се полага да си полегна!

Дидия, честит имен ден на Драго, да е жив и здрав! newsm10

Чао, до после! bye

# 356
Дидия,честит имен ден на съпруга ти!Много здраве и още дълги години ръка за ръка! smile3525 newsm59  

Танче,офертата е за Варна в пицария Шрек намира се на ул.Чаталджа №1 и менюто е
пица+палачинка със сладко ,откъде видя тази риба hahaha hahaha
Ето пицарията

Последна редакция: сб, 02 фев 2013, 16:14 от Ivllin

# 357
  • У дома във Варна
Здравейте момичета,
Вече е време да пиша и аз.
Честито на всички празнуващи и по специално на мъжа на Дидия. Да е жив и здрав.
Аз да се пофаля взех си изпита със 6 днес  newsm44 newsm68 newsm44 newsm68
И за да не ходя сама във Велико Търново съм организирала екскурзия - почивка.
От вчера сме на Арбанаси във Болярска къща заедно с наши приятели. Днес ме заведоха на изпита в Търново и после ме взеха. Разходихме се из Търново ходихме до църквата Св 40 мъченици. Искахме да видим и новия музей с восъчните фигури, но не бил открит. Та отскочихме и до Дряновския манастир и до пещерата на Бачо Киро. Сега сме в хотела малко почивка. После в ресторанта и утре обратно във Варна  Weary
 Hug Hug Hug

# 358
  • София
Дидиа, честит имен ден на Драго! Да сте здрави, все така да се разбирате и да гледате правнуци заедно.
Честито и на мъжките майки!
Ега мега, честито! Все така да си вземаш изпитите в приятна компания.
Направо си нашата гордост.
Янке, почивай по-често. Работата няма да свърши.
Ивлин, отворих офертата и на мене  ми се показа рибка с вино.  Shocked
Но поне е повод да се видите.
Тук днес беше слънчево и топло та се помотах по улиците. Минах през работата на Ани. Вчера си беше поръчала пържола за вечеря, но остана при гаджето. Та я опекох и със салатка и едно помело и  занесох домашен обяд.Иначе по цял ден кара на чипсове, бонбони и кола. А вече започва да се закръгля, нали е с моите гени. После обиколих 2 лидъла, че уж продават чопър. Нали от години все си купувам. Но няма, свършили. Утре ще проверя още 2 техни магазина. Ако не намеря - отивам в Кауфланд и купувам. То и по други места ги има, не е проблем. Но ако се развали от там връщат парите или дават нов уред.

# 359
Ега мега,честитоооооооо! HugОтличничка такава! newsm10
Видях снимките във фейса.Отмаряй на макс newsm68 newsm08

Айша не знам къде натискате Joy,но на мен ми се отваря пица и палачинка   chef:

Общи условия

Активация на акаунт